تنهایی شبانه
درباره وب

پیرو ولایت فقیه و رهبری باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد و بیاد بیاورید چه سرو قامتانی به خون غلتیدند تا سربلندی و افتخار امروز بوجود امد
لینک دوستان
برچسبها وب
مذهبی (14)
خبری (10)
مجلس (6)
اقتصاد (4)
رهبری (3)
احزاب وشخصیت ها (3)
انتخابات (3)
نرم افزار (3)
نظامی (2)
طنز (2)
سیاسی (2)
شعر (1)
شهدا (1)
فرهنگی (1)
قوه قضاییه (1)
اقتصاد، کارمند (1)
اجتماعی (1)
احزاب و شخصیت ها (1)
خواندنی (1)
دولت (1)
رئیس جمهور (1)
ورزشی (1)
کاریکاتور (1)
لینک های مفید
روزنامه نگاران بازداشتی قرار بود کدام خلأ را برای انگلیس پر کنند؟،تلاش خاتمی برای انصراف عارف،روحانی باعث اختلاف شد!،دیدار انتخاباتی چمران با مصباح یزدی،بررسی رفع فیلتر فیس بوک،تبرئه مدیرعامل مهر از شکایت معاون اول رئیسجمهور،جریمه و پلمب 32 داروخانه تهران،تلاش برای تایید صلاحیت مشایی،انتقاد نوه امام خمینی از فضای سیاسی ایران، اعلام آمادگی بحرین برای پذیرش منافقین از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.
*کیهان:
توی مشت وزارت اطلاعات بودیم اما خبر نداشتیم !
یکی از فتنه گران فراری به هلند گفت وزارت اطلاعات بر تمام تحرکات اپوزیسیون اشراف دارد و او هنگامی این را فهمیده که به شکل دور از انتظار بازداشت شده است.
وب سایت رادیو زمانه که با بودجه دولت هلند و توسط طیفی از عناصر ضد انقلاب اداره می شود، به نقل از این فرد متواری و به استناد گفت وگوی وی با تعدادی از بازداشت شدگان نوشت: در بین اپوزیسیون ایران اعتقاد راسخی در این باره وجود دارد که دستگاه اطلاعاتی ایران مخالفان را ردیابی می کند و به اطلاعات محرمانه آنان دسترسی دارد.
شاید این تصور ناشی از ترس و یا توهم این افراد تلقی شود اما شواهد محکمی در تایید آن وجود دارد. آنها به فناوری های مختلف در این زمینه دست پیدا کرده اند همان طور که قادر به غنی سازی شده اند.
این ضد انقلاب مقیم هلند که با اسم مستعار معرفی شده، می افزاید: ما جمعی بودیم که برای انجام فعالیت خیلی وسواس به خرج می دادیم و مثلا مراقب امنیت خود بودیم اما قبل از شروع کار همه ما را احضار کردند و فهمیدیم لو رفته ایم. نیروهای امنیتی در دنیای دیجیتال که همه چیز را به هم مربوط و متصل کرده، حاضرند و فرار از آنها و پنهانکاری خیلی دشوار است.
وی در توضیح پنهانکاری های گروه خود و علت احتمالی دستگیری می نویسد: هر احتمالی وجود داشت. از این که یکی از بین جمع اخبار را خواسته یا ناخواسته درز داده باشد تا این که از طریق موبایل بچه ها روی قرار حساس شده باشند.
ما به هیچ وجه از اینترنت استفاده نکردیم و مواقعی که برای تنظیم کردن قرارهایمان از موبایل استفاده می کردیم، پشت تلفن از محتوای کار صحبت نمی کردیم. فقط این که در این ساعت در فلان جا باشید. اما دو روز قبل از انجام کار همه را احضار کردند و از قضیه خبر داشتند. شاید یکی از بچه ها آدم آنها بود. این احتمال هست، اما احتمال تلخ و ترسناکی است. من و بقیه بچه ها خیلی از هم سوال کردیم.
دو به دو، در جمع. حدس ما این است یا کسی ناخواسته پشت موبایل چیزی از دهانش در رفته است و آنها (دستگاه امنیتی) گل را گرفته اند یا این که از روی قراری که پشت تلفن تنظیم می کردیم حدس زده اند خبری است و با احضار یک نفر و استفاده از یک نقطه ضعف وادارش کرده اند که حرف بزند. ما خط های ایرانسل خریده بودیم و قبل از شروع کار شماره هایمان را عوض کردیم. فکر می کردیم با این کار دیگر مکالماتمان شنود نمی شود. بعدا متوجه شدیم که دید و تصور ما اشتباه است.
وی که به مرور اظهارات برخی دستگیرشدگان پس از آزادی پرداخته بود، از قول یکی از آنها اظهار داشت: پرینت اس.ام.اس های شش ماه قبل از دستگیری مرا جلویم گذاشتند. خودم با چشم خودم دیدم و شکی در آن ندارم. دل به دریا زدم و آن را دستم گرفتم و ورق زدم. منتظر بودم بازجو با فحاشی و کتک آن را از دستم بگیرد اما برخوردی نکرد. فکر کنم می خواست عمق فاجعه را ببینم و درهم بشکنم.
اس.ام.اس های قدیمی من در بین پرینت ها بود. وقتی متوجه شد از دیدن اس.ام.اس ها شوکه شده ام با جدیت و بدون رگه ای از تهدید گفت این فقط یک نمونه از کارهای ماست.
سایت وابسته به ضد انقلاب مقیم هلند پس از مرور انواع این غافلگیری ها و تصریح بر اینکه اپوزیسیون زیر چتر وزارت اطلاعات قرار دارد و نیروهای امنیتی با آنها بازی می کنند، مدعی شده که جمهوری اسلامی فتنه سبز را با قدرت فناوری شکست داد و این در حالی است که فتنه سبز را ملت رشید و غیور ایران با حضور از سر بصیرت در وسط خیابان جمع کردند و البته این مهم، چیزی از ارزش و اقتدار نیروهای اطلاعاتی و سربازان گمنام امام زمان(عج) کم نمی کند.
روزنامه نگاران بازداشتی قرار بود کدام خلأ را برای انگلیس پر کنند؟
اظهار تأسف وزیر خارجه سابق انگلیس درباره بسته شدن سفارت این رژیم در تهران، راز ارتباط بعدی این رژیم با برخی روزنامه نگاران زنجیره ای را فاش می کند.
«دیوید میلی بند» دستور سال گذشته جانشین ویلیام هیگ به بستن سفارت انگلیس در تهران را اشتباه توصیف کرد و آن را «تقدیم پیروزی به تندروها در تهران» دانست. به گزارش گاردین، میلی بند که در موسسه خدمات سلطنتی سخن می گفت، اظهار داشت: با بستن سفارت مان در تهران که به دستور ویلیام هیگ صورت گرفت، یک پیروزی به تندروها تقدیم شد و موضع آنها را در حکومت تقویت کرد. این امر باعث کاهش تاثیرگذاری بریتانیا و محدود شدن درک ما از شرایط ایران شد.
وی افزود: «تصمیم ویلیام هیگ در بستن سفارت بریتانیا در تهران، نه تنها تأسف آور بلکه زیانبار بود زیرا نوعی پیروزی را دو دستی تقدیم تندروها در ایران کرد. چگونگی پایان ماجرای حمله به سفارت ما در تهران فقط به کسانی کمک کرد که امید به کشاندن روابط ایران و بریتانیا به بدترین وضعیت را در سر می پروراندند. بریتانیا می بایست حضور دیپلماتیک خود را در ایران حفظ می کرد زیرا به این ترتیب، می توانستیم درک نزدیک و دست اول از شرایط آن کشور داشته باشیم که برای ما و همه متحدانمان، بسیار ارزشمند می بود.»
اظهارات وزیر خارجه سابق انگلیس پرده از علت گسترش روابط شبکه دولتی این رژیم (بی بی سی) با طیفی از روزنامه نگاران زنجیره ای مقیم داخل- در پوشش تهیه گزارش و خبر- برمی دارد.
هرچند که نفس همکاری رسانه ای با شبکه دولتی رژیم انگلیس جرم محسوب می شود اما در واقع تقلیل این همکاری به سطح «رسانه ای و خبر»، پوشاندن هدف اصلی این ارتباطات در حوزه جمع آوری و انتقال اطلاعات و دادن مشورت های لازم به رژیمی است که وزیر خارجه سابق آن اذعان می کند با تعطیلی سفارت دولت متبوعش، از تاثیرگذاری و درک از نزدیک شرایط داخلی ایران محروم شده است.
طی هفته گذشته حدود 16 نفر از همکاران برخی روزنامه ها و رسانه های زنجیره ای که فعالیت آنها از ماه ها پیش تحت کنترل وزارت اطلاعات قرار داشت، دستگیر شدند. این افراد در روزنامه های اعتماد و شرق و آرمان، هفته نامه آسمان، خبرگزاری ایلنا و سایت های بازتاب و جماران فعالیت می کردند و پیش از این در برخی نشریات شبه زنجیره ای نیز سابقه حضور داشته اند.
