سفارش تبلیغ
صبا ویژن

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ بعد از تحرکات دیپلماتیکی که در "مجمع عمومی سازمان ملل" و دیدارهای حاشیه‌ای بین هیئت ایرانی و غربی به وقوع پیوست اکنون صحبت از موانع پیش روی تحقق اقدام‌های عملی مطرح شده است. 

تغییر لحن اوباما در "سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل"، دیدار "دکتر محمد جواد ظریف" با "گروه 5+1" و حضور "جان کری"، "وزیر امور خارجه آمریکا "در این نشست برای اولین بار از اتقاقات مهم خبری در هفته‌های اخیر بوده است. مصاحبه با روزنامه‌های و شبکه‌های مختلف خبری در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی هم از اهمیت خاصی برخوردار بود. اوج تحرکات دیپلماتیک بین ایران و آمریکا هم با گفتگوی تلفنی ریس‌جمهور دو کشور کلید خورد.

اکنون با فروکش کردن موج خبری و بازتاب‌های رسانه‌ای پرسشی مطرح می‌شود و آن اینکه آیا لابی قدرتمند رژیم صهیونیستی در سنا و کنگره آمریکا قدرت مانور به اوباما را خواهد داد؟ لابی صهیونیست در آمریکا چقدر قدرت دارد که اوباما پس از تماس تلفنی با دکتر روحانی در کنفرانس خبری می‌گوید "من اسراییل را در جریان تماس تلفنی با روحانی قرار داه بودم"؟ آیا پیشگامان تحریم‌های ایران در کنگره و سنا به این راحتی اجازه رفع تحریم‌ها را خواهند داد؟ آیا این امکان وجود دارد و یا لابی صهیونیسم این امکان را می‌دهد آمریکا بتواند بدون توجه به خواسته های رژیم صهیونیستی به مذاکره و برچیدن دیوار بلند بی‌اعتمادی بین ایران و آمریکا اقدام کند؟

یکی از افرادی که در مجلس سنای آمریکا نقش بسزایی در اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه ایران دارد "باب‌منندزگ سناتور اهل نیوجرسی است؛ وی یکی از اصلی‌ترین حامیان رژیم صهیونیستی در میان مقامات آمریکایی است.

این گزارش به پشت پرده روابط منندز با رژیم صهیونیستی، نقش وی در مضع تحریم‌های یکجانبه سنای آمریکا علیه ایران و همچنین فسادهای اخلاقی این سناتور آمریکایی پرداخته خواهد شد.

باب منندز کیست؟

 

رابرت باب منندز Robert Bob Menedez  ‏ متولد ژانویه 1954   سناتور   ایالت نیوجرسی   در مجلس سنای آمریکااست.

وی برای نخستین‌ بار در 18 ژانویه 2006 به‌عضویت این مجلس درآمد. وی در زمره? سناتورهای گروه اول است که تنها دو سال در سنا حضور دارند و در انتخابات بعدی نیز مجدداً می‌توانند شرکت کنند و تا  سوم ژانویه 2019 در این مجلس خواهد بود؛ منندز همچنین رییس شورای روابط خارجی سنای آمریکا است.

 

"باب منندز" سناتور دموکرات ایالت نیوجرسی در سنای آمریکا یکی از پیشگامان و حامیان سرسخت وضع تحریم‌های سخت علیه ایران است؛ او پس از آنکه جان کری عهده‌دار سمت وازرت خارجه شد ریاست کمیته روابط خارجی مجلس سنا را تصاحب کرد و در طی سال‌های گذشته در طرح و تصویب لوایح ضد ایرانی نقش فعالی داشته است.

 

بر اساس صفحه  باب منندز در وب‌سایت سنای آمریکا،  منندز در تصویب بسیاری از تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نقش بسزایی داشته است که به بخشی از آن‌ها اشاره می‌شود:‌

 

*اعمال تحریم بر بخش‌های انرژی، حمل و نقل دریایی و کشتی‌سازی

*مسدود کردن منابع مالی ایران در آمریکا

*تحریم شرکت‌ ملی نفت ایران، شرکت ملی نفتکش ایران . کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

*تحریم فروش، تامین و انتقال برخی از مواد خام، گرافیتی مانند آلمینیوم و فولاد،‌ مواد وابسته به فن استخراج و ذوب فلزات

*منع شرکت‌های بیمه از همکاری با ایران

*تحریم‌های یکجانبه علیه موسسات مالی ایرانی

*تحریم‌ها علیه سازمان صدا و سیما و مقامات این سازمان از جمله عزت‌الله ضرغامی

*منع همکاری کشتی‌های خارجی و هواپیماهای خارجی با سازمان‌های ایرانی

 

....

