سفارش تبلیغ
صبا ویژن

*کیهان:

بهنود: برای خاتمی هیچکس دم دست‌تر از هاشمی نبود

«خاتمی زیر فشار اصلاح‌طلبان بود. وقتی صحنه را نگاه کرد، دم دست‌تر از این به ذهنش نرسید که هاشمی بیاید.»
این مطلب را مسعود بهنود همکار سلطنت‌طلب شبکه‌ بی‌بی‌سی در مصاحبه با کامبیز حسینی عنوان کرده است. وی در این مصاحبه که پس از اعلام نامزدی هاشمی ‌و قبل از رد صلاحیت وی صورت گرفته، می‌گوید: آقای هاشمی به نظرم می‌رسد ریسک بزرگی کرده و کار غلطی انجام داده. به نظرم کار غلطی است آمدن او. اگر شما جمهوری اسلامی را یک مجموعه‌ای از حسن‌ها و عیب‌ها تصور کنید، در عیب‌های جمهوری اسلامی سهم هر کسی بیشتر از آقای هاشمی نیست. آقای هاشمی آن قدر سهم دارد در عیب‌های جمهوری اسلامی که هیچ کس دیگری ندارد.

وی درباره ادعای تقلب در انتخابات سال 88 بدون آن که منظور خود از «معتمدین» را مشخص کند، مدعی شد: اینکه تقلب شده را که تصور می‌کنم ما نمی‌توانیم دور بنشینیم و از دور قضاوت کنیم. بلکه یک طبعی وجود دارد که وقتی آدم خودش نمی‌تواند برود از نزدیک قضاوت کند، طبیعتاً اعتماد می‌کند به حرف معتمدین و کسانی که می‌شود به آنها اعتماد کرد. کسانی که می‌شود به آنها اعتماد کرد، در مجموع معتقد هستند که تقلب شده و ما هم ناچار مجبور هستیم این نظر را بپذیریم. (!!)

جوابیه دکتر روحانی و پاسخ کیهان؛به نظر شما آنها هم دروغگو و بی‌سواد بودند؟!

رئیس ستاد انتخاباتی آقای دکتر حسن روحانی در واکنش به خبر ویژه کیهان 8/3/92 با عنوان «از کدام افتخار سخن می‌گوئید؟!» جوابیه‌ای فرستاده‌اند که فقط بخشی از آن به خبر ویژه کیهان مربوط است و بخش‌های دیگر، اگرچه شامل موضوعاتی است که کیهان انگیزه فراوانی برای بحث درباره آن دارد ولی در شرایط کنونی از پرداختن به آن، اجتناب می‌کند.

مسئول ستاد آقای روحانی در جوابیه خود آورده است؛
«تاریخچه‌ای که برخی آقایان از مذاکرات هسته‌ای ایران نقل می‌کنند بسیار ناقص، مخدوش و حتی گمراه‌کننده است. آنها زمانی که به دوران تصدی دکتر حسن روحانی می‌پردازند از قطعنامه‌های شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نام می‌برند ولی فراموش می‌کنند به قطعنامه‌های تحریمی شورای امنیت بپردازند که از زمان حاکمیت دولت نهم و تغییر در مدیریت و رویکرد هسته‌ای به طور سریالی و نردبانی علیه کشور صادر گردیده است.

آقایان همراه با کارشناسان جدید خود با اتخاذ سیاست‌های به اصطلاح تهاجمی و با رویکردهای غیرمتعارف و نابخردانه در صحنه بین‌المللی مسبب وضعیتی شدند که پرونده هسته‌ای ایران به ناحق به شورای امنیت ارجاع شود و مردم بیگناه کشور در معرض شدیدترین تحریم‌های بین‌المللی و نیز یکجانبه قرار گیرند. این کارشناسان و دولتمردان جدید گفتند شورای امنیت بلوف است و هیچگاه برنامه هسته‌ای ما را به شورای امنیت ارجاع نخواهند داد، وقتی که به شورای امنیت ارجاع شد گفتند قطعنامه‌ای علیه ایران صادر نخواهد شد و وقتی قطعنامه‌ها پی درپی صادر و تحریم‌ها اعمال شد گفتند قطعنامه‌‌ها کاغذ پاره‌ای بیش نیستند. 

شاید این نوانقلابیون نمی‌دانستند که با کشاندن پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت عملا به آرزوی دیرینه نومحافظه‌کاران آمریکایی جامه عمل پوشاندند. اصلا چرا این افراد انقلابیون نمی‌گویند در زمان تصدی چه کسی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران صادر شده است؟ و یا این که راه برون‌رفت از شورای امنیت و تحریم‌های مخرب آن چگونه و کجاست؟»

کیهان: آقای حسن روحانی در برنامه گفت‌وگوی ویژه شبکه 2 ضمن دفاع از عملکرد 22 ماهه خود به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول تیم مذاکره کننده هسته‌ای، این عملکرد را افتخارآمیز دانسته و از جمله گفته بود در آن دوران مانع ارسال پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل و صدور قطعنامه علیه ایران شده است.

