تنهایی شبانه
درباره وب

پیرو ولایت فقیه و رهبری باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد و بیاد بیاورید چه سرو قامتانی به خون غلتیدند تا سربلندی و افتخار امروز بوجود امد
لینک دوستان
برچسبها وب
مذهبی (14)
خبری (10)
مجلس (6)
اقتصاد (4)
رهبری (3)
احزاب وشخصیت ها (3)
انتخابات (3)
نرم افزار (3)
نظامی (2)
طنز (2)
سیاسی (2)
شعر (1)
شهدا (1)
فرهنگی (1)
قوه قضاییه (1)
اقتصاد، کارمند (1)
اجتماعی (1)
احزاب و شخصیت ها (1)
خواندنی (1)
دولت (1)
رئیس جمهور (1)
ورزشی (1)
کاریکاتور (1)
لینک های مفید
شیرینی: ستاد سوخت را نمی دانم اما سردار پرسپولیسی می ماند
در این گزارش سعی شده تا به زوایای گنگ حرف های ناگهانی محمد رویانیان درباره جدایی از پست های دولتی اش پرداخته شود
فرهاد عشوندی/ خبرآنلاین: با انتشار خبر استعفای محمد رویانیان از پرسپولیس شوکی جدید به فوتبال کشور وارد شد. مدیر خوش مصاحبه و محبوب طرفداران این تیم که برای ساختن پرسپولیس مورد نظر هواداران هزینه زیادی داشته اما نتایج موفقی کسب نکرده ، بعد از نشست با سید حسن موسوی رئیس دفتر جدید محمود احمدی نژاد حرف از رفتن می زند. در فاصله 6 ماه به انتخابات ریاست جمهوری ، محمد رویانیان که از فشار کار در ستاد سوخت و پرسپولیس خسته شده به سرویس شهری خبرگزاری ایسنا می گوید مقصدش بازگشت به ستاد کل نیروهای مسلح است. سردار سرتیپ دوم ، محمد رویانیان که سال 1386 با بازنشستگی در سمت فرماندهی رئیس پلیس راهور کشور همکاری اش با دولت را آغاز کرد ، پس از 6 سال همکاری با دولت و در 6 ماه پایانی دم از خستگی می زند. او مهرماه 90 بود که یکی از جنجالی ترین تصمیم های زندگی اش را گرفت. پس از 33 سال مدیریت عالی در سمت های امنیتی و مدیریت کشوری او قدم به ورزش گذاشت.
رویانیان که در ابتدای دولت دهم به عنوان گزینه وزارت ورزش معرفی می شد و حتی بعد ها در گفت و گو با خبرآنلاین تائید کرد که رئیس جمهور برای این پست از او برنامه خواسته بود ، به یکباره و در پی ناکامی پرسپولیس با زوج کاشانی ، استیلی به این تیم پیوست تا نگذارد پرسپولیس جهانی کاشانی دسته اولی شود. او با آوردن مصطفی دنیزلی توانست چهره محبوب پرسپولیسی ها شود اما پایان فصل ، جایگاه تیمش دوازدهم بود.
شروع فصل نقل و انتقالات و خرید های بزرگ پرسپولیس برای ساخت تیم کهکشانی ، او را به ستاره ای محبوب برای هواداران بدل کرد. «شعار به احترام سردار» سرخ ها از این اتفاقات نشات گرفت. اما تیم بی مربی او که سرانجام به دست مانوئل چند میلیاردی سپرده شد ، در نیم فصل اول با تیم فصل قبل مویی نمی زد. رویانیان مجبور شد تا تیمش را به یحیی بسپارد و در دل این حوادث بود که او به یکباره شیوه گفتمانش را تغییر داد. دیگر به این واژه حساسیت داشت که درباره اش بگویند هزینه های میلیاردی می کند. حتی یک بار روی برنامه 90 وقتی با عادل فردوسی پور وارد جنجالی کلامی شد گفت:« این قدر گفتید میلیاردی که تمام نهادهای بازرسی را ریختید سر ما. چرا این اخبار غیر واقعی را می گویید . ما بیشتر از سپاهان و استقلال هزینه نکردیم. »
او که بی شک همه آنها که در این یکسال رفتارهایش را می دیدند ، بر سلامتش مهر تائید می زدند اما سیبل شده بود. صبح سه شنبه ، محمد رویانیان به پاستور می رود و روبروی حسن موسوی می نشیند. اینکه میان او و رئیس دفتر احمدی نژاد چه می گذرد مشخص نیست اما بحث به سمتی می رود که او در گپی کوتاه به ایسنا حرف از خستگی و رفتن بزند. از اینکه خواهش کرده تا رئیس جمهور عذرش را بپذیرد.