 


دلیل کینه‌توزی‌های منندز علیه ایران چیست؟

با نگاهی به روابط منندز می‌توان به دلیل پافشاری این سناتور آمریکایی بر افزایش تحریم‌ها علیه ایران پی برد.

منندز در دیدار با نتانیاهو که در سایت رسمی خود منتشر شده می‌گوید: "هدف ما برای جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح اتمی غیر قابل تغییر است و ما در اعمال تحریم‌های شدید علیه ایرانی که بتواند منافع ما و ثبات منطقه را تامین کند دریغ نخواهیم کرد".

 منندز در این دیدار می‌گوید: "20 سال است که در کنگره و سنا فعالیت می‌کنم و همواره درباره منافع ملی و امنیت ملی آمریکا که در  سیاست خارجی این دو اصل معتقدم: منافع ملی ما در خاورمیانه تعریف شده است و امنیت ملی آمریکا هم با "امنیت اسرائیل" گره خورده است".

 در این دیدار بنیامین نتانیاهو هم خطاب به باب منندز گفت: "سناتور باب! شما یکی از دوستان واقعی اسراییل هستید. امروز چالش امنیت ملی ما ایران است که شما با وضع تحریم‌ها علیه این کشور نگرانی خود در این زمینه بصورت عملی اعلام کرده‌اید".

 

هدف از سفرهای مکرر منندز به سرزمین‌های اشغالی چیست؟

منندز یکی از مسافران همیشگی به تل‌آویو بوده است. او در سال‌های 1994 ،1998 و 2005  از سرزمین‌های اشغالی بازدید کرده است. اما آخرین سفر منندز به اسرائیل در 28 می 2013 اتفاق افتاد.

 به گزارش سایت خبری نیوجرسی جیوش نیوز NJJN در این سفر  منندز با اکثر مقامات بلند پایه رژیم صهیونیستی از جمله "شیمون پرز" رئیس‌، "نتانیاهو "نخست وزیر، "موشه یعلون" وزیر جنگ،"یائیر لپید" وزیر دارایی و "تامیر پاردو" رئیس سازمان جاسوسی موساد دیدار کرد.

در این دیدار که با استقبال گرم سران رژیم صهیونیستی همراه بود تفاهم نامه همکاری نظامی بین اسرائیل و آمریکا امضا شد. مطابق این تفاهنامه در صورتی که اسرائیل از طرف ایران تهدید شود آمریکا باید از هر آنچه که در توان دارد برای حمایت از اسرائیل به کار بگیرد.

منندز در خصوص این تفاهنامه گفت "این حق اسرائیل است که از خود دفاع کند و ما از  این حق قاطعانه حمایت می‌کنیم و با این تفاهنامه ما به باراک اوباما پیام می‌دهیم که اگر او هوای اسرائیل را داشته باشد ما هم هوای او را خواهیم داشت".

ممندز از اعضای اصلی بزرگ‌ترین لابی صهیونیستی آمریکا

از میان 281 سازمان یهودی و 250 اتحادیه منطقه‌ای یکی از مهم‌ترین لابی‌های یهودیان در آمریکا، "‌آیپک "( کمیته  امور عمومی اسرائیل  و آمریکا) است که از دهه 1923 شروع به فعالیت کرده و از همان بدو تاسیس هدف خود را تلاش برای تصویب قوانینی در جهت حمایت از اسرائیل اعلام کرده است. سازمان آیپک مادر تمامی سازمان‌های یهودی آمریکا و در واقع بزرگ‌ترین آن‌هاست. این سازمان قلب تپنده دو مجلس قانونگذاری آمریکا یعنی سنا و کنگره است. 

باب منندز عضو اصلی آیپک در کنفرانس سالانه سیاست خارجی آیپک در جمع یهودیان آمریکایی خطاب به جمع حاضر گفت: "امروز بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اسرائیل ایران است ... ما  نمی‌توانیم، نباید بتوانیم و نخواهیم توانست ایران اتمی را بپذیریم. ایران با توان سلاح هسته‌ای جسورتر خواهد شد و امنیت اسرائیل و آمریکا را  به مخاطره خواهد انداخت". 

