تنهایی شبانه
درباره وب
پیرو ولایت فقیه و رهبری باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد و بیاد بیاورید چه سرو قامتانی به خون غلتیدند تا سربلندی و افتخار امروز بوجود امد
لینک دوستان
برچسبها وب
مذهبی (14)
خبری (10)
مجلس (6)
اقتصاد (4)
رهبری (3)
احزاب وشخصیت ها (3)
انتخابات (3)
نرم افزار (3)
نظامی (2)
طنز (2)
سیاسی (2)
شعر (1)
شهدا (1)
فرهنگی (1)
قوه قضاییه (1)
اقتصاد، کارمند (1)
اجتماعی (1)
احزاب و شخصیت ها (1)
خواندنی (1)
دولت (1)
رئیس جمهور (1)
ورزشی (1)
کاریکاتور (1)
لینک های مفید
تنها سه ماه دیگر تا یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری زمان باقیاست.
نسرین وزیری: در این فاصله نگاهی به جغرافیای سیاسی کشور، گویای حضور حداقل سه گروه در عرصه رقابتهای انتخاباتی پیش رو است. «اصلاح طلبان»، «اصولگرایان تشکیل دهنده شورای هماهنگی نیروهای انقلاب و جبهه متحد اصولگرایان» و «جدایی طلبان از وحدت اصولگرایان» که از سال 84 راه خود را از حلقه اول اصولگرایان جدا کرده و دولت نهم را با محوریت محمود احمدینژاد که حاضر به تمکین از نظر اجماعی شورای هماهنگی نیروهای انقلاب نشده بود، تشکیل دادند. این طیف بعدها و پس از انتخابات سال 88، به دو دسته «باقی ماندگان در دولت» و «اخراجیهای دولت» تقسیم شدند که دسته اول را به دلیل محوریت مشایی و بقایی، جریان موسوم به انحرافی میخوانند و دسته دوم، نام «جبهه پایداری» را برای خود برگزیده است.
تیرماه امسال خبرآنلاین در قالب یک فلش اسامی و سوابق نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را گردآوری کرده بود {اینجا}. از آن زمان تا کنون اگرچه برخی هنوز موضع روشنی درباره ورودشان به عرصه انتخابات نداشتهاند ولی برخی دیگر صراحتا از حضورشان در انتخابات سخن گفته و حتی سفرهای انتخاباتی و یا ستادهایشان را نیز فعال کردهاند. رد این نامزدها را در تقسیم بندی گروههای سیاسی به ترتیبی که گفته شد، میتوان جستجو کرد.
اصولگرایان تشکیل دهنده شورای هماهنگی نیروهای انقلاب و جبهه متحد اصولگرایان
شورای هماهنگی نیروهای انقلاب در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال 84 به منظور ایجاد وحدت میان اصولگرایان تشکیل شد. برخی از اعضای آن شورا و نامزدهای مورد بررسیاشان؛ همچنان در معرض کاندیداتوری احتمالی هستند. از علیاکبر ناطق نوری که رئیس آن شورا بود گرفته تا قالیباف و ولایتی و رضایی که از نامزدهای آن انتخابات بودند.
اگرچه نامزدی احتمالی ناطق نوری در هالهای از ابهام است{اینجا} اما برخی از او به عنوان نامزد مد نظر هاشمی برای تشکیل دولت وحدت ملی یاد میکنند. حسن روحانی از چهرههای نزدیک به ناطق نوری و هاشمی در جامعه روحانیت مبارز است که اگر چه گفته بود «ضرورتی برای نامزدی نمیبینم» اما شیب رو به رشد سخنرانیهای اخیرش گویای کمرنگ شدن بی میلی او است.