اهمیت این شبکه در جمع آوری اطلاعات برای لندن به حدی بود که بلافاصله باعث واکنش توأم با عصبانیت و دستپاچگی معاون وزارت خارجه انگلیس شد. الستر برت نسبت به بازداشت این شبکه ابراز ناخرسندی کرده و مدعی شده بود: از دریافت گزارش بازداشت شماری از روزنامه نگاران ایرانی به صرف اتهام داشتن ارتباط با روزنامه نگاران خارجی به شدت نگران شدم.
این بازداشت های هدفمند، بخشی از تلاش مقامات ایران برای محدود کردن آزادی بیان و خاموش کردن صداهای مستقل در این کشور است. من از ایران می خواهم این افراد را آزاد کند.بودجه شبکه بی بی سی از سوی وزارت خارجه انگلیس تأمین می شود و سرویس جاسوسی MI6 به همراه وزارت خارجه برای این رسانه سیاستگذاری می کنند.
رادیو بی بی سی در کودتای مرداد 1332 در خدمت سرویس جاسوسی ام آی سیکس و سازمان سیا قرار داشت. شبکه دولتی بی بی سی هم اکنون توسط شماری از روزنامه نگاران زنجیره ای فراری و زیر نظر عناصر سلطنت طلب یا بهایی نظیر مسعود بهنود، عنایت فانی و صادق صبا اداره می شود.
یادآور می شود در جریان فتنه سال 88 چند تن از عناصر بازداشت شده با سفارت انگلیس در ارتباط بودند. آن زمان برخی دیپلمات های انگلیسی نیز در میان آشوبگران حضور داشتند که بازداشت شده اما متاسفانه آزاد شدند و بلافاصله به کشور خود گریختند.
فارین پالیسی: کاش سرم صداقت می خوردیم تا به اشتباه مقابل ایران اعتراف کنیم
«حقیقت این است که ما اهمیت زیادی به حقوق بشر نمی دهیم و وضعیت حقوق بشر در میان متحدان ما در حد قابل مناقشه تا افتضاح قرار دارد».
این ارزیابی را نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر کرده است. استفن والت تحلیلگر فارین پالیسی با مرور برخی حقایق که بر زبان سیاستمداران آمریکایی جاری نمی شوند اما واقعیت دارند، نوشت: «تصور کنید یکی از مقامات بلندپایه سیاست خارجی ایالات متحده قبل از یک نشست عمومی یا یک کنفرانس مطبوعاتی تصادفاً چند قرص سیدیم پنتوتال (سرم صداقت) را خورده و شروع به اظهارنظر درباره حقیقت یکی از موضوعات مورد بحث کند. صحبت از واقعیت در جایی که دروغگویی، سیاست زدگی و ابهام معمولاً چیره شده است.
اگر سیاستمداران در ملأ عام شروع به صحبت کردن درباره چیزی کنند که در خفا به آن اعتقاد دارند، ممکن است ناگهان چه نوعی از «حقایق ناخوشایند» افشا شود؟ آنگاه چند حقیقت برتر که شما هیچگاه از زبان هیچ مقام آمریکایی نمی شنوید خواهید شنید. یکی از آن حقایق این است که ما هرگز تسلیحات اتمی خود را از بین نمی بریم و این بدین معناست که این اتفاق در زمان عمر من و شما رخ نخواهد داد.»
به گزارش دیپلماسی ایرانی، در ادامه تحلیل فارین پالیسی و به عنوان حقیقت دوم انکار شده در سیاست خارجی آمریکا آمده است: حقیقت این است که ما اهمیت خیلی زیادی به حقوق بشر نمی دهیم. رؤسای جمهور، دیپلمات ها و دیگر سیاستمداران همیشه درباره حقوق بشر صحبت می کنند.
هم کنگره و هم قوه مجریه اغلب به کشورهای دیگر در مورد اجرای حقوق بشر زورگویی می کنند (مخصوصاً زمانی که اختلاف های دیگری هم با آنها داشته باشیم). اما زمانی که نگرانی ها درباره حقوق بشر با منافع دیگر تداخل پیدا کند، نگرانی های اخلاقی ما تقریباً همیشه در اولویت دوم قرار گرفته است.
اکثر آمریکایی ها اهمیت نمی دهند که تحریم های آمریکا علیه عراق موجب مرگ چند صد هزار نفر از مردم عراق که خیلی از آنها کودک بودند شد و برای هیچ یک از مقامات ارشد که در زمان دولت بوش اجازه شکنجه را صادر کرده بودند کیفرخواست صادر نشد یا حتی بازجویی جدی از آنها نشد (فقط تصور کنید اگر که یک دولت خارجی یکی از اسرای آمریکایی را با روش غرق گرفتگی مصنوعی شکنجه می کرد، ما چه بلوایی به راه می انداختیم.)
استفن والت تصریح می کند: آمریکا متحدان زیادی دارد که وضعیت حقوق بشر در آنها در محدوده «قابل بحث» تا «افتضاح» قرار دارد.
فارین پالیسی همچنین با بیان این حقیقت که «ما آمریکایی ها کارهای احمقانه ای در سیاست خارجی انجام داده و به آنها عادت کرده ایم» نوشت: همه می دانند که سیاست خارجی ایالات متحده در قبال کوبا از اوایل 1960- که نیم قرن می شود- اشتباه بوده است اما این رویه هرگز تغییر نکرده است از آن جایی که به نظر می رسید مخاطرات آن ارزش این کار را ندارد.
همچنین همه می دانند که اکثر متحدان ایالات متحده در سرتاسر دنیا برای دهه ها طفیلی آمریکا بوده اند و با بهره گیری از این حمایت به دنبال منافع خود بوده اند اما گفتن این موارد با صدای بلند خیلی دیپلماتیک نیست. اکثر خودی ها می دانند که جنگ افغانستان یک باخت بود اما ما قصد داریم وانمود کنیم که یک پیروزی بوده است زیرا این نظر سیاسی امکان پذیرتر است.
واضح است که اساس رویکرد ما به برنامه هسته ای ایران اشتباه بوده است و ما در دو دهه اخیر دلایل زیادی به این کشور داده ایم که به دنبال یک نیروی بازدارنده هسته ای باشد و برای خودمان یک گودال دیپلماتیک عمیق تر حفر کرده ایم. اما انتظار نداریم که مقامات به این حقیقت ساده اذعان کنند، و آن هم نه در انظار عمومی.
تحلیلگر آمریکایی در پایان نوشت: همانطور که گفتم این یک فانتزی بیهوده است. من واقعاً نمی خواهم ببینم که کری، هگل، مک دونو، لیو یا بقیه با «سرم صداقت» چگونه خواهند بود. اما این نوعی سرگرمی است که تصور کنی که آنها در یک لحظه خاص، مخصوصاً زمانی که خویشتنداری ها و محدودیت های معمول وجود نداشته باشند ممکن است چه چیزی را بروز دهند. انتظار دارید آنها پرده از کدام رازها بردارند؟
چراغ چشمک زن خطر روی نقشه اروپا روشن است
چراغ چشمک زن خطر همچنان بر فراز نقشه اروپا در سال جدید میلادی دیده می شود. اروپا با حد بالایی از تهدید مواجه است.
ماهنامه فرانسوی لوموند دیپلماتیک با درج این تحلیل نوشت: در اتحادیه اروپا بورس های اوراق بهادار همچنان رو به بالا می روند اما سال 2013 از نقطه نظر اجتماعی، بدترین سال از ابتدای بحران 2008 به حساب می آید.
ریاضت کشی اقتصادی به مثابه یک اعتقاد راسخ و ضربات پی درپی بر دولت رفاه همچنان ادامه خواهند یافت. این امر، خواسته دولت آلمان است. برای نخستین بار در تاریخ، برلین بر قاره اروپا سلطه یافته و با دستی آهنین آن را هدایت می کند. «مرد بیمار» اتحادیه اروپا، اسپانیا، شاهد افزایش تنش های سیاسی خواهد بود. ایتالیا نیز وضع مشابهی دارد.
لوموند دیپلماتیک با بیان اینکه «موج شدید اعتراضات اجتماعی در برخی کشورهای اروپایی همچون سیل بنزین روان شد و در انتظار یک کبریت برای اشتعال است» افزود: انفجارهای دیگری نیز ممکن است در سایر کشورهای اروپای جنوبی (یونان، پرتغال، ایتالیا) اتفاق بیافتد، کشورهایی که فروپاشی اجتماعی آنها را به ستوه آورده است. اتحادیه اروپا در سال 2013 از تونل تاریک نابسامانی خود خارج نخواهد شد. و حتی همه چیز ممکن است بدتر شود اگر بازارهای مالی- با تشویق نولیبرال ها- به فرانسه حمله برند.