منندز در ادامه  این سخنرانی گفت: "سیاست ما درباره برنامه هسته‌ای ایران "مهار" توان هسته‌ای ایران نیست، بلکه "جلوگیری" از هسته‌ای شدن ایران است".


رسوایی‌های اخلاقی باب منندز/ منندز در میان فاسدترین سناتور‌های آمریکایی

سناتور منندز در کنار فعالیت‌های ضد ایرانی خود و شهرتی که از خدمتگذاری به لابی‌های صهیونیستی بدست آورده است، در مسائل دیگری نیز میان سیاستمداران آمریکایی شهره است.

منندز تاکنون بارها مورد اتهام رسوایی‌های اخلاقی قرار گرفته است اما هر بنا به دلایلی نامعلوم پرونده‌های فساد اخلاقی منندز مختومه اعلام شده است.

باب منندز یکی از فاسدترین سیاستمداران آمریکاست. موسسه CREW ( مرجع ناظر بر تخلفات اخلاقی مقامات آمریکایی) در واشنگتن نام باب منندز را بین 13 مقام آمریکایی فاسد در مجلس سنا قرار داده است. 

به گزارش دیلی کالر Dialy Caller  در اول آگوست 2012 باب منندز 59 ساله در سفر به جمهوری دومنیکن با پرداخت مبلغی به دختران زیر 18 سال از آنها سوءاستفاده جنسی کرده است. این موضوع زمانی فاش شد که ایمیل‌های رد و بدل شده بین یک فرد آگاه در این خصوص به اف‌.بی.‌آی به رسانه‌ها درز کرد.

ایی چاوزٍE .Chavez  یکی از ماموران‌ اف‌بی‌آی با این فرد که پیتر ویلیامزPeter Williams  نام داشت، ده‌ها ایمیل رد و بدل کرده و در نهایت پس از دیدار با این فرد در دومنیکن به صحت این موضوع پی برد.

ایمیل‌های اف‌بی‌آی نشان می‌دهد که باب منندز در مهمانی‌های غیر‌اخلاقی با پرداخت مبلغی از دختران زیر 18 سال  بهره‌برداری جنسی کرده است.

در 23 ژوئن 2013 روزنامه نیویورک پست یکی دیگر از فسادهای اخلاقی باب منندز را فاش کرد. به نوشته این روزنامه، باب منندز سناتور ایالت نیوجرسی با یک خانم متاهل، بنام سسیلا رینولدز Cecilia Reynolds  که شغل روزنامه‌نگاری دارد به "جزیره پورتوریکو" رفته و چند روزی در سواحل آنجا به عیش و نوش و هرزگی گذارنده است. تصاویر برهنه خانم رینولدز در کنار باب منندز در فضای مجازی توسط فردی ناشناس منتشر شد.                                                                                                                                                       

به گزارش دیلی‌میل هزینه تورهای تفریحی باب منندز توسط "دکتر سالمون ملگن" Salomon Melgen " که اصالتا اهل دومنیکن است و در حال حاضر ساکن فلورریدای آمریکا است تامین می‌شود و سفرهای تفریحی به دومنیکن با استفاده از هواپیمای شخصی وی صورت می‌گیرد. دکتر سالمون، چشم پزشک معروفی در فلوریدا است و در آستانه انتخابات 357 هزار دلار به باب منندز کمک کرده بود.

پشت‌پرده دوستی دکتر سالمون با باب منندز هم ریشه در‌ منافع  شخصی این دو شخصیت هست. قانونگذار همواره سگ دست‌آموز سرمایه‌دار و ثروتمند بوده و هر جا که لازم شد مطابق میل سرمایه‌دار قانون وضع می‌کند. 

به گزارش کریستین ساینس مانیتور، دکتر سالمون در  بخش  ساخت‌، طراحی و نصب سیستم ‌سوختی  گاز طبیعی در وسائط نقلیه   سرمایه‌گذاری کلانی انجام داده است و باب منندز هم برای اینکه بتواند‌ از خجالت پشتیبانی‌های مالی دکتر سالمون در ایام انتخابات‌ بیرون بیاید،‌ طرحی ‌را در سنای آمریکا‌ از تصویب گذرانده است که مطابق آن و‌سایل نقیله‌ای که سیستم سو‌خت‌رسانی دیزلی را به  گاز طبیعی تبدیل کنند، از امتیاز کاهش مالیات برخوردار می‌شوند.