علاوه بر روحانی، باهنر و پورمحمدی هم اگرچه از اعضای شورای هماهنگی نیروهای انقلاب نبودند اما از اعضای احزاب و تشکلهای تشکیل دهنده آن شورا یعنی جامعه اسلامی مهندسین و جامعه روحانیت مبارز هستند که این روزها اسامیاشان در صف نامزدهای احتمالی دیده میشود. {اینجا و اینجا} البته پورمحمدی که این روزها تعداد سخنرانیها و اعلام مواضعش رشد چشمگیری داشته، حضورش را قطعی اعلام نکرده و هربار به این نکته اکتفا کرده است که «اگر شرایط مناسب باشد در انتخابات شرکت میکنم». است که در دو هفته اخیر به جد سفرهای انتخاباتیاش را کلید زده است. {اینجا} محسن رضایی از نامزدهای مورد بررسی شورای هماهنگی که یک شب ماده به انتخابات 84 انصراف داد هم این روزها نامزد قطعی جبهه ایستادگی در انتخابات
در میان موسسین، اعضا و نامزدهای شورای هماهنگی نیروهای انقلاب؛ برخی نیز پیش از تلاش برای وحدت، ساز دیگری کوک کردهاند. چه آنکه ولایتی، حدادعادل و قالیباف بی اینکه از دیگر چهرهها و گروههای اصولگرا نظرخواهی کنند، تصمیم به تشکیل ائتلاف سه نفرهای گرفتند و بعد به دنبال جلب حمایت رفتند. در ائتلاف مذکور نیز تنها حدادعادل و ولایتی درباره برنامههای انتخاباتی این هیات سه نفره اظهار نظر کرده {اینجا و اینجا} و قالیباف موضع سکوت اتخاذ کرده است.{اینجا}
جدایی طلبان از وحدت اصولگرایان؛ حامیان امروزه احمدینژاد و اخراجیهای دولت
علاوه بر سعیدیکیا و پورمحمدی که روزگاری وزیر احمدینژاد بوده و امروزه از نامزدهای محتمل انتخابات ریاست جمهوری هستند، از احتمال نامزدی منوچهر متکی، پرویز فتاح، مسعود میرکاظمی و کامران باقری لنکرانی نیز در حلقه وزرای اخراجی دولت، نام برده میشود. {اینجا ، اینجا و اینجا } البته لنکرانی گفته است که «کاندیدای ریاست جمهوری نخواهم شد».
آخرین نمونه از نامزدهای احتمالی اخراجی دولت، مرضیه وحید دستجردی است که روز گذشته احزاب زنان اصولگرا از او اعلام حمایت کردند. حال آنکه خانم وزیر هنوز پاسخی به دعوت آنها نداده است. {اینجا} به جز او و متکی که دارای سوابقی در جبهه پیروان خط امام و رهبری بوده و از حمایت گروههای سنتی اصولگرا همچون جامعه زینب و موتلفه اسلامی برخوردارند، مابقی وزرای اخراجی دولت که در معرض کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری قرار دارند، از نامزدهای جبهه پایداری به شمار میروند. برخی نیز از سعید جلیلی به عنوان نامزد مورد حمایت شاخه قم جبهه پایداری برای انتخابات آتی نام بردهاند.
البته بخشی از «جدایی طلبان از وحدت اصولگرایان» در سال 84؛ همچنان ساکن پاستور هستند. اگرچه احمدینژاد معرفی نامزدی از سوی خودش را تکذیب کرده {اینجا} اما روزی نیست که در فضای سیاسی و رسانهای کشور از حمایت پنهان و آشکار رئیس جمهور از نامزدی اسفندیار رحیم مشایی ذکری نشود. با وجود تکذیبهای سوری مشایی {اینجا}، انتخاب شعار «زنده باد بهار» از سوی وی و تکرارش از جانب رئیس جمهور در سخنرانی 22 بهمن، این گمانه را بیش از پیش تقویت کرده است. {اینجا و اینجا}
برخی که رد صلاحیت مشایی از سوی شورای نگهبان را قابل پیشبینی میدانند؛ از چهرههای دیگری در دولت به عنوان نامزد مورد حمایت احمدینژاد نام میبرند. علی نیکزاد یکی از این گزینهها بود که از صحنه رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری کنار کشید و علی اکبر صالحی هم اعلام کرد که « نامزد ریاست جمهوری نمی?شوم ». غلامحسین الهام و حمید بقایی از دیگر گزینههای احتمالی دولت برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری بودند.(واکنش آنها به نامزدیشان را اینجا و اینجا بخوانید).
