رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری عسگر اولادی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: با زبان نصح مشفقانه عرض می‌کنم تعریف از یک نفر در حد عصمت و مهر تائید به برخی از رویکردهای انحرافی صحیح نیست باید از آن پرهیز کرد؛ کوبیدن بر طبل واگرایی در میان اصولگرایان و دست رد بر سینه برخی نخبگان دلسوز خلاف توصیه های مقام معظم رهبری است.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌الله عسگراولادی رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری که در نشست مشترک شورای مرکزی، دبیران استان‌های حزب مؤتلفه اسلامی و هیات اجرایی این حزب با تبریک فرارسیدن هفته وحدت، ولادت پیامبر اعظم و میلاد امام جعفر صادق (ع) اظهارداشت: بیداری اسلامی در منطقه، اسلامی شدن کشورهای اسلامی و رهایی از سلطه کفر، الحاد و نفاق است و ما در آستانه جهانی شدن اسلام و مکتب نجات بخش پیامبر اعظم اسلام هستیم همه جا عطر حضور ملت‌ها و ظهور مولایمان امام زمان (عج) را حس می‌کنیم.

رئیس جبهه پیروان تصریح کرد: مسلمانان یک خدا، یک قبله، یک کتاب و یک پیامبر دارند و با همین می‌توانند به سوی همگرایی و وحدت بروند و ندای توحید، اسلام و پرستش خداوند بزرگ و پرهیز از طاغوت‌های زمان را جهانی کنند.
 
عسگراولادی طرح اسلام ایرانی و مکتب ایرانی را یک انحراف دانست و اظهار داشت: برجسته کردن ایران قبل از اسلام، تجلیل از داریوش و کورش در این شرایط یک رویکرد انحرافی است و ما را از روند تحولات در جهان اسلام از یکپارچگی امت اسلام دور می‌کند.
 
وی ادامه داد: آمریکائی‌ها می‌خواهند عرب‌ها را با اسلام عربی، ترک‌ها را با اسلام ترکی و عثمانی، ایرانی‌ها را با اسلام ایرانی و شاهنشاهی و دیگر ملل اسلامی را با اسلام سکولار شقه شقه و لقمه لقمه کند و با چاشنی تروریسم، سلفی‌گری و اسلام تکفیری به سمت واگرایی و نابودی کشاند.
 
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به امنیت ایران اسلامی و اقتدار ملت ایران گفت: امروز در ایران حکومت مردم سالاری دینی مستقر است که چون کوه در برابر توطئه‌های غرب در جهان اسلام ایستاده است؛ امروز حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای چون خورشیدی فروزان در ایران و جهان اسلام می‌درخشد و نور هدایت امامت امت اسلامی، چشم‌های دشمنان اسلام به‌ویژه آمریکا را خیره کرده است، امروز در ایران یک دولت مقتدر با ثبات مستقر است و ملت پشتیبان آنست.
 
وی تصریح کرد: ما به‌زودی مشکلات کنونی را پشت سر خواهیم گذارد انشاءالله تهدیدها و تحریم‌های غرب را به فرصت تبدیل کرده و خواهیم کرد.
 
عسگراولادی اضافه‌کرد: بنده چندی پیش طی نوشته‌ای سخن از برخی انحرافات به میان آوردم و گفتم انحراف چیست و منحرف کیست و گله‌هایی کردم؛ از آن جمله گفتم طرح مکتب ایرانی و اسلام ایرانی یک انحراف است؛ اینجا می‌خواهم تصریح کنم این به معنای آن نیست که رئیس‌جمهور عزیز ما جزو منحرفین است یا اینکه دولت ما دولت انحراف است، وزرای عزیز ما که شب و روز در تلاش هستند و مشغول به خدمت هستند خدای ناکرده منحرف هستند؛ ما گله‌هایی که از آقای احمدی‌نژاد داریم صریح می‌گوئیم امّا نباید در طرح نقدها و گله‌ها افراط و تفریط کنیم.
 