دکتر سالمون و ویلای تفریحی او در دومنیکن 

دیلی‌میل در تشریح فساد اخلاقی باب منندز می‌نویسد "یکی از دو  فاحشه‌ای که به کمپ توریستی "کاسادی‌کمپ Casa De campo " در دومنیکن رفته بود می‌گوید: ما نمی‌دانستیم این فرد عضو سنای آمریکا است ولی خود را باب به ما معرفی کرد. این فاحشه معتقد است منندز دروغگو است و به قول خود عمل نمی‌کند او می‌گوید قرار بود 500 دلار بگیریم ولی تنها 100 دلار به ما داد.

به گزارش موسسه مطالعات آمریکا،‌ منندز در سنا با اتهام دیگری تحت عنوان قاچاق اعضای بدن نیز روبرو است که گفته می‌شود. پرونده‌هایی نیز در این مورد از او کشف شده است همچنین سفر او به دومنیکن و مذاکره و دیدار با قاچاقچیان اعضای بدن که در پوشش سفری انسان‌دوستانه و با هماهنگی وزارت بهداشت آمریکا انجام گرفته بود.

 

انتهای پیام/




تاریخ : چهارشنبه 92/7/17 | 12:8 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر

بازگرداندن مجروحین به پشت جبهه در عملیات کربلای پنچ، شلمچه

رفته بودیم شبی سمت حرم یادت هست‌ ؟
خواستم مثل کبوتر بپرم یادت هست‌ ؟
توی این عکس به جا مانده عصا دستم نیست‌
پیش از آن حادثه پای دگرم یادت هست‌ ؟
رنگ و رو رفته ترین تاقچه خانه مان‌
مهر و تسبیح و کتاب پدرم یادت هست‌ ؟
خانه کوچکمان کاهگلی بود ، جنون‌
در همان خانه شبی زد به سرم یادت هست‌ ؟
قصد کردم که بگیرم نفس دشمن را
و جگرگاه ستم را بدرم یادت هست‌ ؟
خواهر کوچک من تند قدم بر میداشت‌
گریه می کرد که او را ببرم یادت هست‌ ؟
گریه می کرد در آن لحظه عروسک میخواست‌
قول دادم که برایش بخرم ، یادت هست‌ ؟
راستی شاعر همسنگرمان اسمش بود
اسم او رفته چه حیف از نظرم یادت هست‌ ؟
شعرهایش همه از جنس کبوتر ، باران‌
دیرگاهی است از او بی خبرم یادت هست‌ ؟
آن شب شوم ، شب مرده ، شب دردانگیز
آن شب شوم که خون شد جگرم یادت هست‌ ؟
توی اروند در آن نیمه شب با قایق‌
چارده ساله علی ،‌ همسفرم یادت هست‌ ؟
ناله ای کرد و به یک باره به اروند افتاد
بعد از آن واقعه خم شد کمرم یادت هست‌ ؟
سرخ شد چهره اروند و تلاطم می کرد
جستجوهای غم انگیز ترم یادت هست‌ ؟
مادرش تا کمر کوچه به دنبالم بود
بسته ای داد برایش ببرم یادت هست‌ ؟
بعد یک ماه همان کوچه ، همان مادر بود
ضجه های پسرم ، هی پسرم یادت هست‌ ؟
چارده سال از آن حادثه ها می گذرد
چارده سال چه آمد به سرم یادت هست‌ ؟
توی این صفحه به این عکس کمی دقت کن‌
توی صف از همه دنبالترم یادت هست‌ ؟
لحظ ‌ای بود که از دسته جدا افتادم‌
لحظه ای بعد که بی بال و پرم یادت هست‌ ؟
اتفاقی که مرا خانه نشین کرد افتاد
و نشد مثل کبوتر بپرم یادت هست‌ ؟
“خدابخش صفادل”
.




تاریخ : چهارشنبه 92/7/17 | 12:2 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر
ضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد بررسی حادثه به وقوع پیوسته در زمان بازگشت رئیس‌جمهور از نیویورک در فرودگاه تهران توسط مجلس و کمیسیون امنیت ملی گفت: در جلسه کمیسیون بررسی‌هایی صورت خواهد گرفت تا نظر اعضای کمیسیون امنیت در این رابطه مشخص شود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران صبح دیروز در حالی که رئیس جمهور، از سفر پنج روزه نیویورک به تهران بازگشت، جمعی از مردم به صورت داوطلبانه برای استقبال از وی به فرودگاه مهرآباد رفته بودند، که در میان این جمعیت استقبال کننده، گروهی هم به روند تحولات رخ داده در نیویورک معترض بودند.