اصلاح طلبان؛ نامزدهای در سایه و امیدوار به آرای خاکستری
اصلاح طلبان هم اگرچه برخی حضورشان در انتخابات را مشروط خواندهاند؛ اما برخی همچون کواکبیان رسما اعلام حضور کرده {اینجا} و یا همچون محمد شریعتمداری مشغول چیدن اعضای ستادهای انتخاباتیاش است {اینجا}و برخی همچون عارف نیز دیدارهای انتخاباتی خود را کلید زدهاند {اینجا} اما میگوید «برای کاندیداتوری هنوز به نتیجه نرسیدهام». وجه مشترک همه این چهرهها این است که نیم نگاهی به نامزدی احتمالی سید محمد خاتمی دارند و در صورت کاندیداتوری وی {اینجا} کنارهگیری خواهد کرد و از سوی دیگر به جلب آرای خاموش یا آرای خاکستری در انتخابات آتی امید بستهاند.
در میان دیگر نامزدهای احتمالی اصلاح طلبان میتوان به محمدعلی نجفی وزیر اسبق و عضو شورای شهر اشاره کرد که پس از سکته ناگهانیش کمتر در مظان نامزدی است {اینجا} و اسحاق جهانگیری هم ماههاست در رسانهها حضور پررنگی ندارد.{اینجا}
اعلام عدم حضور سیدحسن خمینی در نقش کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری {اینجا} و تکذیب نامزدی کمال خرازی {اینجا} را هم که به مجموعه اسامی نامزدهای احتمالی اصلاح طلبان بیافزاییم، مطایبه محمد شریعتمداری که گفته بود اصلاح طلبان آنقدر نامزد دارند که میتوانند صادر کنند؛ جدی به نظر میرسد. بویژه آنکه برخی محمد سعیدی کیا وزیر پیشین مسکن، راه و جهاد در دولتهای گذشته را نیز در زمره اصلاح طلبان برشمرده و او را نامزد این طیف میدانند. {اینجا}
تاریخ : پنج شنبه 91/11/26 | 10:21 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر
فاطمه هاشمی طی گفتگویی به مطالب مختلفی از جمله کمکهای قذافی به وی در بنیاد بیماران خاص و میزان ثروت پدرش (هاشمی رفسنجانی) را عنوان کرد.
به گزارش اول نیوز، فاطمه هاشمی در مصاحبه خود با خبرگزاری تسنیم مطالب مهمی از جمله کمکهای قذافی به وی و میزان ثروت پدرش (هاشمی رفسنجانی) را عنوان کرد.
در ادامه خلاصه ای از گفتگو با دختر آیت الله هاشمی را می خوانید:
***
_ این مسئله که مردم در جامعه عنوان میکنند خانواده آقای هاشمی از ثروتمندترین افراد ایران و حتی دنیا هستند، چقدر صحت دارد؟
هاشمی: خیر؛ اینطور نیست و ریشه این مسئله که آقای هاشمی بسیار ثروتمند است از توطئه مجاهدین خلق در قبل از انقلاب بود زیرا آنها پس از اینکه اهداف خود را با گروههای اسلامی جدا کردند پدر به آنان کمک مالی نکرد و آنها نیز این توطئه را در جامعه رواج دادند که آقای هاشمی فرد بسیار ثروتمندی است.
البته خانواده آقای هاشمی قبل از انقلاب زمیندار و بسیار ثروتمند بوده است و هنوز هم اقوام خانواده هاشمی زمیندار هستند و میتوانید به رفسنجان بروید و از افراد آنجا بپرسید که زمینها و ثروت آقای هاشمی در برابر افراد دیگر چقدر است بطوریکه آقای هاشمی نه تنها ثروتمندترین مردم ایران نیست بلکه حتی مرد اول ثروتمند رفسنجان نیز به حساب نمیآید و پدر پس از انقلاب هر آنچه داشت برای کشور هزینه کرد و ثروت آقای هاشمی پس از انقلاب برخلاف آنچه که مردم تصور میکنند کاهش یافت.