این نشریه فرانسوی خاطرنشان کرد: آمریکا در خاورمیانه و در برابر محور ایران، سوریه و حزب الله، محوری شامل برخی کشورهای منطقه به راه انداخته تا ارتباطات محور ایران با یکدیگر را قطع کند و ایران را از متحدان منطقه ای محروم کند. این کار ترجیحاً باید تا قبل از انتخابات ایران انجام شود که در آن طرفداران سازش مقابل خط مشی «عدم سازش در برابر آمریکا» قرار می گیرند.
لوموند درباره آمریکا نوشت: احتمال حمله آمریکا به تأسیسات اتمی ایران ضعیف است. اوباما می داند که اکثریت افکار عمومی آمریکا دیگر نمی خواهند درگیر جنگ جدیدی شوند. عراق که نیروهای پنتاگون روز 31 دسامبر 2011 آن را ترک کردند، هنوز فاصله زیادی با تجربه صلح دارد. جبهه افغانستان هنوز و دستکم تا سال 2014 گشوده است. جنگ سوریه هر روز شدیدتر می شود. و جبهه دیگری نیز ممکن است بزودی در شمال مالی باز شود همه این جبهه ها بیش از اندازه درگیری ایجاد می کنند.
*وطن امروز:
تلاش خاتمی برای انصراف عارف
محمد خاتمی در دیدار اعضای تحریریه یکی از سایتهای خبری گفته است: «من جلسهای 2 ساعته با آقای عارف داشتم. به وی گفتم چرا میخواهی کاندیدا شوی؟ بر فرض که رئیسجمهور شوی چکار میتوانی بکنی؟ هر چه گفتم نتوانستم وی را برای نیامدن متقاعد کنم». این در حالی است که عبدالله نوری در جلسه شورای اصلاحات گفته است: «حضور ما در انتخابات ریاست جمهوری از نان شب هم واجبتر است. اگر در این انتخابات شرکت نکنیم انتخابات مجلس دهم را هم از دست میدهیم چرا که همه ستادها و بدنه اجتماعی را از دست دادهایم و باید سالها از صحنه سیاسی غایب بمانیم».
روحانی باعث اختلاف شد!
اعلام خبر کاندیداتوری حسن روحانی در محافل سیاسی و رسانهها باعث ایجاد اختلاف در میان اعضای حزب کارگزاران سازندگی شده است. به گزارش مشرق، برخی اعضا معتقدند چون حسن روحانی نامزد مورد نظر هاشمی است باید از وی حمایت کنیم و برخی دیگر میگویند روحانی هیچ شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارد و گزینه مطلوب ما نجفی یا جهانگیری است.
اظهارنظر «عسگری» درباره کاندیداتوری «هاشمی رفسنجانی»
مشاور پارلمانی رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به شرایط موجود در جامعه حضور هاشمی در انتخابات سال آینده منتفی نیست. «حجتالاسلام تیمور علیعسگری» در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران درباره حضور «اکبر هاشمی رفسنجانی» در انتخابات آتی گفت: با توجه به شرایط موجود در جامعه حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در انتخابات سال آینده منتفی نیست.
وی افزود: باتوجه به شرایطی که در کشور وجود دارد حضور هاشمیرفسنجانی در این شرایط ضرورت دارد. گفتنی است طی روزهای اخیر برخی چهرهها و تشکلهای سیاسی نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی خواهان حضور وی در انتخابات آینده شدند.
این در حالی است که یاسر هاشمیرفسنجانی در گفتوگو با هفتهنامه پنجره گفته است: اگر فضا به سمتی برود که نیازی به حضور پدرم در انتخابات نباشد، برای کشور بهتر است. وی با بیان اینکه آقای هاشمی بر تشکیل دولت وحدت ملی مصمم است، ادعا کرد: به دلیل آنکه محور سخنان پدرم اعتدال است، معتدلهای چپ و راست دورش جمع میشوند.
*خراسان:
تبلیغ داروهای خارجی ممنوع شد
بر اساس تصمیم جدید مسئولان ارشد وزارت بهداشت که طی روزهای اخیر به همه شرکت های واردکننده دارو ابلاغ شده، از این پس هرگونه بازاریابی و تبلیغ داروهای خارجی وارداتی به هر شکل و عنوان ممنوع خواهد بود. در این بخشنامه، علت این ممنوعیت، کنترل توزیع و ساماندهی مصرف این داروهای وارداتی عنوان شده است.
شگرد بدهکاران برای گرفتن وام جدید لو رفت
بر اساس بررسی یک دستگاه نظارتی، در حالی که طبق بخشنامه های مسئولان دولتی، ارائه تسهیلات بانکی به افراد توسط بانک ها و موسسات مالی منوط به اخذ استعلام از ادارات مالیات شده است، برخی از بدهکاران مالیاتی تلاش می کنند جلوی ارسال سریع پاسخ این استعلام را به انحاء مختلف بگیرند چراکه در صورت عدم دریافت پاسخ از ادارات مالیاتی ظرف 15 روز، ارائه تسهیلات به این افراد مجاز خواهد بود و این وقفه باعث رسیدن آنها به تسهیلات مذکور می شود که بر این اساس مقرر شده از این پس ظرف 3 روز پاسخ ادارات مالیاتی ارسال شود.
*آرمان:
توصیه آیتا... سیستانی به روحانیون ایرانی
شنیده شد که آیتا... سیستانی در دیدار تعدادی از روحانیون ایرانی از آنها پرسیده است شغل شما در ایران چیست؟ مشرق نوشت؛ این افراد در پاسخ گفتهاند نماز اقامه میکنیم و منبر داریم. ایشان در واکنش گفتهاند: مگر نماز خواندن و منبر رفتن شغل است؟ مگر میشود شما در نظام اسلامی باشید و مشغلهای نداشته باشید؟ شما باید شغل در نظام داشته باشید و با نظام همکاری داشته باشید.
دیدار انتخاباتی چمران با مصباح یزدی
شنیده شد که اگر جبهه پایداری به این نتیجه برسد که سعید جلیلی قصد کاندیداتوری ندارد در این صورت میتوان به گزینه ای چون مهدی چمران هم فکر کرد. آریا نوشت؛سید محمد جواد ابطحی،عضو جبهه پایداری از دیدار مهدی چمران با آیت ا... مصباح یزدی خبر داد.وی افزود:این دیدار در ارتباط با انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بوده است که البته بنده از محتوای این دیدار خبر ندارم.
این نماینده مجلس هشتم درباره احتمال ائتلاف دولت با جبهه پایداری تاکید کرد:دولت در انتخابات پیش رو کاندیدای خود را معرفی خواهد کرد البته اگر دولت نظر مساعدی با جبهه پایداری داشته باشد خوب است و ما از آن استقبال میکنیم اما همانطور که اشاره کردم دولت نامزذ خود را عرضه خواهد کرد.
محکومیت مدیران سابق «پتروشیمی زنجان»
شنیده شد که دادگاه تجدیدنظر استان زنجان چهار نفر از مدیران سابق شرکت پتروشیمی استان زنجان را به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور، مجموعا به 12 سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی محکوم کرد. ایسنا نوشت؛ این پرونده با شکایت شرکت پتروشیمی زنجان و دادستان زنجان ابتدا در شعبه 106 دادگاه عمومی جزایی زنجان علیه 4 نفر از مدیران سابق این شرکت، به اتهام مشارکت در تحصیل مال نامشروع به مبلغ 105 میلیارد و 949 میلیون و 988 هزار ریال مطرح میشود و این شعبه نیز رای به محکومیت آنها داد.
بررسی رفع فیلتر فیس بوک
شنیده شد که دبیر شورایعالی فضای مجازی با تشریح سیاستها و برنامههای این شورا برای فیلترینگ گفت: یکی از مهمترین برنامههای شورا رفع مشکلات موجود در زمینه فیلترینگ سایتهای اینترنتی است در همین زمینه اجرای طرحی به نام هوشمندسازی فیلترینگ آغاز میشوود.
آفتاب نوشت؛ مهدی اخوان بهابادی گفت: عضویت 20 میلیون کاربر ایرانی در شبکه اجتماعی فیسبوک به هیچ وجه صحیح نیست و تعداد کاربران ایرانی داخل کشور که عضو شبکه اجتماعی فیسبوک هستند بسیار کمتر از این تعداد است. مسدودیت دسترسی به شبکه اجتماعی فیسبوک در کوتاه مدت به هیچوجه برداشته نمیشود. وی توضیح داد: رفع محدودیت فیسبوک در بلندمدت قابل بررسی است.
تبرئه مدیرعامل مهر از شکایت معاون اول رئیسجمهور
شنیده شد که مدیرعامل خبرگزاری مهر با رای قضات شعبه 78 دادگاه کیفری از اتهامات مطرحشده با شکایت معاون اول رئیسجمهور و بنیاد شهید تبرئه شد. آفتاب نوشت؛ هفته گذشته جلسه محاکمه رضا مقدسی در شعبه 78 دادگاه کیفری استان تهران و با حضور اعضای هیات منصفه و نماینده حقوقی دولت و بنیاد شهید برگزار شد.