عسگر اولادی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: با زبان نصح مشفقانه عرض می‌کنم تعریف از یک نفر در حد عصمت و مهر تائید به برخی از رویکردهای انحرافی صحیح نیست باید از آن پرهیز کرد؛ کوبیدن بر طبل واگرایی در میان اصولگرایان و دست رد بر سینه برخی نخبگان دلسوز خلاف توصیه های مقام معظم رهبری است.
 
وی افزود: دولت نهم و دهم همانند دولت‌های گذشته در تاریخ پر افتخار جمهوری اسلامی خدماتی به اسلام و ایران و ملت بزرگ ما کرده که ستودنی است و رکوردهای جدیدی از خدمت و پیشرفت کشور ارایه کرده است؛ طبیعی است با این حجم عظیم خدمات ارائه شده، ضعف‌ها و نقاط منفی نیز در کارنامه وجود دارد.
 
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به گردانندگان روزنامه ایران در همگرایی با حرکت‌های انحرافی گفت: روزنامه ایران ارگان دولت است رئیس‌جمهور باید مراقب ارگان دولت باشد اگر دولت شعارش مهرورزی است نباید ارگان دولت هرکس را که می‌خواهد نفس بکشد، بکوبد؛ سیاه و سفید دیدن همه به وحدت ملی آسیب می‌زند، بنده با زبان اخلاص و خیرخواهی می‌گویم آقای رئیس‌جمهور باید مراقب اطرافیان خود باشد برخی از بزرگان ما در انقلاب این مراقبت را نکردند و به بیراهه کشیده شدند.
 
وی تاکید کرد: نباید به فضای سوءظن در گفت‌گوهای سیاسی دامن زد؛ نقدها باید مشفقانه و در جهت اصلاح جامعه باشد.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوالات دبیران استانها و نقد برخی دلسوزان به ویژه اهل رسانه درباره مواضع اخیر خود خاطر نشان کرد: فتنه گران و فتنه سازان می‌خواهند شکاف‌ها و گسل‌های اجتماعی در جامعه را فعال نگه دارند و گسل‌های جدیدی در آستانه انتخابات پدید آورند.
 
وی تاکید کرد: ما بر اساس یک رهنمود قرآنی باید با بندگان خدا به بهترین روش سخن بگوئیم و اجازه ندهیم شیطان بین ما فتنه و فساد پدید آورد؛ رهبری انقلاب اسلامی و مردم هوشمند ما فتنه را مهار کردند و آن را دور زدند؛ مطالبی که گفتم ناظر به آینده است ما باید از گذشته عبور کنیم و جلوی بازتولید فتنه جدید را بگیریم. ما باید راهی بازکنیم آنها که غافلانه رفته‌اند هوشمندانه و متواضعانه بازگردند و اینها که در خیمه امام و انقلاب مانده‌اند مومنانه راهی که امام راحل گشودند و رهبری انقلاب با صلابت هدایت می فرمایند را تا پایان به سلامت طی کنند.
 
عسگراولادی اظهارداشت: باید فضایی ایجاد کنیم همه احساس تنفس کنند و راه تنفس سرویس‌های جاسوسی و افراطیون را در گفت‌وگوهای سیاسی ببندیم؛ فضای سیاسی کشور را باید تلطیف کرد تا همه حرف خودشان را بزنند مطمئن باشید در این فضا صدای تبری از دشمن بویژه آمریکا هم شنیده خواهد شد.
 
وی افزود: در این مدت نقدهای مشفقانه‌ای از طرف دوستان مطرح شد بنده بسیار آنها را سودمند یافتم ما باید تواصی به حق و تواصی به صبر داشته باشیم. منطق بنده در این مواضع فراحزبی و فراجناحی است و نوعی دغدغه اسلامی و ملی است  برخی دوستان اصرار دارند بخشی از مواضع مرا نادیده بگیرند و با بزرگ کردن برخی مسائل یک کیفر خواست علیه اهل فتنه را تکرار کنند؛ این تکرار حرف های گذشته است  ما باید برای برون رفت از فضای کنونی حرف جدید بزنیم.
 