_ چرا به جای مصاحبه با رسانههای داخلی با رسانههای خارجی مصاحبه میکنید؟
هاشمی: همین چند وقت به خاطر تحریمها با رسانههای خارجی مصاحبه کردم زیرا ما باید به آمریکاییها بخصوص آقای اوباما اعلام کنیم وقتی وی عنوان میکند که هوشمندانه تحریم کردند و قصدآسیب به مردم را ندارند اعلام کنیم که شما برخلاف صحبتهایتان هوشمندانه تحریم کردهاید که به مردم آسیب برسانید و باید این موارد را به دنیا بگوییم و نباید ساکت بنشینیم و غربیان باید بدانند که با این تحریمها مردم ما را اذیت میکنند و اعلام کنیم به آنها که دروغ میگویند و بنده بیشتر مباحث مصاحبههایم با رسانههای خارجی در این مورد بوده است.
پس چرا در مصاحبه و رسانههای خارجی دولت خودمان را زیر سوال میبرید؟
هاشمی: بنده اگر انتقادی هم کردم منظورم به مدیریت دولت بوده است.
_ آیا آقای هاشمی با سن کنونی که دارند دچار بیماری خاصی نیز هستند؟
هاشمی: خیر. پدر هیچ بیماری خاصی ندارد هنوز هم ورزش میکند، در حیاط خانه پیادهروی میکند و بعضی مواقع شنا میرود. یک زمانی نیز از تردمیل استفاده میکردند ولی در مجموع در زمینه ورزش و غذا رعایتهای لازم را میکنند و هنوز نیز مادرم برای وی غذا میپزد.
_ در منزل آیا خدمتکار دارید؟
هاشمی: خیر، خدمتکار نداریم فقط به دلیل آنکه مادر از سال گذشته یک عمل جراحی انجام داده است یک خدمتکار برای وی گرفتهایم ولی قبل از انقلاب خدمتکار داشتیم البته غذا نمیپخت و بیشتر در نظافت و امور بچهداری کمک میکرد و بعد از انقلاب دیگر خدمتکار دائم نداشتیم بلکه هفتهای یک یا دو بار برای نظافت خدمتکاری میآمد ولی همیشه آشپزی در خانه با مادر بود
در ادامه خلاصه ای از گفتگو با دختر آیت الله هاشمی را می خوانید:
***
_ این مسئله که مردم در جامعه عنوان میکنند خانواده آقای هاشمی از ثروتمندترین افراد ایران و حتی دنیا هستند، چقدر صحت دارد؟
هاشمی: خیر؛ اینطور نیست و ریشه این مسئله که آقای هاشمی بسیار ثروتمند است از توطئه مجاهدین خلق در قبل از انقلاب بود زیرا آنها پس از اینکه اهداف خود را با گروههای اسلامی جدا کردند پدر به آنان کمک مالی نکرد و آنها نیز این توطئه را در جامعه رواج دادند که آقای هاشمی فرد بسیار ثروتمندی است.
البته خانواده آقای هاشمی قبل از انقلاب زمیندار و بسیار ثروتمند بوده است و هنوز هم اقوام خانواده هاشمی زمیندار هستند و میتوانید به رفسنجان بروید و از افراد آنجا بپرسید که زمینها و ثروت آقای هاشمی در برابر افراد دیگر چقدر است بطوریکه آقای هاشمی نه تنها ثروتمندترین مردم ایران نیست بلکه حتی مرد اول ثروتمند رفسنجان نیز به حساب نمیآید و پدر پس از انقلاب هر آنچه داشت برای کشور هزینه کرد و ثروت آقای هاشمی پس از انقلاب برخلاف آنچه که مردم تصور میکنند کاهش یافت.