قاضی ذبیحزاده نماینده دادستان گفت: رضا مقدسی در این پرونده متهم به نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان نسبت به بنیاد شهید و همچنین نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر و افترا نسبت به معاون اول رئیسجمهور است. مدیرعامل خبرگزاری مهر با رد این اتهامات به دفاع از خود پرداخت. پس از جلسه محاکمه اعضای هیات منصفه مطبوعات مدیرعامل خبرگزاری مهر را در اتهامات مطرح شده مجرم ندانستند.
قالیباف به تماشای رسوایی نشست
شنیده شد که محمدباقر قالیباف شهردار تهران شب گذشته 13 بهمنماه به تماشای فیلم رسوایی ساخته مسعود دهنمکی در سینما آفریقا نشست. انتخاب نوشت؛ شب جمعه ساعت 21 فیلم سینمایی رسوایی در سینما آفریقا به نمایش درآمد و در این سالن قالیباف، سردار آجرلو، پرویز فتاح وزیر سابق نیرو و چند نفر از مقامات و مسئولان کشوری حضور داشتند.
اعلام آمادگی بحرین برای پذیرش منافقین
شنیده شد که یک مسئول سازمان ملل متحد در عراق از اعلام آمادگی بحرین برای پذیرش و اسکان اعضای گروهک تروریستی منافقین در خاک این کشور خبر داد. انتخاب نوشت؛ یک منبع مسئول در دفتر سازمان ملل متحد در بغداد اظهار کرد: مسئولان بحرین به دولت آمریکا گفتهاند آمادگی اسکان گروهک تروریستی منافقین در خاک کشورشان را دارند.
زیرلفظی احمدینژاد به عروسهای عشایری
شنیده شد که از سوی محمود احمدینژاد به عروسهای عشایری که در مراسم جشنواره صدای عشایر حضور داشتند زیرلفظی اهدا شد. عصر ایران نوشت؛ جشنواره صدای عشایر که در محل نمایشگاه بینالمللی با حضور محمدرضا رحیمی معاون اول رئیسجمهور، ملکزاده رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صدها نفر از عشایر کشور برگزار شد در مراسم عروسی دو زوج عشایری از سوی احمدینژاد رئیسجمهور سکه طلا به عنوان زیرلفظی به آنها اهدا شد. در این مراسم ملکزاده نیز سفر کربلا به دو زوج عروس و داماد و پدر و مادرهایشان اهدا کرد.
بازداشت یک ایرانی در آلمان
شنیده شد که مقامات گمرک آلمان، یک ایرانی را به اتهام تلاش برای انتقال غیرقانونی70 میلیون دلار به این کشور بازداشت کردند. فرارو نوشت؛ مقامات گمرک فرودگاه دوسلدورف اعلام کردند: این مرد که با پرواز ترکیه به آلمان وارد شده بود به ماموران پلیس گفته است که مبلغی کمتر از 10 هزار یورو، برابر با 13 هزار و 644 دلار، همراه دارد. اما پس از بازرسی ساکهای این مرد 59ساله، ماموران یک چک بانکی به مبلغ 300 میلیون بولیوار (واحد پول ونزوئلا) صادره از بانک ونزوئلا پیدا کردهاند.
جریمه و پلمب 32 داروخانه تهران
شنیده شد که سخنگوی سازمان تعزیرات کشور از پلمب و جریمه نقدی 32 داروخانه متخلف در تهران خبر داد. مهر نوشت؛ محمد حسن سرابیان اعلام کرد: گشت مشترکی با همکاری نمایندگان تعزیرات حکومتی و بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سطح شهر تهران انجام شد که بر اساس آن از 74 داروخانه پایتخت بازدید به عمل آمد. وی افزود: از این تعداد حدود 32 داروخانه به دلیل گران فروشی و عدم درج قیمت و عدم حضور مسئول فنی حکم جریمه و پلمب دریافت کردند.
*تهران امروز:
توصیه آیتالله سیستانی به روحانیون ایرانی
آیتالله سیستانی در دیدار تعدادی از روحانیون ایرانی از آنها پرسیده است شغل شما در ایران چیست؟ این افراد در پاسخ گفتهاند نماز اقامه میکنیم و منبر داریم.سایت مشرق نوشت: ایشان در واکنش گفتهاند: «مگر نماز خواندن و منبر رفتن شغل است؟ مگر میشود شما در نظام اسلامی باشید و مشغلهای نداشته باشید؟ شما باید شغل در نظام داشته باشید و با نظام همکاری داشته باشید.»
در دولتهای نهم و دهم تبعیت از ولایت بسیار کم شده
احمد کریمی اصفهانی عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با ذکر اینکه دلیل وجود مشکلات در کشور این است که امروز از اسلام فاصله گرفتهایم، به ایلنا گفت: در دولتهای نهم و دهم تبعیت از ولایت بسیار کم شده و این باعث بروز این مشکلات شده است ولی ما امیدواریم تبعیت از ولایت پررنگ شود تا دچار مسئله نشویم.
تلاش برای تایید صلاحیت مشایی
برخی نزدیکان مشایی میگویند ما بهدنبال ضرورتسازی برای کاندیداتوری و تایید صلاحیت مشایی در دولتهای نهم و دهم تبعیت از ولایت بسیار کم شده هستیم. در مشرق آمده است به اعتقاد این افراد برای تداوم خدمات دولت احمدینژاد حتما باید مشایی کاندیدا و تایید شود.
من اصلا قبول ندارم!
مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری در پاسخ به این سوال که واژه «اصلاحطلبان بدلی» در بیانیه حزب مشارکت آمده بود و این چه ربطی به جریان راست دارد،به خانه ملت گفت: اگر چه ممکن است برخی از اصلاحطلبان که در زندان هستند چنین صحبتهایی کنند، اما جریان راست به این اختلافات دامن میزند بنابراین من اصلا این واژه را قبول ندارم.
البته در جایی گفتم اصلاحطلبان بدلی کسانی هستند که احمدینژاد را روی کار آوردند چرا که ما در سال 84 به شدت تاکید کردیم که اصلاحطلبان با هم به وحدت برسند اما آقای معین، مهرعلیزاده، کروبی و هاشمی بدون وحدت با هم، نامزد انتخابات شدند و خروجی کار آنها انتخاب احمدینژاد شد. و ی همچنین گفت قبل از انتخابات کابینه خود را مشخص می کند.
انتقاد نوه امام خمینی از فضای سیاسی ایران
نعیمه اشراقی نوه امام خمینی به بهار نیوز گفت: آنچه امروز از فضای سیاسی کشور به مشام میرسد همدلی و اتحاد و موجبات و مولفههای آن نیست. فضای موجود فضای تندروی، افراط، اتهام و مصادره ارزشها و دستاوردهای انقلاب است.
در حالیکه وضع موجود نه خواست مردم است و نه فضای حاکم بر خواستهای جامعه، شاید یکی از بزرگترین درسهای تاریخ این باشد که مردم در همه جوامع و کشورها به مسئولان جامعه خود فرصت میدهند تا تجربه کنند و خواستها و آرمانهای آنان را عینیت بخشند اما اگر چنین نکردند فرصت از آنها سلب میشود.
*جمهوری:
کمبود عکس امام خمینی در راهپیمایی
سال گذشته در راهپیمائی 22 بهمن به دلیل کمبود عکس امام خمینی، عکاسان برای تهیه عکسهای مراسم دچار مشکل شدند. این مشکل را روزنامه جمهوری اسلامی، همان زمان در ستون جهت اطلاع مطرح و از عملکرد مسئولین مربوطه انتقاد کرد.
با توجه به اینکه 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی است، در چنین روزی حضور تصویری و رهنمودهای بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی باید در مراسمی که به یاد این پیروزی برگزار میشود پررنگ باشد. از آنجا که اقلام تبلیغاتی مراسم راهپیمائی را شورای هماهنگی تبلیغات برعهده دارد، لازم است به این امر مهم همت بگمارد تا مشکل سال گذشته تکرار نشود.
اعلام آمادگی بحرین برای پذیرش منافقین
دولت بحرین برای پذیرش منافقین اعلام آمادگی کرده است. خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری براثا نوشت: یک منبع مسئول در دفتر سازمان ملل در بغداد گفت: مسئولان بحرین به دولت آمریکا گفتهاند آمادگی اسکان گروهک تروریستی منافقین در خاک کشورشان را دارند.
اعضای گروهک تروریستی منافقین هم اکنون در پایگاه لیبرتی در نزدیکی بغداد در عراق به سر میبرند. این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: شیخ خالد بن حمد بن محمد آل خلیفه نامه شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین را در اختیار توماس کراژسکی سفیر آمریکا در منامه قرار داده که در آن به آمادگی بحرین برای میزبانی و اسکان اعضای گروهک منافقین اشاره شده است.