و کیهان در پاسخ آورده بود «باید از آقای روحانی پرسید، در حالی که تمامی فعالیت‌های هسته‌ای ایران را به حالت تعلیق درآورده بودید، چه بهانه‌ای برای ارسال پرونده به شورای امنیت وجود داشت؟! و این چه افتخاری است که به آن اشاره می‌کنید؟!

در خبر ویژه کیهان به اعتراض آقای خاتمی رئیس جمهور وقت اشاره شده بود که از روند- مورد نظر آقای روحانی!- به شدت گلایه کرده و گفته بود «غرب با وجود بازرسی‌های انجام شده -حتی از مراکز نظامی ما- و همکاری گسترده‌ای که با آنها داشته‌ایم به عهد خود پایبند نبوده و برخلاف قولی که داده بودند پرونده ایران را از حالت فوق‌العاده خارج نکرده‌اند» اکنون باید از آقای روحانی پرسید آیا به نظر شما آقای خاتمی هم «بی‌سواد» و «دروغگو» هستند؟!

در خبر کیهان به اعتراض مشابه آقای کمال خرازی وزیر وقت امور خارجه و نظر علی‌اکبر محتشمی‌پور هم استناد شده بود که با استدلال آقای روحانی آقایان خرازی و محتشمی‌پور هم در صف بی‌سوادها و دروغگوها قرار دارند!تعجب‌آور است آقای روحانی از اعتراف چندباره و صریح مقامات رسمی غرب- از جمله اعتراف جرج فریدمن مسئول شورای راهبردی استراتفور و مشهور به باشگاه کهنه‌کاران سیا- بی‌خبر هستند که چالش هسته‌ای را بهانه می‌دانند و به صراحت اعلام می‌کنند غرب از پیشرفت‌های حیرت‌آور ایران آنهم در حال ستیز با آمریکا نگران است و تحریم‌ها برای پیشگیری از این پیشرفت‌ها و ممانعت از الگو شدن ایران برای سایر کشورهاست.

چرا جناب روحانی اشاره نمی‌فرمایند که برخی از اعضای اصلی تیم مذاکره کننده تحت مدیریت ایشان امروزه به کدام کشور غربی فرار کرده‌اند؟! و چرا نظر معروف تونی بلر نخست‌وزیر وقت انگلیس را نادیده می‌گیرند که در مصاحبه با بی‌بی‌سی و در توضیح علت حمله به عراق گفته بود؛ «ما میوه حمله نظامی به عراق را در سعدآباد چیدیم»؟! باید خطاب به آقای روحانی گفت؛ مگر غیر از این است که به قول حضرت آقا، حاضر شده بودید فقط 5 سانتریفیوژ در اختیار داشته باشید ولی تروئیکای اروپایی- طرف مذاکره آن روزها- اجازه نمی‌داد! می‌دانید چرا؟! برای این که دوستان شما- و نه خود شما- به جای نشان دادن اقتدار، به غرب التماس می‌کردند. آیا التماس کردن به دشمن و آن هم بی نتیجه ماندن التماس‌ها افتخارآفرین بوده است؟!

آقای روحانی! در معادلات بین‌المللی امروز، سهم هرکس را به اندازه اقتدارش می‌دهند و نه چانه‌زنی و التماس.
و بالاخره جناب روحانی! به خاطر دارید بعد از مذاکرات بروکسل که تعلیق فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را در پی داشت، برای مدیر مسئول کیهان نقل کرده بودید که «وقتی به «جک استراو» وزیر خارجه انگلیس و یکی از سه عضو تروئیکای اروپایی گفتم؛ شاید برای نشان دادن حسن نیت، پروتکل الحاقی را داوطلبانه اجرا کنیم، جک استراو خندیده و گفته بود؛ آقای دکتر! این چه امتیازی است؟ نمایندگان مجلس شما طرح دو فوریتی تهیه کرده‌اند که براساس آن دولت را ملزم به پذیرش پروتکل الحاقی کنند»! 