عسگر اولادی تاکید کرد: من در صدد تطهیر و تبرئه و تخفیف و رفع حصر هیچکس نیستم این مسئله صاحب دارد به مقامات قضایی و امنیتی مربوط است.
 
وی همچنین تصریح کرد: فتنه ساز و فتنه گر اصلی آمریکای شیطان، رژیم صهیونیستی غاصب و انگلیس مکار هستند و برخی هم در داخل برای این فتنه  گری بسترسازی کردند؛ برخی از اصلاح‌طلبان با این فتنه همراهی کردند، برخی سکوت کردند و برخی هم رضایت به آن ندادند بنابر این مرز بین فتنه و جریان اصلاح‌طلبی باید دیده شود.
 
عسگراولادی گفت: اکنون باید راهی پیدا کرد این همراهی و بسترسازی متوقف شود نخبگان جامعه این توانایی را دارند که توطئه فتنه سازی را متوقف کنند و فضا را به نحوی تلطیف کنند تا با سلامت و موفقیت از پیچ تند تاریخی عبور کنیم؛ ما تاریخ انقلاب اسلامی را با همه فراز و فرودهایش، برای نسل‌های بعد حفظ کنیم و انشاءالله این نظام الهی را به صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بوسیله نایب برحقش تحویل نمائیم.
 
وی با اشاره به فرارسیدن ایام دهه فجر گفت: آموزه های امام خمینی(ره) چون نوری در قلوب همه ما هنوز نورافشانی دارد ما باید از این نور ظلمت اختلافات و مشکلات را بشکافیم و جلو برویم توقف در گذشته کمکی به ما نخواهد کرد؛ ما باید به آینده روشن کشور و انقلاب فکر کنیم.
 
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: با مدد خداوند رژیم‌های استکباری و ابرقدرت‌ها امروز با بحران‌ها و مشکلات زیادی روبرو هستند که یکی از آنها خیزش جوانان مستضعف در برابر سرمایه داری متجاوز و ستم پیشه است و چون کوه یخی در حال ذوب شدن در برابر عظمت انقلاب جهانی اسلام هستند و حرارت و شور انقلابی مردم مسلمان ایران ذوب انها را تسریع می‌کند.
 
وی در پایان گفت: فروپاشی شوروی آغاز این راه بود جوامع غربی و لیبرالیسم در آستانه یک پرتگاه تاریخی قرار دارند، اگر وحدت خود را حفظ کنیم انشاءالله شاهد اضمحلال آنها هم خواهیم بود.

 




تاریخ : دوشنبه 91/11/9 | 12:58 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر

وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی دولت، ارقام رسانه‌ای درباره کمک اقتصادی به اقشار کم‌درآمد در آستانه شب عید را صحیح ندانست و گفت: به زودی در این باره اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

 

سید شمس الدین حسینی در گفتگو کوتاه با مهر درباره ارقام رسانه‌ای مربوط به کمک اقتصادی به اقشار‌کم‌درآمد در آستانه شب عید گفت: هیچ‌کدام از ارقامی که رسانه‌ای شده، را تائید نمی‌کنم.

وی در عین حال اعلام کرد: دولت به زودی در این باره به مردم اطلاع‌رسانی خواهد کرد. 

البته رئیس کمیسیون عمران مجلس، کمک اقتصادی به اقشار کم‌درآمد در آستانه شب عید را محور توافقات جلسه شب گذشته دولت و مجلس اعلام کرد.