به گفته این منبع، سازمان ملل متحد از بیم اینکه رژیم آل خلیفه از منافقین به عنوان ابزاری برای سرکوب قیام مردمی بحرین استفاده نکند، موضع خود در قبال آمادگی بحرین برای پذیرش منافقین را اعلام نکرده است.
همین گزارش میافزاید: وزیر امور خارجه بحرین پیش از این در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم آل خلیفه علیه مردم بحرین از تشکیل گروه دوستان ملت ایران همچون دوستان سوریه (ائتلاف کشورهای مخالف نظام حاکم در سوریه) خبر داده بود و مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین از پیشنهاد دولت بحرین مبنی بر برگزاری کنفرانس دوستان ملت ایران استقبال کرده بود.
*کیهان:
توی مشت وزارت اطلاعات بودیم اما خبر نداشتیم !
یکی از فتنه گران فراری به هلند گفت وزارت اطلاعات بر تمام تحرکات اپوزیسیون اشراف دارد و او هنگامی این را فهمیده که به شکل دور از انتظار بازداشت شده است.
وب سایت رادیو زمانه که با بودجه دولت هلند و توسط طیفی از عناصر ضد انقلاب اداره می شود، به نقل از این فرد متواری و به استناد گفت وگوی وی با تعدادی از بازداشت شدگان نوشت: در بین اپوزیسیون ایران اعتقاد راسخی در این باره وجود دارد که دستگاه اطلاعاتی ایران مخالفان را ردیابی می کند و به اطلاعات محرمانه آنان دسترسی دارد.
شاید این تصور ناشی از ترس و یا توهم این افراد تلقی شود اما شواهد محکمی در تایید آن وجود دارد. آنها به فناوری های مختلف در این زمینه دست پیدا کرده اند همان طور که قادر به غنی سازی شده اند.
این ضد انقلاب مقیم هلند که با اسم مستعار معرفی شده، می افزاید: ما جمعی بودیم که برای انجام فعالیت خیلی وسواس به خرج می دادیم و مثلا مراقب امنیت خود بودیم اما قبل از شروع کار همه ما را احضار کردند و فهمیدیم لو رفته ایم. نیروهای امنیتی در دنیای دیجیتال که همه چیز را به هم مربوط و متصل کرده، حاضرند و فرار از آنها و پنهانکاری خیلی دشوار است.
وی در توضیح پنهانکاری های گروه خود و علت احتمالی دستگیری می نویسد: هر احتمالی وجود داشت. از این که یکی از بین جمع اخبار را خواسته یا ناخواسته درز داده باشد تا این که از طریق موبایل بچه ها روی قرار حساس شده باشند.
ما به هیچ وجه از اینترنت استفاده نکردیم و مواقعی که برای تنظیم کردن قرارهایمان از موبایل استفاده می کردیم، پشت تلفن از محتوای کار صحبت نمی کردیم. فقط این که در این ساعت در فلان جا باشید. اما دو روز قبل از انجام کار همه را احضار کردند و از قضیه خبر داشتند. شاید یکی از بچه ها آدم آنها بود. این احتمال هست، اما احتمال تلخ و ترسناکی است. من و بقیه بچه ها خیلی از هم سوال کردیم.
دو به دو، در جمع. حدس ما این است یا کسی ناخواسته پشت موبایل چیزی از دهانش در رفته است و آنها (دستگاه امنیتی) گل را گرفته اند یا این که از روی قراری که پشت تلفن تنظیم می کردیم حدس زده اند خبری است و با احضار یک نفر و استفاده از یک نقطه ضعف وادارش کرده اند که حرف بزند. ما خط های ایرانسل خریده بودیم و قبل از شروع کار شماره هایمان را عوض کردیم. فکر می کردیم با این کار دیگر مکالماتمان شنود نمی شود. بعدا متوجه شدیم که دید و تصور ما اشتباه است.
وی که به مرور اظهارات برخی دستگیرشدگان پس از آزادی پرداخته بود، از قول یکی از آنها اظهار داشت: پرینت اس.ام.اس های شش ماه قبل از دستگیری مرا جلویم گذاشتند. خودم با چشم خودم دیدم و شکی در آن ندارم. دل به دریا زدم و آن را دستم گرفتم و ورق زدم. منتظر بودم بازجو با فحاشی و کتک آن را از دستم بگیرد اما برخوردی نکرد. فکر کنم می خواست عمق فاجعه را ببینم و درهم بشکنم.
اس.ام.اس های قدیمی من در بین پرینت ها بود. وقتی متوجه شد از دیدن اس.ام.اس ها شوکه شده ام با جدیت و بدون رگه ای از تهدید گفت این فقط یک نمونه از کارهای ماست.
سایت وابسته به ضد انقلاب مقیم هلند پس از مرور انواع این غافلگیری ها و تصریح بر اینکه اپوزیسیون زیر چتر وزارت اطلاعات قرار دارد و نیروهای امنیتی با آنها بازی می کنند، مدعی شده که جمهوری اسلامی فتنه سبز را با قدرت فناوری شکست داد و این در حالی است که فتنه سبز را ملت رشید و غیور ایران با حضور از سر بصیرت در وسط خیابان جمع کردند و البته این مهم، چیزی از ارزش و اقتدار نیروهای اطلاعاتی و سربازان گمنام امام زمان(عج) کم نمی کند.
روزنامه نگاران بازداشتی قرار بود کدام خلأ را برای انگلیس پر کنند؟
اظهار تأسف وزیر خارجه سابق انگلیس درباره بسته شدن سفارت این رژیم در تهران، راز ارتباط بعدی این رژیم با برخی روزنامه نگاران زنجیره ای را فاش می کند.
«دیوید میلی بند» دستور سال گذشته جانشین ویلیام هیگ به بستن سفارت انگلیس در تهران را اشتباه توصیف کرد و آن را «تقدیم پیروزی به تندروها در تهران» دانست. به گزارش گاردین، میلی بند که در موسسه خدمات سلطنتی سخن می گفت، اظهار داشت: با بستن سفارت مان در تهران که به دستور ویلیام هیگ صورت گرفت، یک پیروزی به تندروها تقدیم شد و موضع آنها را در حکومت تقویت کرد. این امر باعث کاهش تاثیرگذاری بریتانیا و محدود شدن درک ما از شرایط ایران شد.
وی افزود: «تصمیم ویلیام هیگ در بستن سفارت بریتانیا در تهران، نه تنها تأسف آور بلکه زیانبار بود زیرا نوعی پیروزی را دو دستی تقدیم تندروها در ایران کرد. چگونگی پایان ماجرای حمله به سفارت ما در تهران فقط به کسانی کمک کرد که امید به کشاندن روابط ایران و بریتانیا به بدترین وضعیت را در سر می پروراندند. بریتانیا می بایست حضور دیپلماتیک خود را در ایران حفظ می کرد زیرا به این ترتیب، می توانستیم درک نزدیک و دست اول از شرایط آن کشور داشته باشیم که برای ما و همه متحدانمان، بسیار ارزشمند می بود.»
اظهارات وزیر خارجه سابق انگلیس پرده از علت گسترش روابط شبکه دولتی این رژیم (بی بی سی) با طیفی از روزنامه نگاران زنجیره ای مقیم داخل- در پوشش تهیه گزارش و خبر- برمی دارد.
هرچند که نفس همکاری رسانه ای با شبکه دولتی رژیم انگلیس جرم محسوب می شود اما در واقع تقلیل این همکاری به سطح «رسانه ای و خبر»، پوشاندن هدف اصلی این ارتباطات در حوزه جمع آوری و انتقال اطلاعات و دادن مشورت های لازم به رژیمی است که وزیر خارجه سابق آن اذعان می کند با تعطیلی سفارت دولت متبوعش، از تاثیرگذاری و درک از نزدیک شرایط داخلی ایران محروم شده است.
طی هفته گذشته حدود 16 نفر از همکاران برخی روزنامه ها و رسانه های زنجیره ای که فعالیت آنها از ماه ها پیش تحت کنترل وزارت اطلاعات قرار داشت، دستگیر شدند. این افراد در روزنامه های اعتماد و شرق و آرمان، هفته نامه آسمان، خبرگزاری ایلنا و سایت های بازتاب و جماران فعالیت می کردند و پیش از این در برخی نشریات شبه زنجیره ای نیز سابقه حضور داشته اند.
اهمیت این شبکه در جمع آوری اطلاعات برای لندن به حدی بود که بلافاصله باعث واکنش توأم با عصبانیت و دستپاچگی معاون وزارت خارجه انگلیس شد. الستر برت نسبت به بازداشت این شبکه ابراز ناخرسندی کرده و مدعی شده بود: از دریافت گزارش بازداشت شماری از روزنامه نگاران ایرانی به صرف اتهام داشتن ارتباط با روزنامه نگاران خارجی به شدت نگران شدم.