و شما چقدر از این بی‌هویتی- و به اعتقاد مدیر مسئول کیهان، وطن‌فروشی- آن عده از نمایندگان مجلس ششم نگران شده بودید و یا به خاطر دارید که وقتی یکی از نمایندگان مجلس ششم پشت تریبون رفت و اعلام کرد «ما 19 سال درباره فعالیت هسته‌ای خود به غرب دروغ گفته‌ایم»! و با این اقدام نشانه دیگری از وطن‌فروشی خود را به نمایش گذاشت، حضرتعالی تا چه اندازه عصبانی شده بودید؟!
آقای روحانی! این قماش که امروزه دور شما جمع شده‌اند همان قماش وطن‌فروش و بی‌هویت هستند. چرا از نتیجه کار آنها دفاع می‌کنید و با صراحت نمی‌گوئید که مدعیان اصلاحات در پدید آوردن آن شرایط تحمیلی نقش اصلی را داشته‌اند؟!

همصدایی با دشمنان خارج‌نشین از داخل ستاد یک کاندیدا!

نفوذ عوامل دشمن در ستاد کاندیداهای انتخابات یکی از روش‌های معمول دشمن برای ایجاد بی‌ثباتی سیاسی است. در این انتخابات نیز از ستاد برخی کاندیداها صدای بی‌بی‌سی فارسی شنیده می‌شود. سخنگوی ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای اصلاح‌طلب در کنفرانس خبری خود سخنانی را بر زبان رانده که هم برای برخی کاندیداهای احراز صلاحیت‌نشده جای تامل دارد و هم برای عموم مردم که ببینند و بدانند این مدعیان اصلاحات چه خیال‌هایی در سر می‌پرورانند. این استاندار دولت اصلاحات در بخشی از صحبت‌ها سعی دارد فضای حاکم بر جامعه را امنیتی جلوه دهد.

 وی که خود سابقه کار اجرایی در کشور دارد با بی‌انصافی تمام، عدم احراز صلاحیت برخی برای رقابت در میدان ریاست جمهوری را سناریوی از پیش نوشته‌شده دانسته و اینچنین می‌گوید: «متولیان امر انتخابات و مسؤولان سیاسی و امنیتی بنابر سناریویی که بر اساس آن کشور را اداره می‌کنند، با ردصلاحیت‌ هاشمی فضای کشور را برای تحقق حماسه سیاسی، نه‌تنها آماده نکردند، بلکه آب سردی روی احساسات تحولخواهان و مردم کوچه و بازار ریختند و در فضای سیاسی، سردی و در فضای عمومی، بلاتکلیفی به وجود آوردند. 

بر پایه این خبر، وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با طرح برخی مسائل تلاش کرده با القای هیجانات کاذب به جامعه و تهییج هواداران، جامعه را به سمت بی‌ثباتی سیاسی پیش ببرد و می‌افزاید: البته موج امیدی که ایجاد شده بود قابل احیاست و در آینده نزدیک دوباره ایجاد خواهد شد.

نکته‌ای که قابل اغماض نیست و باید به آن توجه کرد مشابهت اظهارات وی با تحلیلگر شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی فارسی است. «سعید ـ ب» طی مطلبی که در وب‌سایت این شبکه ماهواره‌ای منتشر شده تلاش کرده راهبرد و راهکار جدیدی را به عناصر جریان فتنه در داخل کشور منتقل کند. وی در راهبرد پیشنهادی خود قصد دارد در آستانه انتخابات، همچون سال 88 شبکه اراذل و اوباش را بازسازی کرده و به باز‌تولید اغتشاش و آشوب که در مقاله‌اش با نام مستعار «زیبای خفته» از آن یاد می‌کند، بپردازد.

 او معتقد است، با اینکه بعد از عدم احراز صلاحیت برخی افراد ضربه مهلکی به ساختار شبکه دشمن در بازتولید فتنه وارد شد اما باید از فرصت باقیمانده تا انتخابات استفاده کرده و با ایجاد فضای دوقطبی و تداوم دادن آن، تا روز انتخابات به فضای احساسی و هیجانی دامن زد.

 «سعید ـ ب» همچنین شرط موفقیت این راهبرد را حفظ فاصله این جریان با نظام می‌داند و بیان می‌کند، هدف این سناریو اصلا پیروزی در انتخابات نیست؛ هدف آن بیدار کردن زیبای خفته‌ خودشان یعنی آرای خاموش است. بیدار کردن خفته‌ای که پایگاه اجتماعی ائتلاف است و چشمه‌ای از ابهت آن را هنگام اسم‌نویسی آقای‌ ‌رفسنجانی دیدیم... آنها (اصلاح‌طلبان) برای بیدار کردن زیبای خفته باید خود را در مقایسه با چهره خشن اصولگرایان حاکم تعریف کنند. هرچه مرزها و فاصله‌ها میان 2طرف کمتر شود، تصویر محبوب تارتر و کدرتر خواهد شد. آنها برای موفقیت این سناریو باید فاصله با نظام و ماهیت دوقطبی اوضاع را حفظ کنند. 

