سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اگردوست دارید برای استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی جریمه نشوید این نرم افزار را برای آیفون خود دانلود کنید.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران ؛ Idail udrive  نام نرم افزاری است که این اجازه را به صاحبان آیفون می دهد ،که در هنگام رانندگی تنها با لمس صفحه ی نمایشی با عزیزان خود تماس داشته باشید.

 


 
 
 

 




تاریخ : پنج شنبه 91/12/3 | 9:58 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر

خبرگزاری فارس: رئیس مجمع تشخیص مصلحت در دیدار با عضو شورای عالی رهبری مجلس اعلا عراق، تقویت همدلی و انسجام بیشتر میان گروه‌های شیعی و تحکیم تفاهم با سایر فرق به ویژه اهل تسنن و اکراد در عراق را برای خنثی سازی توطئه بدخواهان ضروری دانست.

خبرگزاری فارس: ایران هیچگونه چشم‌داشتی به عراق ندارد/ لزوم همدلی میان گروه‌های شیعی
  • به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با عادل عبدالمهدی عضو شورای عالی رهبری مجلس اعلا و معاون اول سابق رییس‌جمهوری عراق، با تأکید بر تأثیر حفظ و تقویت امنیت و آرامش در این کشور همسایه بر کل منطقه گفت: اخبار و مسائل جاری عراق را همواره دنبال می‌کنیم و تلاش برای کمک به ثبات در این کشور برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است.

    وی با اشاره به ترکیب جمعیتی در عراق و ضرورت اجرای کامل دموکراسی در این کشور گفت: اکثریت مردم عراق در طول تاریخ مورد ظلم قرار گرفته‌اند و شرایط جدید ایجاب می‌کند ظلم‌های گذشته جبران و در سایه برقراری امنیت و آرامش، شاهد توسعه و حاکم شدن دولتی فراگیر و حفظ یکپارچگی عراق باشیم.

    وی افزود: تحکیم روابط حسنه با همسایگان از ضرورت‌های منطقه و خود عراق است.

    رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ضرورت بهبود معیشت مردم عراق و رونق اقتصادی این کشور را یادآور شد و گفت: تفرقه و تشتت و چند دستگی میان اقوام عراق موجب سوء استفاده کشورهای فرصت‌طلب خواهد شد که متأسفانه تاکنون نیز بهره‌های سوء خود را برده‌اند.

    وی تأکید کرد: باید زمینه‌های تفرقه و بهانه‌جویی را با وحدت و تفاهم کامل میان قومیت‌ها و فرق مختلف در این کشور اعم از شیعه، سنی، مسیحی و بویژه اکراد از دیگران سلب کرد.

    هاشمی رفسنجانی، حفظ و تقویت همدلی، سعه صدر، صداقت و انسجام بیشتر میان گروه‌های شیعی و تحکیم تفاهم و همکاری با سایر فرق به ویژه اهل تسنن و اکراد در عراق را برای خنثی سازی توطئه بدخواهان این کشور ضروری دانست و افزود: فرصت به دست آمده برای مردم عراق که توانستند شر حزب بعث را از سر خود کم کننند و اکثریت مردم این کشور سرنوشت خود را بدست گیرند، نعمتی خدادادی است که باید برای حفظ و تقویت آن بیشتر تلاش کرد.

    رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تبلیغات و القائات سوء دشمنان دوستی ایران و عراق به عنوان دو کشور همسایه مسلمان گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه چشم‌داشتی به عراق ندارد و یکپارچگی، انسجام، توسعه پایدار و پیشرفت این کشور همسایه مورد خواست و توجه ایران است و وجود عتبات عالیات و قبور ائمه(ع) در این کشور برای زائران ایرانی جاذبه زیادی دارد.

    عادل عبدالمهدی نیز با ابراز خرسندی از دیدار با هاشمی رفسنجانی، این دیدار را فرصتی مغتنم برای تبادل نظر و تشریک مساعی در مورد آخرین شرایط و وضعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی عراق خواند.