این بازداشت های هدفمند، بخشی از تلاش مقامات ایران برای محدود کردن آزادی بیان و خاموش کردن صداهای مستقل در این کشور است. من از ایران می خواهم این افراد را آزاد کند.بودجه شبکه بی بی سی از سوی وزارت خارجه انگلیس تأمین می شود و سرویس جاسوسی MI6 به همراه وزارت خارجه برای این رسانه سیاستگذاری می کنند.
رادیو بی بی سی در کودتای مرداد 1332 در خدمت سرویس جاسوسی ام آی سیکس و سازمان سیا قرار داشت. شبکه دولتی بی بی سی هم اکنون توسط شماری از روزنامه نگاران زنجیره ای فراری و زیر نظر عناصر سلطنت طلب یا بهایی نظیر مسعود بهنود، عنایت فانی و صادق صبا اداره می شود.
یادآور می شود در جریان فتنه سال 88 چند تن از عناصر بازداشت شده با سفارت انگلیس در ارتباط بودند. آن زمان برخی دیپلمات های انگلیسی نیز در میان آشوبگران حضور داشتند که بازداشت شده اما متاسفانه آزاد شدند و بلافاصله به کشور خود گریختند.
فارین پالیسی: کاش سرم صداقت می خوردیم تا به اشتباه مقابل ایران اعتراف کنیم
«حقیقت این است که ما اهمیت زیادی به حقوق بشر نمی دهیم و وضعیت حقوق بشر در میان متحدان ما در حد قابل مناقشه تا افتضاح قرار دارد».
این ارزیابی را نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر کرده است. استفن والت تحلیلگر فارین پالیسی با مرور برخی حقایق که بر زبان سیاستمداران آمریکایی جاری نمی شوند اما واقعیت دارند، نوشت: «تصور کنید یکی از مقامات بلندپایه سیاست خارجی ایالات متحده قبل از یک نشست عمومی یا یک کنفرانس مطبوعاتی تصادفاً چند قرص سیدیم پنتوتال (سرم صداقت) را خورده و شروع به اظهارنظر درباره حقیقت یکی از موضوعات مورد بحث کند. صحبت از واقعیت در جایی که دروغگویی، سیاست زدگی و ابهام معمولاً چیره شده است.
اگر سیاستمداران در ملأ عام شروع به صحبت کردن درباره چیزی کنند که در خفا به آن اعتقاد دارند، ممکن است ناگهان چه نوعی از «حقایق ناخوشایند» افشا شود؟ آنگاه چند حقیقت برتر که شما هیچگاه از زبان هیچ مقام آمریکایی نمی شنوید خواهید شنید. یکی از آن حقایق این است که ما هرگز تسلیحات اتمی خود را از بین نمی بریم و این بدین معناست که این اتفاق در زمان عمر من و شما رخ نخواهد داد.»
به گزارش دیپلماسی ایرانی، در ادامه تحلیل فارین پالیسی و به عنوان حقیقت دوم انکار شده در سیاست خارجی آمریکا آمده است: حقیقت این است که ما اهمیت خیلی زیادی به حقوق بشر نمی دهیم. رؤسای جمهور، دیپلمات ها و دیگر سیاستمداران همیشه درباره حقوق بشر صحبت می کنند.
هم کنگره و هم قوه مجریه اغلب به کشورهای دیگر در مورد اجرای حقوق بشر زورگویی می کنند (مخصوصاً زمانی که اختلاف های دیگری هم با آنها داشته باشیم). اما زمانی که نگرانی ها درباره حقوق بشر با منافع دیگر تداخل پیدا کند، نگرانی های اخلاقی ما تقریباً همیشه در اولویت دوم قرار گرفته است.
اکثر آمریکایی ها اهمیت نمی دهند که تحریم های آمریکا علیه عراق موجب مرگ چند صد هزار نفر از مردم عراق که خیلی از آنها کودک بودند شد و برای هیچ یک از مقامات ارشد که در زمان دولت بوش اجازه شکنجه را صادر کرده بودند کیفرخواست صادر نشد یا حتی بازجویی جدی از آنها نشد (فقط تصور کنید اگر که یک دولت خارجی یکی از اسرای آمریکایی را با روش غرق گرفتگی مصنوعی شکنجه می کرد، ما چه بلوایی به راه می انداختیم.)
استفن والت تصریح می کند: آمریکا متحدان زیادی دارد که وضعیت حقوق بشر در آنها در محدوده «قابل بحث» تا «افتضاح» قرار دارد.
فارین پالیسی همچنین با بیان این حقیقت که «ما آمریکایی ها کارهای احمقانه ای در سیاست خارجی انجام داده و به آنها عادت کرده ایم» نوشت: همه می دانند که سیاست خارجی ایالات متحده در قبال کوبا از اوایل 1960- که نیم قرن می شود- اشتباه بوده است اما این رویه هرگز تغییر نکرده است از آن جایی که به نظر می رسید مخاطرات آن ارزش این کار را ندارد.
همچنین همه می دانند که اکثر متحدان ایالات متحده در سرتاسر دنیا برای دهه ها طفیلی آمریکا بوده اند و با بهره گیری از این حمایت به دنبال منافع خود بوده اند اما گفتن این موارد با صدای بلند خیلی دیپلماتیک نیست. اکثر خودی ها می دانند که جنگ افغانستان یک باخت بود اما ما قصد داریم وانمود کنیم که یک پیروزی بوده است زیرا این نظر سیاسی امکان پذیرتر است.
واضح است که اساس رویکرد ما به برنامه هسته ای ایران اشتباه بوده است و ما در دو دهه اخیر دلایل زیادی به این کشور داده ایم که به دنبال یک نیروی بازدارنده هسته ای باشد و برای خودمان یک گودال دیپلماتیک عمیق تر حفر کرده ایم. اما انتظار نداریم که مقامات به این حقیقت ساده اذعان کنند، و آن هم نه در انظار عمومی.
تحلیلگر آمریکایی در پایان نوشت: همانطور که گفتم این یک فانتزی بیهوده است. من واقعاً نمی خواهم ببینم که کری، هگل، مک دونو، لیو یا بقیه با «سرم صداقت» چگونه خواهند بود. اما این نوعی سرگرمی است که تصور کنی که آنها در یک لحظه خاص، مخصوصاً زمانی که خویشتنداری ها و محدودیت های معمول وجود نداشته باشند ممکن است چه چیزی را بروز دهند. انتظار دارید آنها پرده از کدام رازها بردارند؟
چراغ چشمک زن خطر روی نقشه اروپا روشن است
چراغ چشمک زن خطر همچنان بر فراز نقشه اروپا در سال جدید میلادی دیده می شود. اروپا با حد بالایی از تهدید مواجه است.
ماهنامه فرانسوی لوموند دیپلماتیک با درج این تحلیل نوشت: در اتحادیه اروپا بورس های اوراق بهادار همچنان رو به بالا می روند اما سال 2013 از نقطه نظر اجتماعی، بدترین سال از ابتدای بحران 2008 به حساب می آید.
ریاضت کشی اقتصادی به مثابه یک اعتقاد راسخ و ضربات پی درپی بر دولت رفاه همچنان ادامه خواهند یافت. این امر، خواسته دولت آلمان است. برای نخستین بار در تاریخ، برلین بر قاره اروپا سلطه یافته و با دستی آهنین آن را هدایت می کند. «مرد بیمار» اتحادیه اروپا، اسپانیا، شاهد افزایش تنش های سیاسی خواهد بود. ایتالیا نیز وضع مشابهی دارد.
لوموند دیپلماتیک با بیان اینکه «موج شدید اعتراضات اجتماعی در برخی کشورهای اروپایی همچون سیل بنزین روان شد و در انتظار یک کبریت برای اشتعال است» افزود: انفجارهای دیگری نیز ممکن است در سایر کشورهای اروپای جنوبی (یونان، پرتغال، ایتالیا) اتفاق بیافتد، کشورهایی که فروپاشی اجتماعی آنها را به ستوه آورده است. اتحادیه اروپا در سال 2013 از تونل تاریک نابسامانی خود خارج نخواهد شد. و حتی همه چیز ممکن است بدتر شود اگر بازارهای مالی- با تشویق نولیبرال ها- به فرانسه حمله برند.
این نشریه فرانسوی خاطرنشان کرد: آمریکا در خاورمیانه و در برابر محور ایران، سوریه و حزب الله، محوری شامل برخی کشورهای منطقه به راه انداخته تا ارتباطات محور ایران با یکدیگر را قطع کند و ایران را از متحدان منطقه ای محروم کند. این کار ترجیحاً باید تا قبل از انتخابات ایران انجام شود که در آن طرفداران سازش مقابل خط مشی «عدم سازش در برابر آمریکا» قرار می گیرند.
لوموند درباره آمریکا نوشت: احتمال حمله آمریکا به تأسیسات اتمی ایران ضعیف است. اوباما می داند که اکثریت افکار عمومی آمریکا دیگر نمی خواهند درگیر جنگ جدیدی شوند. عراق که نیروهای پنتاگون روز 31 دسامبر 2011 آن را ترک کردند، هنوز فاصله زیادی با تجربه صلح دارد. جبهه افغانستان هنوز و دستکم تا سال 2014 گشوده است. جنگ سوریه هر روز شدیدتر می شود. و جبهه دیگری نیز ممکن است بزودی در شمال مالی باز شود همه این جبهه ها بیش از اندازه درگیری ایجاد می کنند.