علی اکبر آقایی در گفتگو با مهر در رابطه با نتیجه جلسه شب گذشته دولت و نمایندگان مجلس گفت: کمک معیشتی بین اقشار کم درآمد نتیجه این جلسه بود اما هنوز نسبت نحوه توزیع کمکهای شب عید مشخص نیست. احتمالا کمکها به صورت نقدی خواهد بود.

وی در رابطه با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها گفت: بررسی ها در این رابطه به شنبه هفته آینده موکول شد که با تعیین تکلیف آن، نرخ گذاری ارز در بودجه سال آینده نیز مشخص خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قرار شده است جزئیات جلسه دیشب توسط سید شمس الدین حسینی به عنوان سخنگوی اقتصادی دولت در اختیار مردم و رسانه ها قرار گیرد.

در همین حال، حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 مجلس درباره این جلسه گفت: بحث در مورد اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها همچنان ادامه دارد و قرار است تا نمایندگان و دولت در این رابطه بیشتر با هم مباحثه داشته باشند.

وی تصریح کرد: همچنین در جلسه دیشب بر این موضوع تاکید شد که دولت هرچه سریع‌تر لایحه بودجه را به مجلس ارائه دهد.
 
به گزارش مهر، جلسه دیشب مجلس و دولت با حضور روسای دو قوه، وزرای اقتصادی دولت و روسای کمیسیون‌ها و چهره‌های اقتصادی مجلس طبق روال گذشته برگزار شد.
 
امروز برخی رسانه‌ها، مبلغ کمک اقتصادی به اقشار کم‌درآمد را 200 هزار تومان و برخی دیگر، این مبلغ را 80 تا 100 هزار تومان اعلام کرده‌اند.

 




تاریخ : دوشنبه 91/11/9 | 12:34 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر

ئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: من روستا زاده ای بیش نیستم و آبروی من از نظام است. البته راه من با دیگران متفاوت است چون من از طریق رهبری باید کار کنم، گروهی در داخل کشور سعی دارند بین من و رهبری را برهم بزنند ولی من و رهبری با هم راحت گفتگو می کنیم و راه هم همین است.

 

 گزارش خبرنگار مهر، عصر یکشنبه آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با خبرنگاران و وبلاگ نویسان در پاسخ به اینکه کشور هم اکنون به حضور شما در انتخابات ریاست جمهوری نیاز دارد و باید کشتی دولت را در دست بگیرید گفت: کشور امروز به همدلی بیشتر نیاز دارد. به اعتقاد من افراد بهتر از من و عالم تر و با انرژی تر وجود دارند و اگر فکر می کردم غیر از من کسی نیست می آمدم.

گروهی در داخل می خواهند بین من و رهبری را بر هم بزنند

وی افزود: من روستا زاده ای بیش نیستم و آبروی من از نظام است. البته راه من با دیگران متفاوت است چون من از طریق رهبری باید کار کنم. گروهی در داخل کشور سعی دارند بین من و رهبری را برهم بزنند ولی من و رهبری با هم راحت گفتگو می کنیم و راه هم همین است.

رهبری گفتند اگر 60 درصد مجلس مخالف من باشد هم خطری مملکت را تهدید نمی کند

عضو مجلس خبرگان رهبری همدلی را لازمه بقای دولتها و نظام عنوان کرد و گفت: همدلی امروز بهترین سپر در برابر دشمن است. این فقط حرف من نیست بلکه حرف رهبری هم همین است. یادم هست قبل از انتخابات مجلس با مقام معظم رهبری دیدار داشتم و در مورد هجمه غربی ها در بحث هسته ای، تروریست، حقوق بشر و موشکهای ساخته شده ایران گفتگو کردیم و دنبال راهکار بودم. ایشان فرمودند: اگر همدلی در کشور باشد این بهترین دفاع است.