    وی گفت: تلاش و مساعی مسوولان عراق، حفظ وحدت و انسجام بیشتر میان فرق این کشور است و ما می‌خواهیم با حفظ وحدت، توطئه بدخواهان را خنثی و با کمک کشورهای دوست از جمله جمهوری اسلامی ایران بازسازی و سازندگی عراق پس از اشغال را تسریع بخشیم.

 




تاریخ : پنج شنبه 91/12/3 | 9:44 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر

 

خبرگزاری فارس: مجید متقی‌فر گفت: مراسم تشییع پیکر مطهر آیت‌الله خوشوقت شنبه 5 اسفندماه از دانشگاه تهران آغاز شده و پیکر این عالم ربانی در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به خاک سپرده می‌شود.

خبرگزاری فارس: امشب؛ انتقال پیکر آیت‌الله خوشوقت به کشور/مراسم تشییع «شنبه» در دانشگاه تهران
  • مجید متقی‌فر در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: پیکر آیت‌الله خوشوقت به احتمال بسیار زیاد با پرواز سعودی ساعت 20 امشب (پنجشنبه) به کشور منتقل شده و ساعت 24 پیکر این عالم ربانی وارد تهران می‌شود.

    متقی‌فر افزود: مراسم تشییع شنبه 5 اسفندماه از دانشگاه تهران آغاز شده و پیکر مطهر این عالم فرزانه در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به خاک سپرده می‌شود.

    به گزارش فارس، آیت‌الله خوشوقت صبح روز گذشته (چهارشنبه) در بیمارستان سعودی به دلیل ناراحتی‌های قلبی و افت فشار به دیدار حق شتافت.

 

 




تاریخ : پنج شنبه 91/12/3 | 9:41 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر

 

در تاریخ دینی شیعیان روز دهم ربیع الثانی، به نام دختر حضرت موسی بن جعفر(ع) ثبت شده است. روز عروج خواهر امام رضا(ع) حضرت معصومه ای که با گذشت قرن ها از رحلتش تا همیشه ایران و شهر قم از عطر عصمت وجودش سرشار بوده است.

حضرت فاطمه معصومه(س) در سال 201ه .ق برای دیدار امام

رضا (ع) از شهر مدینه خارج شد. ایشان در روز 23 ربیع الاول سال 201 ه. ق به شهر قم رسید.هفده روز از مدت اقامت بانوی قم در این شهر نگذشته بود، بی آن که برادر را ببییند، به لقای محبوبش شتافت. برای آشنایی بیشتر با نکاتی درباره ایشان به مطلب 10نکته کوتاه برای شناخت حضرت معصومه(س) که در خبرآنلاین منتشر شده است، مراجعه کنید.
حضرت فاطمه معصومه(س) با تنی چند از برادران خود عازم سفر به ایران شد. در تاریخ آمده است که بعد از فوت ایشان، دو سوار نقابدار بر جنازه حضرت حاضر شدند. به راستی چه کسی بر پیکر پاک حضرت معصومه علیهاالسلام نماز گزارد؟
فاطمه معصومه (سلام الله علیها) در هنگام مرگ، بسیار جوان بوده است. حجت الاسلام احمد شرفخانی معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه ،دلایل عدم ازدواج حضرت معصومه(س) را در دو مورد تبیین کرده است.
بیت « خوشبخت قوم طایفه، ما مردم قمیم/جاروکشان خواهر خورشید هشتمیم» تک بیتی از سروده حمیدرضا برقعه ای، شاعر آیینی کشورمان، در وصف بانوی شهر آینه هاست. برای خواند متن کامل شعر فوق، اینجا را کلیک کنید.
روایت است هنگامی که حضرت فاطمه معصومه(س) در شهر ساوه بیمار بود، از اطرافیان خود خواست تا او را به شهر قم برده،از زبان پدر بزرگوارش، حدیثی درباره این شهر نقل کرد. متن این حدیث در مطلبی با عنوان مقام علمی حضرت معصومه آمده است.
فاطمه معصومه(علیهاالسلام) از نظر علمی و آگاهی به مسائل دینی و معارف اسلامی اعم از احکام و اخلاق و ... در حدّ بالایی از رشد علمی بوده است تا آنجا که گاهی با نبود پدر بزرگوارش به پرسش‏های دینی و فقهی شیعیان پاسخ می‏داد. برای خواندن نمونه ای از علم و تیزبینی ایشان، اینجا را کلیک کنید.
بیش از هزار سال است که شهر قم به خود می بالد که نگینی چون فاطمه معصومه(س) در آن می درخشد. الگویی از یک زن مسلمان که همچون جد بزرگوارش حضرت فاطمه زهرا(س) بی همتاست. درود خدا بر او و خاندان مطهرش.