یعنی در عمل باید تا سرحد شرکت در انتخابات بروند ولی در آن شرکت نکنند. این هماهنگی بین جریان اصلاح‌طلب- فتنه و راهبرد مورد اشاره در بی‌بی‌سی نه‌تنها برای اولین بار نیست که اتفاق می‌افتد بلکه به نظر هم نمی‌رسد این هماهنگی در اظهارات به صورت اتفاقی باشد. همچنان که در ماه‌های گذشته تعدادی از خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی که شاغل در روزنامه‌های زنجیره‌ای بوده و با رسانه‌های ضدانقلاب از جمله بی‌بی‌سی نیز همکاری می‌کردند، به جرم جاسوسی و خیانت به کشور دستگیر شدند. 

رضایی بابرنامه‌ترین کاندیدای اصولگرا

شنیده شد که در نظرسنجی اینترنتی بهارنیوز که طی 4 روز در سایت قرار داشت محسن رضایی به عنوان «بابرنامه‌تر و شایسته‌ترین» کاندیدای اصولگرا انتخاب شد. در این نظرسنجی سوال شده بود: «کدام یک از کاندیداهای اصولگرا را بابرنامه‌تر و شایسته‌تر برای ریاست‌جمهوری می‌دانید؟» و 6 گزینه سعید جلیلی، غلامعلی حدادعادل، محسن رضایی، سیدمحمد غرضی، محمدباقر قالیباف و علی‌اکبر ولایتی برای انتخاب و نظر کاربران، ذکر شده بودند. در چهارمین روز مجموعا 20823 نظر برای سایت ارسال شد که محسن رضایی با 4/26 درصد بیشترین نظر مثبت را به دست آورد و پس از او قالیباف با 25 درصد در رده دوم قرار گرفت. محمد غرضی، جلیلی، ولایتی و حدادعادل به ترتیب در رده‌های سوم تا ششم قرار گرفتند.

سایت جلیلی تکذیب کرد

شنیده شد که پایگاه اطلاع‌‌رسانی سعید جلیلی برخی شایعه‌ها درباره وی را تکذیب کرد. رجا نیوز نوشت؛ «در مذاکرات قبل وقتی تهدید کردند اگر کوتاه نیایید به ایران حمله می‌کنیم، سعید جلیلی پای مصنوعی خود را درآورد، روی میز گذاشت و گفت: این پا را در جنگ قبلی دادم، پای دیگرم را هم در جنگ بعدی می‌دهم و سالن را ترک کرد.» این عبارت بارها در اینترنت بازنشر شده است. عبارتی که فقط یک نکته دارد و آن اینکه خلاف واقع است و صحت ندارد. در مذاکرات هسته‌‌ای هیچ وقت چنین اتفاقی نیفتاده است.

*خراسان:

ابلاغیه جدید برای پرداخت یک نوع یارانه

بر اساس دستور جدیدی که از سوی یک مسئول ارشد دولتی به وزارت صنعت، معدن و تجارت، ابلاغ شده این وزارتخانه قرار است از محل اعتبارات تخصیصی نسبت به پرداخت یارانه نمایشگاهی به میزان 50 درصد هزینه های اجاره غرفه و غرفه سازی استاندارد متعارف، مطابق اسناد قرارداد منعقده با شرکت نمایشگاهی کشور هدف با تأیید سفارت جمهوری اسلامی ایران براساس معادل ریالی نرخ ارز مرجع سال به اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام کند.

*ابتکار:

روایت سقای بی‌ریا از جلسات خصوصی احمدی‌نژاد و مشایی

 به گفته دبیر یکی از ستادهای طلاب حامی گفتمان انقلاب اسلامی حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا در جلسه با طلاب حامی گفتمان انقلاب خاطراتی از جلسات دو نفره احمدی نژاد و مشایی را مطرح کرد.امیر امیرگان با اشاره به جلسه‌ اعضای این ستاد با حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا و خاطراتی که در این جلسه نقل شد گفت: کسانی که انحراف را در دولت به وجود آوردند عامل مشکلات هستند و لیدر حلقه انحراف جزو مسببان اصلی جدایی دولت و روحانیت است. 

به گزارش فارس، وی افزود: حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا اضافه کرد که به عنوان مشاور امور روحانیت رئیس جمهور تلاش زیادی انجام داده است تا برخی موضع‌گیری‌ها به وجود نیاید. وی ادامه داد: سقای بی‌ریا همچنین ادامه داد که وقتی احمدی‌نژاد با مشایی جلسه برگزار می‌کند حدود چهار یا پنج ساعت جلسات دو نفره ایشان طول می‌کشد و طی این مدت تمام تماس‌ها و ارتباطات لغو می‌شود؛ بر اساس اخبار و مشاهداتی که داشته‌ایم احمدی‌نژاد به شدت مورد تاثیر لیدر حلقه انحراف قرار دارد.