 

آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: بنده گفتم: امروز که این همدلی وجود ندارد و رهبری گفتند: اگر مطمئن باشم 60 درصد مجلس مخالف من هستند باز هم خطری متوجه مملکت نیست. هاشمی گفت: البته همدلی کامل در هیچ کشوری نیست ولی همین همدلی ما را در اوایل انقلاب با وجود منافقان و تروریستها و در هشت سال دفاع مقدس پیروز کرد.

امام تدوین قانون اساسی را از زمان حضور در پاریس آغاز کرد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وضعیت کشورهای همسایه و خاورمیانه گفت: افغانستان با شکست شوروی انقلابش را با ما آغاز کرد ولی عدم همدلی موجب شد تا هنوز کف خیابانهایش خون ریخته باشد. ولی انقلاب ما از همان ابتدا با همدلی و رای مردم بود. امام (ره) در رای گیری خیلی عجله داشتند. یادم هست الجزایری ها پیغام دادند ما بعد از 20 سال قانون اساسی نوشتیم ولی امام نوشتن قانون اساسی را در زمان حضور در پاریس آغاز کرده بود.

پاسخ بی نظیر بوتو به هاشمی در مورد طالبان

آیت الله هاشمی رفسنجانی به انقلاب مصر و لیبی اشاره کرد و گفت: متاسفانه در داخل هسته انقلابهای جدید مانند مصر و لیبی سلفی ها و طالبان نفوذ کردند و جریانات عجیب و غریبی در حال شکل گیری است. آنقدر هم به کار خودشان اعتقاد دارند که حاضرند خودشان را منفجر کنند. یادم هست به خانم بی نظیر بوتو گفتم شما که اینقدر آزاد اندیش هستید چرا طالبان پرورش می دهید که در پاسخ گفت: دست دولت نیست و روحانیون این کار را انجام می دهند. من خودم زن هستم و شعارهای ضد زنان را قبول ندارم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جو موجود در کشور گفت: قرآن همه ما را به اعتدال دعوت کرده است. قرآن می گوید: به بت ها و بت پرستان توهین نکنید چون آنها خدای شما را توهین می کنند. خداوند متعال به پیامبر می گوید: دعوت باید با حکمت و موعظه حسنه باشد و نباید طرف را جریحه دار کرد. در این میان ما واقعا به حضور و همدلی وفاداران به انقلاب نیاز داریم.

ابتکار هفته وحدت از آیت الله منتظری بود

آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به وحدت ملی میان آحاد جامعه و مسئولان گفت: روزگاری سرخ پوشان در ایام ولادت رسول خدا (ص) با لباس سرخ داخل حرم حضرت معصومه (ع) شده و مدعی خونخواهی دشمنان اسلام و پیامبر بودند ولی هفته برائت تبدیل به هفته وحدت شد. و ابتکار هفته وحدت از آیت الله منتظری بود. سیاست نظام ما هم وحدت است ولی ما گرفتار جریانهای افراطی هستیم.

امروز مسئولان دارند همدیگر را تکه پاره می کنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اختلافات موجود میان مسئولان اشاره کرد و گفت: در دوران من و آقای خاتمی هم اختلاف بود ولی امروز هم را دارند تیکه پاره می کنند. اینطوری می خواهید مملکت اهل بیت را معرفی کنید.

در دولتهای قبل مساله هسته ای اینقدر جنجالی نشد

هاشمی به موضوع هسته ای اشاره کرد و گفت: مساله هسته ای از زمان جنگ بود. در دولت آیت الله خامنه ای هم بود. در دولت من اعتراض آژانس را داشتیم و آقای امراللهی با زبان یزدی آنها را قانع می کرد. وقتی گفتیم وارد باشگاه اتمی شدیم آن وقت هجمه ها زیاد شد.

در دولت سازندگی ارتباط با کشورها مطلوب بود

رئیس دولت سازندگی گفت: در دولت من ارتباط با کشورها بسیار مطلوب بود. البته با غربیها کاری نداشتیم ولی در سطح منطقه بسیار محبوب بودیم. حتی بسیاری از کشورهای شمالی از ما مشورت می گرفتند.