در پی اعلام خبر رسمی تماس تلفنی اوباما و حجت‌الاسلام دکتر حسن روحانی و مصاحبه‌های دولتمردان آمریکایی در خصوص این مکالمه، عده‌ای از مخالفین در فرودگاه مهرآباد تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند. 

در همین راستا محمد‌حسن آصفری عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در مورد بررسی حادثه به وقوع پیوسته در زمان بازگشت رئیس‌جمهور از نیویورک در محل فرودگاه مهرآباد از سوی مجلس و کمیسیون امنیت ملی گفت: دلایل وقوع این حادثه هنوز مشخص نیست و در حال حاضر نیز در دستور کار مجلس و یا کمیسیون قرار نگرفته است. 
  
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما این حادثه به صورت سازمان‌دهی شده صورت گرفته یا خیر اظهار داشت: تا قبل از بررسی کامل این مسئله نمی‌توان در مورد این موضوع که اعتراض به رئیس‌جمهور در فرودگاه به صورت سازمان‌دهی شده انجام گرفته یا خیر، اظهارنظر کرد.   
  
همچنین سید باقر حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در همین رابطه گفت: در جلسه بعدازظهر کمیسیون بررسی‌هایی صورت خواهد گرفت تا نظر اعضای کمیسیون امنیت در این رابطه مشخص شود.   
  
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما حادثه فرودگاه مهرآباد نیز مانند حادثه 22 بهمن قم سازمان دهی شده بوده یا خیر اظهار داشت: امیدواریم که این‌گونه نباشد زیرا واقعا این‌ حرکات درست نیست. 
  
وی در ادامه با محکوم کردن تحرکات غیرمنطقی این‌چنینی بیان کرد: به هر حال کشور از قانونی یکپارچه و تبیین شده برخوردار است و نباید به صورت خودسرانه در این رابطه اقدام کرد.   
  
حسینی ادامه داد: در شان ملت و نظام جمهوری اسلامی نیست که برای اظهار ناراحتی و یا بیان اعتراض در مورد هر مسئله‌ای بخواهند این گونه اقدام کنند.    
  
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مطمئن نیستم که این مسئله در جلسه بعدازظهر کمیسیون امنیت بررسی شود اما معمولا مورد بحث قرار خواهد گرفت.

قابل ذکر است در حالی که حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان به ایران بازگشت، جمعی از فعالین دانشجویی در ورودی پاویون جمهوری فرودگاه مهرآباد که مسیر خروج رئیس‌جمهور بود تجمع کرده و به مذاکرات صورت گرفته بین وزرای خارجه ایران و آمریکا اعتراض کردند.



تاریخ : یکشنبه 92/7/7 | 9:54 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
اثبات قدرت جهانی ایران

دکتر روحانی با حضور پررنگ و قدرتمند در نیویورک و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، اجلاس خلع سلاح هسته‌ای و اجلاس وزاری خارجه عضو جنش عدم تعهد بار دیگر بر نقش‌آفرینی جمهوری‌اسلامی ایران به عنوان یکی از قدرت‌های منطقه تاکید کرد.

سخنرانی رئیس‌ دولت تدبیر و امید در مجمع عمومی سازمان ملل و تاکید وی بر شعار "آری برای صلح و نه برای جنگ" در سراسر جهان، نقش جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از کشورهای صلح‌دوست جهان اثبات و دریچه‌ تازه‌ای را  باز کرد.



دکتر روحانی در این سفر با تاکید بر مفاهیمی چون لغو تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه علیه جمهوری‌اسلامی ایران، خواهان گشایش باب جدیدی در برخورد کشورهای غربی با ایران شد.

وی با بیان اینکه ادعای "با ممانعت از ادامه فعالیت هسته‌ای ایران از طریق اعمال فشارهای غیرقانونی می‌توان صلح‌آمیز بودن چنین برنامه‌ای را تضمین کرد" موهوم و به غایت غیر‌واقع‌بینانه است، خواهان تغییر در نوع نگرش و رویکرد برخی از کشورهای غربی و اروپایی نسبت به ایران شد.