*وطن امروز:
تلاش خاتمی برای انصراف عارف
محمد خاتمی در دیدار اعضای تحریریه یکی از سایتهای خبری گفته است: «من جلسهای 2 ساعته با آقای عارف داشتم. به وی گفتم چرا میخواهی کاندیدا شوی؟ بر فرض که رئیسجمهور شوی چکار میتوانی بکنی؟ هر چه گفتم نتوانستم وی را برای نیامدن متقاعد کنم». این در حالی است که عبدالله نوری در جلسه شورای اصلاحات گفته است: «حضور ما در انتخابات ریاست جمهوری از نان شب هم واجبتر است. اگر در این انتخابات شرکت نکنیم انتخابات مجلس دهم را هم از دست میدهیم چرا که همه ستادها و بدنه اجتماعی را از دست دادهایم و باید سالها از صحنه سیاسی غایب بمانیم».
روحانی باعث اختلاف شد!
اعلام خبر کاندیداتوری حسن روحانی در محافل سیاسی و رسانهها باعث ایجاد اختلاف در میان اعضای حزب کارگزاران سازندگی شده است. به گزارش مشرق، برخی اعضا معتقدند چون حسن روحانی نامزد مورد نظر هاشمی است باید از وی حمایت کنیم و برخی دیگر میگویند روحانی هیچ شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارد و گزینه مطلوب ما نجفی یا جهانگیری است.
اظهارنظر «عسگری» درباره کاندیداتوری «هاشمی رفسنجانی»
مشاور پارلمانی رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به شرایط موجود در جامعه حضور هاشمی در انتخابات سال آینده منتفی نیست. «حجتالاسلام تیمور علیعسگری» در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران درباره حضور «اکبر هاشمی رفسنجانی» در انتخابات آتی گفت: با توجه به شرایط موجود در جامعه حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در انتخابات سال آینده منتفی نیست.
وی افزود: باتوجه به شرایطی که در کشور وجود دارد حضور هاشمیرفسنجانی در این شرایط ضرورت دارد. گفتنی است طی روزهای اخیر برخی چهرهها و تشکلهای سیاسی نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی خواهان حضور وی در انتخابات آینده شدند.
این در حالی است که یاسر هاشمیرفسنجانی در گفتوگو با هفتهنامه پنجره گفته است: اگر فضا به سمتی برود که نیازی به حضور پدرم در انتخابات نباشد، برای کشور بهتر است. وی با بیان اینکه آقای هاشمی بر تشکیل دولت وحدت ملی مصمم است، ادعا کرد: به دلیل آنکه محور سخنان پدرم اعتدال است، معتدلهای چپ و راست دورش جمع میشوند.
*خراسان:
تبلیغ داروهای خارجی ممنوع شد
بر اساس تصمیم جدید مسئولان ارشد وزارت بهداشت که طی روزهای اخیر به همه شرکت های واردکننده دارو ابلاغ شده، از این پس هرگونه بازاریابی و تبلیغ داروهای خارجی وارداتی به هر شکل و عنوان ممنوع خواهد بود. در این بخشنامه، علت این ممنوعیت، کنترل توزیع و ساماندهی مصرف این داروهای وارداتی عنوان شده است.
شگرد بدهکاران برای گرفتن وام جدید لو رفت
بر اساس بررسی یک دستگاه نظارتی، در حالی که طبق بخشنامه های مسئولان دولتی، ارائه تسهیلات بانکی به افراد توسط بانک ها و موسسات مالی منوط به اخذ استعلام از ادارات مالیات شده است، برخی از بدهکاران مالیاتی تلاش می کنند جلوی ارسال سریع پاسخ این استعلام را به انحاء مختلف بگیرند چراکه در صورت عدم دریافت پاسخ از ادارات مالیاتی ظرف 15 روز، ارائه تسهیلات به این افراد مجاز خواهد بود و این وقفه باعث رسیدن آنها به تسهیلات مذکور می شود که بر این اساس مقرر شده از این پس ظرف 3 روز پاسخ ادارات مالیاتی ارسال شود.
*آرمان:
توصیه آیتا... سیستانی به روحانیون ایرانی
شنیده شد که آیتا... سیستانی در دیدار تعدادی از روحانیون ایرانی از آنها پرسیده است شغل شما در ایران چیست؟ مشرق نوشت؛ این افراد در پاسخ گفتهاند نماز اقامه میکنیم و منبر داریم. ایشان در واکنش گفتهاند: مگر نماز خواندن و منبر رفتن شغل است؟ مگر میشود شما در نظام اسلامی باشید و مشغلهای نداشته باشید؟ شما باید شغل در نظام داشته باشید و با نظام همکاری داشته باشید.
دیدار انتخاباتی چمران با مصباح یزدی
شنیده شد که اگر جبهه پایداری به این نتیجه برسد که سعید جلیلی قصد کاندیداتوری ندارد در این صورت میتوان به گزینه ای چون مهدی چمران هم فکر کرد. آریا نوشت؛سید محمد جواد ابطحی،عضو جبهه پایداری از دیدار مهدی چمران با آیت ا... مصباح یزدی خبر داد.وی افزود:این دیدار در ارتباط با انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بوده است که البته بنده از محتوای این دیدار خبر ندارم.
این نماینده مجلس هشتم درباره احتمال ائتلاف دولت با جبهه پایداری تاکید کرد:دولت در انتخابات پیش رو کاندیدای خود را معرفی خواهد کرد البته اگر دولت نظر مساعدی با جبهه پایداری داشته باشد خوب است و ما از آن استقبال میکنیم اما همانطور که اشاره کردم دولت نامزذ خود را عرضه خواهد کرد.
محکومیت مدیران سابق «پتروشیمی زنجان»
شنیده شد که دادگاه تجدیدنظر استان زنجان چهار نفر از مدیران سابق شرکت پتروشیمی استان زنجان را به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور، مجموعا به 12 سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی محکوم کرد. ایسنا نوشت؛ این پرونده با شکایت شرکت پتروشیمی زنجان و دادستان زنجان ابتدا در شعبه 106 دادگاه عمومی جزایی زنجان علیه 4 نفر از مدیران سابق این شرکت، به اتهام مشارکت در تحصیل مال نامشروع به مبلغ 105 میلیارد و 949 میلیون و 988 هزار ریال مطرح میشود و این شعبه نیز رای به محکومیت آنها داد.
بررسی رفع فیلتر فیس بوک
شنیده شد که دبیر شورایعالی فضای مجازی با تشریح سیاستها و برنامههای این شورا برای فیلترینگ گفت: یکی از مهمترین برنامههای شورا رفع مشکلات موجود در زمینه فیلترینگ سایتهای اینترنتی است در همین زمینه اجرای طرحی به نام هوشمندسازی فیلترینگ آغاز میشوود.
آفتاب نوشت؛ مهدی اخوان بهابادی گفت: عضویت 20 میلیون کاربر ایرانی در شبکه اجتماعی فیسبوک به هیچ وجه صحیح نیست و تعداد کاربران ایرانی داخل کشور که عضو شبکه اجتماعی فیسبوک هستند بسیار کمتر از این تعداد است. مسدودیت دسترسی به شبکه اجتماعی فیسبوک در کوتاه مدت به هیچوجه برداشته نمیشود. وی توضیح داد: رفع محدودیت فیسبوک در بلندمدت قابل بررسی است.
تبرئه مدیرعامل مهر از شکایت معاون اول رئیسجمهور
شنیده شد که مدیرعامل خبرگزاری مهر با رای قضات شعبه 78 دادگاه کیفری از اتهامات مطرحشده با شکایت معاون اول رئیسجمهور و بنیاد شهید تبرئه شد. آفتاب نوشت؛ هفته گذشته جلسه محاکمه رضا مقدسی در شعبه 78 دادگاه کیفری استان تهران و با حضور اعضای هیات منصفه و نماینده حقوقی دولت و بنیاد شهید برگزار شد.
قاضی ذبیحزاده نماینده دادستان گفت: رضا مقدسی در این پرونده متهم به نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان نسبت به بنیاد شهید و همچنین نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر و افترا نسبت به معاون اول رئیسجمهور است. مدیرعامل خبرگزاری مهر با رد این اتهامات به دفاع از خود پرداخت. پس از جلسه محاکمه اعضای هیات منصفه مطبوعات مدیرعامل خبرگزاری مهر را در اتهامات مطرح شده مجرم ندانستند.