 




تاریخ : یکشنبه 92/3/12 | 6:23 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بسیاری از مسئولین ما کار را خوب شروع می‌کنند، اما در ادامه استقامت ندارند، کاش

آنهایی که اینگونه‌اند هرگز بر سر کار نمی‌آمدند و کار را به تعبیر خودمان زخمی نمی‌کردند و اعتماد مردم را سلب نمی‌کردند.

 

"علی اکبر ولایتی" کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه رادیو ایران در رابطه با محورهای برنامه خود در حوزه سیاست

خارجی، اظهار داشت: بدون تردید ساماندهی روابط خارجی و تلاش بیشتر در صحنه بین المللی نقش بسیار اساسی در کاهش و رفع تحریم

ها و حفظ حقوق هسته ای دارد.

وی ادامه داد: ما باید تلاش کنیم به عنوان یک کشور تاثیرگذار و با زبان تفاهم با کشورهای دنیا ارتباط برقرار کرده تا شاهد رفع مشکلات

اقتصادی باشیم.

ولایتی با بیان اینکه تحریم ایران ناشی از مستقل بودن ماست، تصریح کرد: کشورهای دنیا به دلیل اینکه ایران برای استقلال و نشان دادن خود

در دنیا گام برداشته، دست به تحریم زده اند که ما باید با تدبیر و اقتدار این مشکل را حل کنیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رابطه با حضور جوانان در جامعه، اظهار داشت: جوانان ما در میدان‌هایی که مجال

حضور دارند، از جمله در قضیه سلول‌های بنیادی، موضوع هسته‌ای، هوافضا و مسائلی که بانیان دلسوز داشته و به آن توجه شده، حضور پررنگ

داشته و مسائل را به ثمر نشانده اند.

ولایتی در پاسخ به این سوال که جو ناامیدی در کشور حکمفرما شده و بسیاری از جوانان خروج از کشور را مطرح می‌کنند، تصریح کرد: ایرانی به

هرجایی که سفر کند، به آب و خاک ایران تعلق داشته و طبع ایرانی این نبوده که در خانه خود حبس شود، البته این گردشگری به معنای این

نیست که مغلوب فرهنگ بیگانه شود و همچنان تابع فرهنگ ایران خواهند بود.

ولایتی با تاکید بر اینکه ایران کشور ثروتمندی است و باید هرچه بیشتر ثروت تولید کند، بیان داشت: آثار فرهنگی و معماری کشور ما در دنیا بی

نظیر بوده، اما ما توانایی مدیریت آن را نداریم و باید تصدی بخش گردشگری را به خود مردم داده تا بتوانند بهتر از اکنون آن را اداره کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شما سیگار می‌کشید، گفت: خیر، اما یکبار هنگامی که برای قرارداد آتش بس با عراق به سازمان ملل رفته

بودم، در آن هنگام خبر رسید که اسلام‌ آباد غرب محاصره شده و این در حالی بود که ما برای صلح به پای میز مذاکره نشسته بودیم و برای

همین من آنقدر ناراحت شدم که یک نخ سیگار کشیدم.

ولایتی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه بسیاری از مدیران کشور کارهای اجرایی را خوب شروع کرده، اما بسیاری از کارها بر زمین

می‌ماند، تصریح کرد: بسیاری از مسئولین ما کار را خوب شروع می‌کنند، اما در ادامه استقامت ندارند، کاش آنهایی که اینگونه‌اند هرگز بر سر

کار نمی‌آمدند و کار را به تعبیر خودمان زخمی نمی‌کردند و اعتماد مردم را سلب نمی‌کردند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در پاسخ به این سوال که بسیاری از کشورها مانند مالزی، طی 20 سال مسیر پیشرفت

را طی کرده‌اند، اما چرا این اتفاق برای ایران نمی‌افتد، گفت: کشور ما نیز فردی مانند "ماهاتیر محمد" می خواهد که هم پزشک باشد، هم

متخصص؛ چرا که یک پزشک یاد گرفته که هم مرض را تشخیص دهد و هم آنرا درمان کند، لذا علاج مشکلات یک کشور هم احتیاج به آسیب

شناسی مشکلات داشته و هم درمان ریشه ای.