آمریکا آدم شود ما با دنیا مشکلی نداریم

وی به موضوع ارتباط با امریکا اشاره کرد و گفت: امام فرمودند آمریکا آدم شود می پذیریم. البته رهبری حرف آخر را می زند ولی اگر آمریکا به مسلمانان آزار نرساند ما مشکلی با دنیا نداریم.

کاری نکنیم به دیکتاتوری متهم شویم

آیت الله هاشمی رفسنجانی به موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: اگر انتخابات به خوبی و با حضور همه انجام شود دشمن را 10 قدم عقب تر می رانیم. اگر آلوده باشد سوء استفاده می کنند.

هاشمی در پایان تاکید کرد: کاری نکنیم که متهم به دیکتاتوری شویم. البته همه اقدامات را تائید نمی کنم و تخلفاتی هم هست ولی نباید مایوس ماند.

 

 




تاریخ : دوشنبه 91/11/9 | 12:21 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره اختلاف نظر دولت و مجلس بر سر تخصیص کمک شب عید توضیح داد دولت خواستار تخصیص این کمک از صندوق توسعه ملی، به صورت نقدی و به همه مردم است و مجلس بر تخصیص این کمک از ما به التفاوت قیمت ارز به دهک های پایین جامعه تاکید دارد.
به گزارش اول نیوز به نقل از مهر، عوض حیدرپور با اشاره ترکیب افراد شرکت کننده در جلسه شب گذشته دولت و مجلس، به حضور برخی از اقتصاددانان در این جلسه اشاره کرد و گفت: پیرو فرمایش مقام معظم رهبری درخصوص لزوم کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه، بحث کمک نقدی در آستانه عید مطرح شده که این کمک با توجه به توافقهای مطرح شده؛ حدود 100 هزار تومان خواهد بود.

اختلاف نظر دولت و مجلس بر سر تخصیص کمک شب عید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: نظر مجلس در این جلسه بر این بود که کمک فوق مختص دهکهای پایین باشد اما دولت معتقد است حال که قرار است کمکی صورت بگیرد باید به تمام اقشار مردم صورت بگیرد.

حیدرپور گفت: بحث مهم دیگر در خصوص منبع تامین این کمک نقدی بود که دولت بر برداشت از صندوق توسعه ملی تاکید دارد و نظر مجلس بر استفاده از مابه التفاوت فروش ارز است.

دولت براجرای یکساله هدفمندی تاکید دارد، مجلس بر اجرای سه ساله
نماینده مردم شهرضا هدفمندکردن یارانه ها را از دیگر موضوعات مطرح در جلسه اعلام و خاطرنشان کرد: دولت معتقد است فاز دوم هدفمندی را طی یکسال انجام داده و به پایان برساند از سوی دیگر مجلس زمان 3 سال را به استناد قانون اولیه برای اجرای فاز دوم مناسب عنوان می کند.

وی تصریح کرد: البته عموم نمایندگان حاضر در جلسه به نمایندگی از مردم به دولتمردان صریحا اعلام کرده اند که مردم با اجرای فاز دوم در شرایط کنونی موافق نیستند.

بحث بدهی های زیاد دولت و متمم بودجه در جلسه دولت و مجلس
حیدرپور مشکلات پایه ای دولت را از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه دیشب عنوان و تاکید کرد: بدهی های زیاد دولت به شرکتهای پیمانکاری، مشکل در پرداخت حقوق و دستمزد آخر سال و همچنین کمک نقدی به اقشار آسیب پذیر باعث شد تا مجلس از دولت بخواهد برای جبران کسری لایحه متمم به مجلس ارائه بدهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره فضای تفاهم موجود درنشست مشترک دولت و مجلس گفت: توصیه های مکرر رهبری و اعتقاد دولت و مجلس به تبعیت از اوامر ایشان باعث شده است تا دولت و مجلس در فضای دوستی و همدلی موضوعات مهم کشور را در نشستهای خود بررسی کنند.