قالیباف به تماشای رسوایی نشست
شنیده شد که محمدباقر قالیباف شهردار تهران شب گذشته 13 بهمنماه به تماشای فیلم رسوایی ساخته مسعود دهنمکی در سینما آفریقا نشست. انتخاب نوشت؛ شب جمعه ساعت 21 فیلم سینمایی رسوایی در سینما آفریقا به نمایش درآمد و در این سالن قالیباف، سردار آجرلو، پرویز فتاح وزیر سابق نیرو و چند نفر از مقامات و مسئولان کشوری حضور داشتند.
اعلام آمادگی بحرین برای پذیرش منافقین
شنیده شد که یک مسئول سازمان ملل متحد در عراق از اعلام آمادگی بحرین برای پذیرش و اسکان اعضای گروهک تروریستی منافقین در خاک این کشور خبر داد. انتخاب نوشت؛ یک منبع مسئول در دفتر سازمان ملل متحد در بغداد اظهار کرد: مسئولان بحرین به دولت آمریکا گفتهاند آمادگی اسکان گروهک تروریستی منافقین در خاک کشورشان را دارند.
زیرلفظی احمدینژاد به عروسهای عشایری
شنیده شد که از سوی محمود احمدینژاد به عروسهای عشایری که در مراسم جشنواره صدای عشایر حضور داشتند زیرلفظی اهدا شد. عصر ایران نوشت؛ جشنواره صدای عشایر که در محل نمایشگاه بینالمللی با حضور محمدرضا رحیمی معاون اول رئیسجمهور، ملکزاده رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صدها نفر از عشایر کشور برگزار شد در مراسم عروسی دو زوج عشایری از سوی احمدینژاد رئیسجمهور سکه طلا به عنوان زیرلفظی به آنها اهدا شد. در این مراسم ملکزاده نیز سفر کربلا به دو زوج عروس و داماد و پدر و مادرهایشان اهدا کرد.
بازداشت یک ایرانی در آلمان
شنیده شد که مقامات گمرک آلمان، یک ایرانی را به اتهام تلاش برای انتقال غیرقانونی70 میلیون دلار به این کشور بازداشت کردند. فرارو نوشت؛ مقامات گمرک فرودگاه دوسلدورف اعلام کردند: این مرد که با پرواز ترکیه به آلمان وارد شده بود به ماموران پلیس گفته است که مبلغی کمتر از 10 هزار یورو، برابر با 13 هزار و 644 دلار، همراه دارد. اما پس از بازرسی ساکهای این مرد 59ساله، ماموران یک چک بانکی به مبلغ 300 میلیون بولیوار (واحد پول ونزوئلا) صادره از بانک ونزوئلا پیدا کردهاند.
جریمه و پلمب 32 داروخانه تهران
شنیده شد که سخنگوی سازمان تعزیرات کشور از پلمب و جریمه نقدی 32 داروخانه متخلف در تهران خبر داد. مهر نوشت؛ محمد حسن سرابیان اعلام کرد: گشت مشترکی با همکاری نمایندگان تعزیرات حکومتی و بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سطح شهر تهران انجام شد که بر اساس آن از 74 داروخانه پایتخت بازدید به عمل آمد. وی افزود: از این تعداد حدود 32 داروخانه به دلیل گران فروشی و عدم درج قیمت و عدم حضور مسئول فنی حکم جریمه و پلمب دریافت کردند.
*تهران امروز:
توصیه آیتالله سیستانی به روحانیون ایرانی
آیتالله سیستانی در دیدار تعدادی از روحانیون ایرانی از آنها پرسیده است شغل شما در ایران چیست؟ این افراد در پاسخ گفتهاند نماز اقامه میکنیم و منبر داریم.سایت مشرق نوشت: ایشان در واکنش گفتهاند: «مگر نماز خواندن و منبر رفتن شغل است؟ مگر میشود شما در نظام اسلامی باشید و مشغلهای نداشته باشید؟ شما باید شغل در نظام داشته باشید و با نظام همکاری داشته باشید.»
در دولتهای نهم و دهم تبعیت از ولایت بسیار کم شده
احمد کریمی اصفهانی عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با ذکر اینکه دلیل وجود مشکلات در کشور این است که امروز از اسلام فاصله گرفتهایم، به ایلنا گفت: در دولتهای نهم و دهم تبعیت از ولایت بسیار کم شده و این باعث بروز این مشکلات شده است ولی ما امیدواریم تبعیت از ولایت پررنگ شود تا دچار مسئله نشویم.
تلاش برای تایید صلاحیت مشایی
برخی نزدیکان مشایی میگویند ما بهدنبال ضرورتسازی برای کاندیداتوری و تایید صلاحیت مشایی در دولتهای نهم و دهم تبعیت از ولایت بسیار کم شده هستیم. در مشرق آمده است به اعتقاد این افراد برای تداوم خدمات دولت احمدینژاد حتما باید مشایی کاندیدا و تایید شود.
من اصلا قبول ندارم!
مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری در پاسخ به این سوال که واژه «اصلاحطلبان بدلی» در بیانیه حزب مشارکت آمده بود و این چه ربطی به جریان راست دارد،به خانه ملت گفت: اگر چه ممکن است برخی از اصلاحطلبان که در زندان هستند چنین صحبتهایی کنند، اما جریان راست به این اختلافات دامن میزند بنابراین من اصلا این واژه را قبول ندارم.
البته در جایی گفتم اصلاحطلبان بدلی کسانی هستند که احمدینژاد را روی کار آوردند چرا که ما در سال 84 به شدت تاکید کردیم که اصلاحطلبان با هم به وحدت برسند اما آقای معین، مهرعلیزاده، کروبی و هاشمی بدون وحدت با هم، نامزد انتخابات شدند و خروجی کار آنها انتخاب احمدینژاد شد. و ی همچنین گفت قبل از انتخابات کابینه خود را مشخص می کند.
انتقاد نوه امام خمینی از فضای سیاسی ایران
نعیمه اشراقی نوه امام خمینی به بهار نیوز گفت: آنچه امروز از فضای سیاسی کشور به مشام میرسد همدلی و اتحاد و موجبات و مولفههای آن نیست. فضای موجود فضای تندروی، افراط، اتهام و مصادره ارزشها و دستاوردهای انقلاب است.
در حالیکه وضع موجود نه خواست مردم است و نه فضای حاکم بر خواستهای جامعه، شاید یکی از بزرگترین درسهای تاریخ این باشد که مردم در همه جوامع و کشورها به مسئولان جامعه خود فرصت میدهند تا تجربه کنند و خواستها و آرمانهای آنان را عینیت بخشند اما اگر چنین نکردند فرصت از آنها سلب میشود.
*جمهوری:
کمبود عکس امام خمینی در راهپیمایی
سال گذشته در راهپیمائی 22 بهمن به دلیل کمبود عکس امام خمینی، عکاسان برای تهیه عکسهای مراسم دچار مشکل شدند. این مشکل را روزنامه جمهوری اسلامی، همان زمان در ستون جهت اطلاع مطرح و از عملکرد مسئولین مربوطه انتقاد کرد.
با توجه به اینکه 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی است، در چنین روزی حضور تصویری و رهنمودهای بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی باید در مراسمی که به یاد این پیروزی برگزار میشود پررنگ باشد. از آنجا که اقلام تبلیغاتی مراسم راهپیمائی را شورای هماهنگی تبلیغات برعهده دارد، لازم است به این امر مهم همت بگمارد تا مشکل سال گذشته تکرار نشود.
اعلام آمادگی بحرین برای پذیرش منافقین
دولت بحرین برای پذیرش منافقین اعلام آمادگی کرده است. خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری براثا نوشت: یک منبع مسئول در دفتر سازمان ملل در بغداد گفت: مسئولان بحرین به دولت آمریکا گفتهاند آمادگی اسکان گروهک تروریستی منافقین در خاک کشورشان را دارند.
اعضای گروهک تروریستی منافقین هم اکنون در پایگاه لیبرتی در نزدیکی بغداد در عراق به سر میبرند. این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: شیخ خالد بن حمد بن محمد آل خلیفه نامه شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین را در اختیار توماس کراژسکی سفیر آمریکا در منامه قرار داده که در آن به آمادگی بحرین برای میزبانی و اسکان اعضای گروهک منافقین اشاره شده است.
به گفته این منبع، سازمان ملل متحد از بیم اینکه رژیم آل خلیفه از منافقین به عنوان ابزاری برای سرکوب قیام مردمی بحرین استفاده نکند، موضع خود در قبال آمادگی بحرین برای پذیرش منافقین را اعلام نکرده است.
همین گزارش میافزاید: وزیر امور خارجه بحرین پیش از این در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم آل خلیفه علیه مردم بحرین از تشکیل گروه دوستان ملت ایران همچون دوستان سوریه (ائتلاف کشورهای مخالف نظام حاکم در سوریه) خبر داده بود و مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین از پیشنهاد دولت بحرین مبنی بر برگزاری کنفرانس دوستان ملت ایران استقبال کرده بود.
تاریخ : یکشنبه 91/11/15 | 5:33 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
لینک های مفید
امکانات وب
بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 53
کل بازدیدها: 137267