وی در پاسخ به این سوال که چرا اینترنت کشور ما از سرعت بالا برخوردار نبوده و در مقایسه با کشورهای دیگر از ظرفیت کمتری برخوردار است،

تصریح کرد: استفاده از اینترنت یک امر ضروری و جزء کارهای اساسی ما است و در این زمان که تمام کشورهای دنیا با استفاده از اینترنت

تمامی کارهای خود را انجام می دهند، ما نیز باید در رقابت با دیگران از اینترنت به خوبی بهره برده و اگر از آن استفاده نکنیم، از آنها عقب می

مانیم.

عضو ائتلاف پیشرفت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در مورد وضعیت حال حاضر وارد فضای روشنی خواهیم شد و این آرامش در کشور

ایجاد خواهد شد؟ گفت: ایران وضعیتش مانند خورشید است و همیشه مثل خورشید می درخشد و ظرفیت‌هایش جای خودش را دارد بنده

مطمئن هستم به یاری خدا دولتی مقتدر و کاردان و کارامد داشته باشم و این را از سر آگاهی و معرفت عرض می‌کنم.

ولایتی ادامه داد: کسی که رئیس دولت می‌شود، باید آشنایی ضمنی با امور مختلف داشته باشد، کسی که با مسائل حکومت ایران آشنایی و

تخصص ندارد و بدون حس مشورت پذیری ادعای حکومتش می‌شود در راه اشتباهی قرار گرفته است.

وی درباره برنامه راهبردی‌اش در دولت آینده گفت: اولین شرط استفاده از افراد و سپردن مسئولیت به ‌آنها متدین بودن و تخصص داشتن است و

باید مشورت پذیر باشد و من عملا مجالی برای رشد فساد نمی‌دهم باید افرادی معتدل باشند، گرفتاری ما در حال حاضر افراط است مردم ما 

اهل اعتدال هستند در سطح بالای کشور بعضی دشمنی‌ها بین اقوام وجود دارد که مورد نهی مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: ما باید جامعه آرامی داشته باشیم، همه مردم نفوس مملکت  هستند و امکان دارد بعضی عقایدشان با ما متفاوت باشد.

کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ در رابطه با سوالی مبنی بر اینکه برنامه شما در خصوص حجاب چیست گفت: به لحاظ فرهنگی کاری نشده

است، ما مسئول و معتقدیم که ایرانی‌ها بسیار با حیا و عفیف هستند و این ناشی از کم کاری ماست خانمی که حجاب درستی ندارد امکان

دارد اعتقاد قوی داشته باشد و در مراسم محرم و صفر شرکت کند و با این تفکرات و اعتقادات مشترک زمینه تفاهم باید فراهم شود و فرهنک

اسلامی و اعتقادات اسلامی باید گسترش یابد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سن ازدو اج افزایش یافته است و شما برای ازدواج جوانان برنامه‌ای دارید؟ گفت: این وضعیت نامطلوبی

است که افرادی که به سن ازدواج می رسند مشکل اقتصادی دارند که مهمترین دلیل آن موضوع اشتغال است و قرار نیست همه کارمند و یا

استاد دانشگاه باشند.

ولایتی اضافه کرد: باید راههای مختلفی باز شود تا هر کسی که تخصص دارد وارد عرصه کار شود هر کسی که تخصص دارد هم خودش مهم

است و هم شغلش و مدرک گرایی به غلط در بین مردم شکل گرفته شده است، بیکاری ام الامراض است و بیکاری جوانان منجر به اعتیاد

می‌شود و باید زمینه اشتغال برای جوانان فراهم شود لذا در این زمینه تفاوت پرداخت‌ها بین مشاغل مختلف متفاوت است، دولت باید برای

ازدواج کار مهمی انجام دهد و تسهیلات بیشتری را برای جوانان قائل شود.

ولایتی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخرین باری که خرید کریده اید چه موقع بوده و آیا تفاوت قیمت ها را دیده اید گفت: تفاوت قیمت‌ها

بسیار چشمگیر بوده است قیمت مایحتاج اولیه مانند لبنیات، نان و میوه جات افزایش زیادی داشته است تورم نقطه به نقطه ما از فروردین 91 تا

92 ، 40 درصد بوده است .

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قیمت مسکن در حال افزایش است و در آمد مردم کمتر از هزینه اجاره آن است شما چگونه افزایش قیمت

مسکن را مهار می‌کنید؟ گفت: کاهش ارزش پولی ملی ضربه مهمی به اقتصاد کشور و اقتصاد مردم زد و قدرت خرید با کاهش ارزش پولی ملی

کاهش یافته است.

ولایتی ادامه داد: میزان اضافه حقوق انقدر که باید باشد نیست و کمبود عرضه کالا در جامعه وجود دارد و ما باید جلوی سرعت تورم را بگیریم.

ولایتی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برنامه شما در خصوص یارانه چیست؟ گفت: هدفمندی یارانه‌ها باید متناسب با قانون پیگیری شود

اقتصاد ما مریض است و باید این مریضی را معالجه کنیم.