_ چرا به جای مصاحبه با رسانههای داخلی با رسانههای خارجی مصاحبه میکنید؟
هاشمی: همین چند وقت به خاطر تحریمها با رسانههای خارجی مصاحبه کردم زیرا ما باید به آمریکاییها بخصوص آقای اوباما اعلام کنیم وقتی وی عنوان میکند که هوشمندانه تحریم کردند و قصدآسیب به مردم را ندارند اعلام کنیم که شما برخلاف صحبتهایتان هوشمندانه تحریم کردهاید که به مردم آسیب برسانید و باید این موارد را به دنیا بگوییم و نباید ساکت بنشینیم و غربیان باید بدانند که با این تحریمها مردم ما را اذیت میکنند و اعلام کنیم به آنها که دروغ میگویند و بنده بیشتر مباحث مصاحبههایم با رسانههای خارجی در این مورد بوده است.
پس چرا در مصاحبه و رسانههای خارجی دولت خودمان را زیر سوال میبرید؟
هاشمی: بنده اگر انتقادی هم کردم منظورم به مدیریت دولت بوده است.
_ آیا آقای هاشمی با سن کنونی که دارند دچار بیماری خاصی نیز هستند؟
هاشمی: خیر. پدر هیچ بیماری خاصی ندارد هنوز هم ورزش میکند، در حیاط خانه پیادهروی میکند و بعضی مواقع شنا میرود. یک زمانی نیز از تردمیل استفاده میکردند ولی در مجموع در زمینه ورزش و غذا رعایتهای لازم را میکنند و هنوز نیز مادرم برای وی غذا میپزد.
_ در منزل آیا خدمتکار دارید؟
هاشمی: خیر، خدمتکار نداریم فقط به دلیل آنکه مادر از سال گذشته یک عمل جراحی انجام داده است یک خدمتکار برای وی گرفتهایم ولی قبل از انقلاب خدمتکار داشتیم البته غذا نمیپخت و بیشتر در نظافت و امور بچهداری کمک میکرد و بعد از انقلاب دیگر خدمتکار دائم نداشتیم بلکه هفتهای یک یا دو بار برای نظافت خدمتکاری میآمد ولی همیشه آشپزی در خانه با مادر بود
تاریخ : پنج شنبه 91/11/26 | 10:19 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر
عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: با توجه به اینکه آیتالله هاشمی به جریان اعتدالگرا تعلق دارد مردم و جریانات سیاسی رویکرد جدیدی را به وی پیدا کردند.
به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، در حاشیه مراسم ختم محمدکاظم مرعشی برادر همسر "آیتالله هاشمی رفسنجانی" در جمع خبرنگاران درباره حضور "آیتالله هاشمی رفسنجانی" در انتخابات آینده گفت: برای بزرگان تعیین و تکلیف نمیکنم.
وی افزود: فقط میتوانم به این جمله بسنده کنم که دعوت تمامی جریانات و تشکلهای سیاسی از "آیتالله هاشمی" برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری این پیام را دارد که هاشمی متعلق به جریان اعتدالگرا است و مردم احتیاج به حضور این جریان در صحنه سیاسی کشور دارند، موضوعی که متاسفانه جامعه از کمبود آن رنج میبرد.
هاشمی تصریح کرد: پیام درخواست مردم و جریانات سیاسی و رویکرد آنها به حضور آیتالله هاشمی در انتخابات آینده مهمتر از حضور وی در انتخابات است.
وی افزود: فقط میتوانم به این جمله بسنده کنم که دعوت تمامی جریانات و تشکلهای سیاسی از "آیتالله هاشمی" برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری این پیام را دارد که هاشمی متعلق به جریان اعتدالگرا است و مردم احتیاج به حضور این جریان در صحنه سیاسی کشور دارند، موضوعی که متاسفانه جامعه از کمبود آن رنج میبرد.
هاشمی تصریح کرد: پیام درخواست مردم و جریانات سیاسی و رویکرد آنها به حضور آیتالله هاشمی در انتخابات آینده مهمتر از حضور وی در انتخابات است.