یک روز قبل از سخنرانی محمود احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی که پیش بینی می شود معطوف به قصه هدف مندی یارانه هاست و مهمترین بخش آن گرانی ناگهانی قیمت حامل های انرژی می شود ، محمد رویانیان با دولتی ها به جمع بندی نرسیده. او از ساختمان دولت بیرون می آید و حرف از رفتن می زند . البته نزدیکانش در ستاد سوخت می گویند:« گفته از ستاد سوخت می رود اما درباره پرسپولیس قرار شده با وزیر ورزش صحبت کند.» خودش می گوید حرفی برای گفتن ندارد. آنچه گفتنی بوده را گفته و منتظر پاسخ است. همه این اتفاقات در زمانی طرح می شود که محمد رویانیان در محل کارش در ستاد سوخت حاضر بود.
از سوی دیگر سعید شیرینی سرپرست پرسپولیس اما در این باره به خبرآنلاین می گوید:« او از پرسپولیس نمی رود. ما دیشب که حرف می زدیم با قدرت از ماندن سخن می گفت.» او به احتمال فراوان در پرسپولیس می ماند چون تیمی که بسته را تنها خودش می تواند در این شرایط حساس جمع و جور کند. با این وجود شاید سردار دلگیر است از مسائلی که دولتی ها درباره سوخت مطرح کرده اند.
4141
تاریخ : یکشنبه 91/11/22 | 6:22 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
جلسه تعاملی رئیس جمهور و نمایندگان مجلس روز گذشته در صحن علنی مجلس برگزار شد.
رضا الیاسی: محمود احمدی نژاد روز گذشته برای دومین بار در سال جاری از پاستور به بهارستان رفت اما نه برای پاسخ به سوال نمایندگان بلکه به دعوت خود و برای برگزاری نشست تعاملی به منظور بررسی مسائل کلان اقتصادی کشور.هفدهم دی ماه سال جاری بود که حسین سبحانینیا عضو هیات رئیسه مجلس اعلام کرد: نامهای به هیات رئیسه مجلس رسیده بود که احمدینژاد این هفته به مجلس بیاید؛ ولی امروز نامه دیگری دادند که به دلیل برخی کارها و مشکلات برنامه به تاخیر افتاده و به زمان دیگری موکول خواهد شد.{اینجا}
اما یک روز پس از اعلام این خبر محمد دهقان دیگر عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیات رئیسه درخواست رئیس جمهور برای برگزاری جلسه مشترک با نمایندگان را قبول کرده است، گفت: پیشنهاد دولتی ها برای برگزاری جلسه غیر علنی است.{اینجا} پس از انتشار اخبار مختلف درباره زمان و نحوه حضور احمدی نژاد در مجلس، عبدالرضا مصری سخنگوی هیات رئیسه مجلس درباره چگونگی حضور احمدی نژاد در مجلس اعلام کرد که رئیسجمهور ساعت 8:30 تا 10 صبح در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس حضور مییابد.{اینجا}
تاریخ : یکشنبه 91/11/22 | 6:19 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
تطهیر یا تخفیف جرم سران فتنه و فتنهگران خواست دشمنان انقلاب است
ایسنا نوشت:
ر پایان نشست مشترک هیات رییسه و کمیسیونهای مجلس خبرگان طی بیانیهای جریان تطهیر یا تخفیف جرم سران فتنه و فتنهگران خواست دشمنان انقلاب اسلامی برشمرده شد که هرگز دوستداران انقلاب به دنبال آن نبوده و نخواهند بود.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری در آستانه ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام صادق (ع) و هفته وحدت، با تاکید بر اتحاد و یکپارچگی ملت و مسوولان و سران قوا، امور ذیل را یادآور میشود:
1-توطئههای دشمن را به ویژه در عرصه فشارهای اقتصادی، با اجرای رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ویژه راهکارهای اقتصاد مقاومتی تنها را هبرون رفت از محاصره اقتصادی میدانیم.
2- هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری، جریان تطهیر یا تخفیف جرم سران فتنه و فتنهگران را خواست دشمنان انقلاب اسلامی میداند که هرگز دوستداران انقلاب به دنبال آن نبوده و نخواهند بود از همگان انتظار داریم نسبت به اظهارنظری که موجب سوءاستفاده دشمنان اسلام شده و یا باعث تردید در جامعه ولایی و حماسهسازان باشکوه 9 دی شود، مراقبت نمایند.
3- القاء واژه «انتخابات آزاد» یا کلید واژگانی از این دست در راستای توطئه در اصل انتخابات، تلقی شده و با توجه به موضوعی که مقام معظم رهبری، نسبت به آن هشدار دادند، انتظار آن را داریم که دلسوزان انقلاب با توجه به برگزاری بیش از 30 انتخابات سالم در کشور و اعتماد و اطمینان مردم به ساز و کار قانونی موجود، مواضع جریان انقلاب را از استکبار جهانی بازشناسند تا مرزها شفاف گردد.
در خاتمه، خبرگان ملت، هرگونه التهاب آفرینی و ایجاد بیثباتی سیاسی و اقتصادی را در جهت اهداف سوءدشمن ارزیابی نموده که از دید ملت بزرگ ایران، قابل گذشت نمیباشد.
محمد یزدی
هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری
تاریخ : یکشنبه 91/11/22 | 6:18 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
چرا تلویزیون از اعتراض نمایندگان به عدم حضور رئیسجمهور برای شنیدن سخنان نمایندگان مجلس چیزی منتشر نکرد؟
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
شیوه تلویزیون در انتشار خبر مربوط به سخنرانی دیروز رئیسجمهور در مجلس شورای اسلامی و اعتراضات نمایندگان مجلس به اظهارات احمدی نژاد موجب اعتراض بسیاری از مردم شد. مردم میگویند چرا تلویزیون از اعتراض نمایندگان به عدم حضور رئیسجمهور برای شنیدن سخنان نمایندگان مجلس چیزی منتشر نکرد؟ چرا از سخنان نمایندگان فقط یک جمله آنهم از قسمتی که مربوط به تعارفات بود را پخش کرد؟ و چرا از مسائل مربوط به تخلفات دولت از عمل به وظایف قانونی که وجه مشترک اعتراضات نمایندگان مجلس به سخنان رئیسجمهور بود چیزی نگفت؟ رسانه ملی با این روش، اعتماد مردم را از دست میدهد.
تاریخ : یکشنبه 91/11/22 | 6:17 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
رئیس جمهور اگر منصوب رهبری نباشد، طاغوت است
آیتالله کعبی گفت: رئیس جمهور شرعاً و قانوناً موظف است تدابیر مقام معظم رهبری را اجرا کند و اگر بر خلاف این موضوع عمل کند، خلاف شرع و خلاف قانون مرتکب شده است.
آیت الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری در سخنانی در سومین گردهمایی بزرگ حقوقدانان بسیجی سراسر کشور، اظهار داشت: باید نقش اجتهاد و نقش فقاهت را در قانونگذاری به شکل برجسته در نظر بگیریم ولی هم اکنون ساختار بگونهای است که نقش فقاهت و اجتهاد و قانون گذاری برجسته و فعال نیست ؛ رئیس جمهور اگر منصوب رهبری نباشد، طاغوت است و سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه در کشور ما مکلف به انجام سه کار بزرگ از شئون ولیفقیه هستند و رئیس جمهور شرعاً و قانوناً موظف است تدابیر مقام معظم رهبری را اجرا کند و اگر بر خلاف این موضوع عمل کند، خلاف شرع و خلاف قانون مرتکب شده است؛ هرکس در هر جایگاه و مقامی در کشور فکر کند که مردم منهای ولی فقیه از او استقبال میکنند، در توهم است.