وی در پاسخ در رابطه با سوالی مبنی بر اینکه جوانان ما کماکان به دنبال آزادی هستند و به نظر شما این آزادی از چه جنسی است؟ گفت: لا

اکراه فی الدین در دین هیچ اجباری نیست، آزادی در اسلام تضمین شده است تا آنجایی که به آزادی دیگران لطمه نزند این حق آنان است ما

باید نظر جوانان را گوش کنیم من از سال 43 با برنامه جوانان هماهنگ هستم و جوانان پشتیبان جامعه هستند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا جوانان امروز اگر جنگی در کشور صورت گیرد وارد عرصه می‌شوند گفت: این جوانان جلوتر از همه در

عرصه حضور خواهند داشت.

ولایتی در پاسخ به سوالی که شما در جبهه دفاع مقدس حضور داشتید یا خیر و در حوزه سیاست خارجی چه عملکردی داشتید؟ گفت: کار من

در حوزه سیاست خارجی در تاریخ ایران بی سابقه بوده است در طول دفاع مقدس سیاست خارجی دفاع و جنگ را اداره می کردم در ژنو در

خصوص کاربرد مواد شیمیایی عراق علیه ایران حضور یافتم با مدیریت بنده اجلاس عدم تعهد در بغداد تشکیل نشد با لطف خدا همه این موارد را

به سامان رساندیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه بنده با توکل به خدا و اعتماد به نفس این راه را شروع کردم، گفت: تا آخر این راه را ادامه خواهم داد و دولتی که

تشکیل خواهم داد دولت کارامدی است و بدون ارتباط با سیاست مسائل خارجی نمی تواند باشد و به مردم بزرگ ایران قول میدهم در صورت

رئیس جمهور شدن بعد از 4 سال ایران جای بهتری برای زندگی کردن می‌شود.




تاریخ : یکشنبه 92/3/12 | 6:3 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر

راههای شناخت معیار و ویژگیها :
با وجود آشنایی نسبت به ویژگی های یاد شده این سوال مطرح است که چگونه میتوان به شایستگی و فرزانگی یک فرد برای تصدی ریاست

جمهوری پی برد.در این خصوص نیز با الهام از فرمایشات امام راحل و رهبری معظم انقلاب به برخی از راههای دستیابی به شناخت و یژگیها  می

پردازیم:

1. تحقیق:

بدیهی است که یکی از راههای شناخت نماینده اصلح تفحص و توجه به مواضع آنها در مواقف و مراحل مختلف انقلاب است یعنی باید ملاحظه کرد

که آنها در رابطه یا سیاست خارجی .مسائل اقتصادی.فرهنگی .سیاسی و مبانی و ارکان نظام چه برخوردی داشته اند

2. مشورت کردن:

حضرت امام با بیان اینکه علاج واقعه را پیش از وقوع باید کرد  می فرمایند در تعیین رئیس جمهور:با طبقه تحصیل کرده .متعد و روشن فکر با اطلاع

ازمجاری امور و غیر وابسته به کشورهای قدرتمند استثمار گر و اشتهار به تقوا و تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی مشورت کرده.

با علماء و روحانیون با تقوا و متعهد به جمهوری اسلامی مشورت کرده 

اگر چنانچه اشخاص مطمئنی باشند که آنها تشخیص بدهند .شهادت بدهند که فلان آدم جهات مختلفش همه خوب است  وقت مانعی ندارد

که کسی به واسطه تشخیص آنها و اطمینان به اینکه این صحیح است .رای به آنها بدهد .

3. شناخت مقایسه ای:

بدین معنی که باید دیدحوزه عملکردی سابق فرد کاندید چگونه بوده است .سپس ویژگی های او را با وظایفی که پیش روی ریاست جمهوری

است سنجیده شود به عبارت دیگر با توجه به حوزه کارکردی و کار آمدی سابق فرد در مقایسه با قلمرو وسیع رئیس جمهوری و وطایف بسیار

سنگین چنین جایگاهی .آیا او میتواند چنین مسندی را احراز نماید.