 




تاریخ : پنج شنبه 91/12/3 | 4:15 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر

 

مهر نوشت:

امیر محبیان، احمدی نژاد را واقعیت و مولود فضای سیاسی دانست و گفت: نگرش اولیه نسبت به پدیده احمدی نژاد از سوی هم اصولگرایان و هم اصلاح طلبان مبتنی بر نوعی افراط بود و این افراط در قضاوت اما از سوی دیگر هنوز ادامه دارد. 
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: بعضی ها گونه ای برخورد می کنند که گویی دولت احمدی نژاد از مریخ آمده وآنان هیچ نقشی در ظهور آن نداشته اند. درحالیکه هم اصلاح طلبان و هم اصولگرایان و هم هاشمی البته به گونه ای دیگر، جریاناتی را شکل دادند که تفکر احمد نژادی و مدل رفتاری این دولت به عنوان یک واقعیت در جامعه مقبولیت و تجلی یافت. هم هاشمی و نقاط ضعف دولت او و هم خاتمی و افراط در سیاسی کاری اطرافیانش و هم اصولگرایان و کسانی که فقط می خواستند «رقیب بر قدرت نباشد، هر چه بادا باد»؛ باید مسئولیت شرایط کنونی را بپذیرند. هر چند به واقع معتقدم هنوز هم جو سیاسی ما مملو از احساس است. مخالفان و موافقان احمدی نژاد هر دو احساسی قضاوت می کنند.
حامی پیشین رییس جمهور: کاری به احمدی نژاد سال 91 ندارم
همچنین سیدعلی‌محمد بزرگواری با بیان اینکه من خود از نخستین حامیان احمدی‌نژاد در سال 84 در استان کهگیلویه و بویراحمد بودم، اظهار کرد: از اینکه احمدی‌نژاد سال 84 را انتخاب کردم پشیمان نیستم. ولی با همه کارهایی که احمدی‌نژاد انجام داد و تمام حرف‌هایی که در چهار سال دوم زد، دیگر کاری به کار احمدی‌نژاد سال 91 ندارم.
وی به فارس گفت: وظیفه‌ای بر حسب ادای تکلیف در سال 84 داشتیم که انجام دادیم و اندک آبرویی نزد هواداران خود داشتیم که از آنها خواستیم برای سپردن دولت از دست دوم خردادی‌ها به اصولگرایان احمدی‌نژاد را یاری کنند که از کرده خود هیچ‌گاه پشیمان نیستیم.
وی در پاسخ به این سؤال که اکنون چه نظری در مورد احمدی‌نژاد دارید و آیا اگر تاریخ به سال 84 برگردد باز هم از وی حمایت می‌کنید، پاسخ داد: ما دیگر کاری با احمدی‌نژاد نداریم و اکنون دوستانی دارد که نیازی به امثال ما برای حمایت از او نیست.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر حضور افرادی همچون هاشمی رفسنجانی در انتخابات به عنوان کاندیدا گفت: آقای هاشمی بنا به هوش و درایتی که به خرج خواهد داد از نظر من در انتخابات به عنوان کاندیدا شرکت نمی‌کند ولی معتقدم نقش هادی و راهنما را ایفا خواهد کرد

 




تاریخ : چهارشنبه 91/12/2 | 7:49 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
<< مطالب جدیدترمطالب قدیمی‌تر >>