تاریخ : چهارشنبه 91/11/25 | 10:39 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس خواستار برخورد با مسببان و سازماندهندگان حادثه 22 بهمن قم شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگارانحجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس در حاشیه نشست علنی امروز (چهارشنبه 25 بهمن) خانه ملت در جمع خبرنگاران با اشاره به اتفاقات 22 بهمن قم و اخلال در سخنرانی رئیس مجلس گفت: مسببان و سازماندهندگان این اتفاق باید شناسایی و به سرعت به این قضیه رسیدگی شود.
وی در ادامه با انتقاد از برخی بداخلاقی ها در سطح جامعه افزود: اگر وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی قم از این قضیه اطلاع داشتند، باید اعلام میکردند، اما در هر صورت باید با کوتاهیکنندگان در این امر برخورد شود.
آقاتهرانی در پایان با تاکید بر لزوم وحدت بین اصولگرایان خاطرنشان کرد: اصولگرایان باید برای حفظ وحدت به توصیههای مقام معظم رهبری گوش فرا دهند.
وی در ادامه با انتقاد از برخی بداخلاقی ها در سطح جامعه افزود: اگر وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی قم از این قضیه اطلاع داشتند، باید اعلام میکردند، اما در هر صورت باید با کوتاهیکنندگان در این امر برخورد شود.
آقاتهرانی در پایان با تاکید بر لزوم وحدت بین اصولگرایان خاطرنشان کرد: اصولگرایان باید برای حفظ وحدت به توصیههای مقام معظم رهبری گوش فرا دهند.
تاریخ : چهارشنبه 91/11/25 | 10:36 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
امام جمعه موقت تهران گفت: بصیرت مردم ایران که 22 بهمن را خلق کردند باعث میشود که از فتنهها پیشگیری شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران امروز در حاشیه مراسم چهلم آیتالله العظمی حاج آقا مجتبی تهران در جمع خبرنگاران گفت: بصیرت مردم ایران که 22 بهمن را خلق کردند باعث میشود که از فتنهها پیشگیری شود و مسئولان باید تجربه قبلی را در نظر گرفته و مقدماتی را فراهم کنند که اگر کسی قصد بدی نسبت به نظام و کشور داشت موفق نشود.
امام جمعه موقت تهران درباره واژه انتخابات آزاد تصریح کرد: مسئولان باید قصد خود را از گفتن کلید واژه انتخابات آزاد را اصلاح کنند چرا که از ابتدای انقلاب تاکنون کلیه انتخابات در ایران مردمی برگزار شده و مردم خود در صحنه بوده و خودشان هم انتخاب کردهاند و معلوم نیست واژه انتخابات آزاد از کجاست چرا که اصلا آثار خوبی ندارد و گوینده حرف را خراب میکند.
وی درباره ارتباط با آمریکا اظهار داشت: ارتباط با آمریکا مادامی که یک طرفه باشد مثل ارتباط گرگ و میش است اما اگر ماهیت آمریکا عوض شود و احترام متقابل نسبت به حقوق ایران داشته باشد ایران با همه کشورها ارتباط دارد لذا آمریکا باید از باجخواهی دست بردارد.
امام جمعه موقت تهران درباره واژه انتخابات آزاد تصریح کرد: مسئولان باید قصد خود را از گفتن کلید واژه انتخابات آزاد را اصلاح کنند چرا که از ابتدای انقلاب تاکنون کلیه انتخابات در ایران مردمی برگزار شده و مردم خود در صحنه بوده و خودشان هم انتخاب کردهاند و معلوم نیست واژه انتخابات آزاد از کجاست چرا که اصلا آثار خوبی ندارد و گوینده حرف را خراب میکند.
وی درباره ارتباط با آمریکا اظهار داشت: ارتباط با آمریکا مادامی که یک طرفه باشد مثل ارتباط گرگ و میش است اما اگر ماهیت آمریکا عوض شود و احترام متقابل نسبت به حقوق ایران داشته باشد ایران با همه کشورها ارتباط دارد لذا آمریکا باید از باجخواهی دست بردارد.
تاریخ : چهارشنبه 91/11/25 | 10:35 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
لینک های مفید
امکانات وب
بازدید امروز: 176
بازدید دیروز: 5
کل بازدیدها: 134479