 




تاریخ : دوشنبه 91/11/9 | 12:17 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر

 
یک روحانی خارج نشین اصلاح طلب در نوشته ای عجیب که مورد استقبال رسانه های بیگانه قرار گرفت، بعد از " آیت الله " خواندن کدیور، وی را از حیث علمی در طراز شهید مطهری و از حیث تجربه و پختگی بالاتر از وی قرار داد!

به گزارش سرویس سیاسی  اول نیوز، " فقیه، فتوا و فتوت" این تیتری است که پایگاه خبری العربیه از زبان محمد جواد اکبرین پیرامون نظر فقهی محسن کدیور زده است .

محمدجواد اکبرین که دیگر  از گفتن هیچ چیز ابایی ندارد و بی پروا به تناقض گویی و تایید نظرات فقهی محسن کدیور فعال سیاسی و طلبه ای که البته بعد از جسارت های فراوان به اسلام و مرجعیت دیگر لباس طلبه گی را کسی برازنده او نمی داند، می پردازد.

این روحانی اصلاح طلب در نوشته ای عجیب که مورد استقبال رسانه های بیگانه قرار گرفت، کدیور را از حیث علمی در طراز شهید مطهری قرار داد با این تفاوت که شهید مطهری در جغرافیای شرق محصور شده است و تجربه زندگی در غرب را نداشته لذا برخی نظراتش ناپخته است اما کدیور به دلیل زندگی در غرب از امتیاز بالاتری نسبت به شهید مطهری برخوردار است!


اکبرین با منتظری
محمد جواد اکبرین در این نوشته ضمن خواندن نام محسن کدیور به عنوان آیت الله در قسمت دیگری از سخنانش با برابر دانستن تاثیر شخصیت علمی و فرهنگی محسن کدیور با آیت الله شهید مرتضی مطهری می گوید :" آیت الله مرتضى مطهرى در روزگار خود از نوعِ فقیهان معاصرش پیش تر، عمیق تر و فهیم تر بود؛ به گواهى برخى نزدیکانش، آن افقِ نگاه را تنها مرهون استعدادش نبود؛ تقدیرِ ورود او به دانشگاه و رویارویى با نقدهاى جامعه ى غیردینى و توقع ها و انتظارات جامعه ى دینى، افق هایى را پیش روى او گشوده بود که دیگر روحانیانِ معاصرش از آن محروم بودند اما مطهرى این وقت و بخت را نداشت که غرب را زندگى کند و در متن فرهنگ و جامعه اى کاملا متفاوت، انسان و ایمان و هستى را به گونه اى دیگر بفهمد. "

اکبرین با ابراهیم حامدی(ابی)خواننده لس آنجلسی

این روحانی اصلاح طلب بعد از تمجیدهای فراوان از کدیور انتقاداتی را نیز به وی وارد می کند.

گفتنی است؛ محمدجواد اکبرین از جمله روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلبی بود که سابقه تحصیل در حوزه‌های علمیه را دارد. وی که در دوره اصلاحات در رسانه‌هایی چون نشاط و عصرآزادگان به فعالیت مشغول بود چندین بار به دلیل مطالب خلاف واقع احضار و بازداشت شد.

وی همچنین از حامیان «کمپین یک میلیون امضا برای برابری» برای لغو قوانین اسلامی می‌باشد. اکبرین که در چند سال گذشته در فرانسه ساکن است در مقالاتی که به اسم دین‌پژوهشی ارائه می‌کند به اصول اسلام حمله می‌کند. وی همچنین در خارج از کشور برای رسانه‌های ضدانقلاب به تولید محتوا می‌پردازد.




تاریخ : دوشنبه 91/11/9 | 12:8 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر
<< مطالب جدیدترمطالب قدیمی‌تر >>