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر 5 روزه به نیویورک همواره در محافل و سخنرانی‌های خود بر نقش بی‌بدیل ایران در تحولات منطقه و جهان تاکید کرد موضوعی که شاید در دوره‌های قبل بدان کمتر پرداخته شده بود.

تاکید بر حل مسئله سوریه و فلسطین با تاکید بر لزوم حضور ایران در حل چالش به وجود آمده در این دو کشور از نکات قابل تامل دیگری بود که از سوی دکتر روحانی در این سفر در راستای اثبات جایگاه و نقش کشورمان در تحولات جهانی به کار گرفته شد که در نوع خود بی‌بدیل بود.

اثبات حق هسته‌ای ایران

در جریان سفر رئیس‌جمهور کشورمان به نیویورک تاکیدات مکرر وی بر حق مسلم ایران در استفاده از انرژی صلح‌‌آمیز هسته‌ای از موضوعات دیگری بود که توانست نگاه و نگرش گذشته برخی از کشورهای غربی را نسبت به کشورمان تغییر دهد به طوری که شاهد بودیم مقامات آمریکایی و خصوصا "باراک اوباما" رئیس‌جمهور این کشور در سخنرانی‌ها و مواضع خود نسبت به دسترسی ایران به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای تاکید کرد؛ هدفی که در طول یک دهه گذشته از سوی جمهوری اسلامی دنبال می‌شد و امروز با بدست آمدن آن راه چندانی تا آغاز فرایند اجرایی توافق هسته‌ای در دوره زمانی کوتاه‌مدت مدنظر رئیس‌جمهور وجود ندارد.

کمرنگ شدن نقش اسرائیل و گروهک‌های تروریستی در منطقه

دکتر روحانی در سخنرانی خود در اجلاس خلع سلاح هسته‌ای، خواهان به عضویت درآمدن اسرائیل در معاهده NPT و پیگیری مطالبات مردم فلسطین از این رژیم غاصب شد.

علی‌رغم تلاش‌های مکرر لابی‌های صهیونیستی و گروه‌های برانداز از قبیل سلطنت‌طلبها، مجاهدین خلق و سایر جریانات اپوزیسیون برانداز علیه جمهوری اسلامی ایران و برپایی جشنواره سالانه آنان علیه کشورمان در کنار مجمع عمومی سازمان ملل، تاکید رئیس‌جمهور کشورمان بربازگشت ایرانیان به داخل کشور انفعال گسترده‌ای را در برنامه‌‌های این گروه  ایجاد کرد.

رایزنی‌های گسترده

دیدار با مقامات بساری از کشورهای جهان از جمله رئیس‌جمهور فرانسه پس از حدود 7 سال از جمله دستاوردهای مهمی بود که در سطح جهانی برای کشورمان در حاشیه سفر به نیویورک ایجاد شد.



دکتر روحانی همچنین در حاشیه این سفر توانست با روسای‌جمهور و مقامات بسیاری از کشورهای جهان دیدار و تعامل دو جانبه‌ای را برقرار کند.

دیدار دکتر روحانی با دبیر‌کل سازمان ملل و تاکید بان‌ کی مون بر ایجاد نگرش‌های جدید در ایران و ضرورت حضور کشورمان در حل مسائل منطقه‌ای و جهانی نگاه جدیدی را نسبت به کشورمان در این سفر ایجاد کرد.

علاوه بر دیدار و گفتگو‌های دوجانبه رئیس‌جمهور، دیدارها و گفتگو‌های دوجانبه‌ای که از سوی محمد‌جواد ظریف وزیرامورخارجه کشورمان نیز با مقامات سایر کشورها برگزار شد که در جای خود بی‌نظیر بود.

برگزاری نشست گروه 1+5 با ایران در حاشیه سفر نیویورک و حضور جان کری در این نشست از نکات قابل تاملی بود که باب جدیدی را در روند این مذاکرات ایجاد کرد به گونه‌ای که کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اروپا پس از پایان این مذاکرات نتجه آن را رضایت‌بخش اعلام کرد.

مکالمه تلفنی 15 دقیقه‌ای دکتر روحانی با باراک اوباما که به درخواست مقامات آمریکایی پیش از ترک نیویورک صورت گرفت، از موضوعات مهمی بود که دنیا را متعجب کرد.