به گزارش فارس، وی با تاکید بر اینکه مشروعیت این نظام به ولایت فقیه و فقه اسلامی است، متذکر شد: مبنای قدرت در جمهوری اسلامی ایران شرعی است و ساختار قدرت مردمی است یعنی مردم سازندگان قدرت هستند و هیچکس نمیتواند نقش مردم را در نظام سیاسی کشور ، منکر شود ولی مبنای قدرت در کشور الهی است .
کعبی در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: ما باید بدنبال شکل گیری انتخابات ریاست جمهوری باشیم تا کشور را پیش ببرد و باعث پیشرفت اسلامی شود، نباید اتفاقی بیفتد که ما عقب برگردیم، همه باید در انتخابات ریاست جمهوری بسیج شویم تا حماسه ماندگاری دیگری در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم خلق شود چرا که این اولین انتخابات ریاست جمهوری بعد از فتنه 88 است.
وی با یادآوری اینکه دشمن برای انتخابات سال آینده در حال برنامه ریزی است و میخواهد یک انتخابات پر التهاب و پر تنش داشته باشیم ، تصریح کرد : در اینجا هوشمندی خاصی لازم است ، دشمن میخواهد در انتخابات سال آینده بحث مذاکره با آمریکا و استکبار را پوشش قرار دهد، ما باید به هوش باشیم که این همه عزت ایران در سایه آمریکا ستیزی و اسکتبار ستیزی است ، مقام معظم رهبری نیز همواره دست دشمنان را رو میکند و برنامه های راهبردی آنان را با یک ساعت سخنرانی ، نقش بر آب میکند.
ای عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: برخی پناهندگان مجلس ششم تقاضای مذاکره با آمریکا را دادند و نامه نوشتند و عده ای در صدا و سیما و رسانهها تحت عنوان صلح در این زمینه وارد عمل شدند درحالیکه بجای صلح باید بگوییم ذلت، تسلیم و عقب نشینی ؛ ما رئیس جمهوری میخواهیم که ولایی باشد و تدابیر ولایت فقیه را اجرا کند؛ کسی میتواند رئیس جمهور شود که از سطح بالای معرفت دینی برخوردار باشد بگونهای که هیچگونه التقاط فکری نسبت به باورهای دینی نداشته باشد و اشراف کامل نسبت به مسائل سیاسی و تحلیل مسائل بین المللی داشته باشد یعنی رجل مذهبی و سیاسی باشد و از توانمندی اجرایی بالا برای اداره کشور برخوردار باشد.
آیت الله کعبی با بیان اینکه رئیس جمهور باید سطح بالای مدیریتی داشته باشد، گفت : البته شورای نگهبان مدیر و مدبر بودن رئیس جمهور را باید از این لحاظ احراز کند و وجود ریاست جمهوری باید باعث همگرایی و وفاق و انسجام ملی باشد چرا که رئیس جمهور متعلق به کل ملت است.
وی در پایان اضافه کرد: رئیس جمهور باید روحیه جهادی و انقلابی داشته باشد و کسی که محافظه کاری کند و ریسک پذیر نباشد نمیتواند کشور را پیش ببرد، نشاط و امید باید در جامعه تزریق کند نه یأس و نا امیدی و همچنین رئیس جمهور باید نسبت به مسائل پیش آمده تحمل داشته باشد و روحیه یک جوان پرکار را داشته باشد ؛ شهید احمدی روشن ها را در کارش بکار گیرد و برنامه و عظم و توکل و توجه به خداوند متعال داشته باشد و ما به دنبال شکل گیری انتخاباتی هستیم که مشارکت حداکثری در آن وجود داشته باشد.
تاریخ : یکشنبه 91/11/22 | 6:2 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
لینک های مفید
امکانات وب
بازدید امروز: 46
بازدید دیروز: 2
کل بازدیدها: 137259