مکالمه میان دکتر روحانی و اوباما درباره مسائل هسته‌ای ایران و تاکید اوباما بر تسریع بخشیدن به حل موضوعات میان این دو کشور پس از گذشت 35 سال از قطع روابط ایران و آمریکا شاید دستاورد حائز اهمیتی برای کشورمان در این سفر محسوب شود ولی باید منتظر ماند تا دید روند رابطه‌ای که میان ایران و آمریکا ایجاد شده است به چه شکلی ادامه خواهد یافت و آیا آمریکا با حسن نیت در این مسیر حرکت خواهد کرد یا نه؟

 دستاوردهای اقتصادی

تاکید رئیس‌جمهور کشورمان بر لغو تحریم‌های یکجانبه علیه جمهوری‌اسلامی ایران از نکات بسیاری مهمی دیگری بود که در سفر وی به نیویورک رقم خورد به گونه‌ای که قرار است موضوع لغو تحریم‌ها علیه ایران در نشست بعدی شورای امنیت سازمان ملل در هفته آینده مورد بررسی قرار گیرد.

دیدار دکتر روحانی با "کریستین لاگارد" رئیس صندوق بین‌المللی پول و همچنین مقامات بسیاری از کشورهای جهان در راستای بهبود روابط اقتصادی از موضوعات مهم واقع شده در این سفر است که می‌تواند در بهبود وضعیت اقتصادی کشورمان تاثیرگذار باشد.


گفتنی است با توجه به نکات قابل تاملی که در جریان سفر رئیس‌جمهور کشورمان به نیویورک رخ داد، انتظار می‌رود نقش رویکرد طرفهای خارجی در قبال کشورمان نسبت به گذشته با تغییرات گسترده‌ای روبه رو شود از این رو باید منتظر ماند و دید که دولت تدبیر و امید چه تدبیری در این زمینه خواهد اندیشید.



تاریخ : یکشنبه 92/7/7 | 9:47 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر

همیشه وقتی از حجاب وحیا حرف میزنیم از خانم ها میگیم ...از چادری ها میگیم....

اما امروزمیخوام بگم...

سلامتی هرچی پسر مذهبیه...

سلامتی هر پسری که ریش داره وبهش میگن پاچه بزی خم به ابرو نمیاره...
سلامتی اونیکه پاتوقش مزار شهداس نه باشگاه کامبیز بدنساز...
سلامتی کسی که جای پرورش اندام وتزریق بازو پرورش ایمان میکنه وخودسازی...
سلامتی پسری که سرش و خم میکنه تا سنگ فرش خیابونا ،نه رودروی ناموس مردم....
سلامتی هرچی پسره که بلوز آستین بلند میپوشه و شلوار کتان نه لباس های تنگ وشلوار جاستین...
سلامتی اونی که نه مدونا میشناسه نه  والیزابت تیلور ...دختر رویاهاشم سلنا گومز نیست...
سلامتی اون مردی که وقتی تو تاکسی میبینه دوتا خانم نشسته نمی ره وسطشون بشینه...
سلامتی اون پسری که بلده مکبر باشه و نماز اول وقتش حجته...
سلامتی هرکی که پیشش،روبروش ،کنار دستش تو کلاس با امنیت میشینی وانگارنه انگار کنارش دختر نشسته...
سلامتی اون پسری که بعد امتحان نمیره پیش همکلاسی های مونث وبگو بخند رابندازه به بهانه ی امتحان...
سلامتی اون پسری که حاضره دخترا بهش بگن مریض واون وانده...
سلامتی آقا پسری که وقتی تو ماشینش صدای ضبطش وبلند میکنه ..نوای کربلا کربلا میاد..
سلامتی اون آقایی که ظهر تو دانشگاه پشت کفشاشو خم میکنه وآستیناش بالا واب
میچکه....جوراباشم از جیباش آویزونه...مهم نیست دخترای جفنگ دانشگاه مسخرش کنن مهم زود
رسیدن به حسینیه اس...

سلامتی اون ی که تو تابستون میره اردوی جهادی نه صفا سیتی با دوست دختراش....توشمال
سلامتی اون پسری که عکس فرماندهین دفاع مقدس میزنه رو پیرهنش....ازه همه باحال تر عکس
حضرت آقا رو....
سلامتی هرچی پسر مذهبی...
سلامتی هرچی بچه حزب اللهی....

سلامتی همشون صلوات....

اللهم صَلی علی محمد و آل محمد


منبع : اسلام ، دین جاویدان




تاریخ : چهارشنبه 92/7/3 | 2:7 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
<< مطالب جدیدترمطالب قدیمی‌تر >>