4. اطرافیان:

یکی دیگر از راههای شناخت کاندیدای اصلح آشنایی با اطرافیان و عناصری است که در آینده توسط وی بکار گرفته می شوند

رئیس جمهور اصلح فردی می باشد که این معیارها در او وجود داشته باشد




تاریخ : یکشنبه 92/3/12 | 12:21 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر

اصرار من و صلاحدید خاص من برای احراز مقامات از جمله ریاست جمهوری توسط علمای برجسته و مدیر و مدبر، یک ضرورت حیاتی است و این

نباید اشتباه شود که مقامات سیاسی همچون ریاست جمهوری برای عالمان آزاداندیش و توانا و فکور، یک شأن و ارزش خاص است، بلکه باید

توجه شود که مقامات سیاسی اگرچه بسیار هم در سطح بالا باشد، برای این دسته از علمای دین، وظیفه و مسئولیت سنگین ایجاد می‌کند و

آنان را به رنج و زحمت می‌‌اندازد، که ضمن کار و تلاش مداوم، اهانت‌ها و مذمت‌ها و تخریب‌ها را نیز باید تحمل کنند، چنان که حضرت امام به این

واقعیت اجتناب‌ناپذیر این‌گونه اشاره می‌کند:

نگرانی من از این است که نکند سستی کنیم و در پیاده کردن اسلام دقت لازم را ننماییم بعداً اشکال پیش بیاید. نکند مثل مشروطه شود که

آقایان تلاش کردند و مشروطه را بنا گذاشتند، آن وقت چند نفر از سیاسیون مستبد، مشروطه خواه شدند و حکومت را گرفتند... امروز من هیچ

ترسی ندارم،‌ولی ترسم از آن است که مبادا ما مسائل را به صورتی محکم تحویل دسته بعد ندهیم... ما باید همه چیز را به همان قوتی که

امروز دارد، تحویل دسته بعد دهیم،‌و آنها هم کوشش کنند که به همان قوت تحویل دسته بعد دهند. ما باید بنیان را محکم کنیم و به دسته بعد

دهیم تا پیش خدا مقصر نباشیم.

شورای نگهبان و شورایعالی قضایی و مجلس و دولت باید به گونه‌ای عمل کنند که بنیان محکمی را پایه‌گذاری نمایند. اگر بخواهیم به اسلام

پایبند باشیم، باید آینده را در نظر گرفته و درست نماییم. سعی کنید مثل مشروطه سستی نشود...

من قبلاً در مورد انتخابات گفتم که همه چیز ما باید روی موازین اسلامی باشد. افرادی که تعیین می‌شوند باید کسانی باشند که به درد اسلام

و جمهوری اسلامی بخورند، و عقیده شان هم این باشد که اسلام خوب است. نه فقط اظهار کنند ولی عقیده نداشته باشند،‌ کما اینکه در اول

انقلاب خیلی‌ها اظهار اسلام می‌کردند...

مردم، افرادی را که تعیین می‌کنند باید سعی در شناسایی آنها نموده و قبل و بعد از انقلابشان را در نظر بگیرند و بعد رأی دهند. پس مسئله

خوب بودن خود شخص است نه اینکه از یک دسته خاصی باشد، نه اینکه اهل علم باشد، حزبی باشد،‌ بازاری باشد، اینها دیگر شرط

نیست،‌عمده موازین است که قانون و اسلام تعیین کرده است...

مردم در صحنه حاضر باشند و تحت تأثیر کسی واقع نشوند. مردم با علما و اشخاص مورد اعتمادشان مشورت کنند، بعد به هر کس که

خواستند رأی دهند. مردم نباید کنار بروند، اگر مردم کنار بروند همه شکست می‌خوریم. خود مردم نگذارند قلدرها دخالت کنند،‌ افراد نالایق

دخالت کنند. اگر عده‌ای جمع شدند و افراد نالایق را انتخاب کردند، مردم به آنها رأی ندهند...

تمام مردم موظفند که در انتخابات حاضر باشند و تحت تأثیر هیچ کس قرار نگیرند. بعد از اینکه مشورت کردند که برای اسلام مفید است رأی

دهند. اگر کسی مورد شک بود و یا اگر کسانی منحرف...، به آنها رأی ندهند...

مردم اگر از من گله دارند، از اسلام سرد نشوند. من خلاف کرده‌ام، به اسلام چه؟ مردم اگر اسلام را، استقلال و آزادی را،‌ نبودن تحت اسارت

شرق و غرب را می‌خواهند،

همه در انتخابات شرکت کنند و در صحنه حاضر باشند. اگر یک ظالم خلاف کرد، اسلام که نکرده است. پس باید کاری کنیم که ظلم نباشد و

ظالم از بین برود. اگر دیدیم در این دوره خلاف شده و به افرادی ظلم شده باید تلاشمان را بیشتر کنیم تا خلاف و ظلم را از بین ببریم نه اینکه

کنار رویم و از صحنه خارج شویم. زیرا اگر از صحنه خارج شویم ظلم بیشتر می‌شود. پس باید اجتماعمان را بیشتر کنیم و بیشتر در صحنه حاضر

باشیم.

- اولین موضوع در این سخنان و رهنمودها، نگرانی‌ از تکرار وقایع تلخ نهضت مشروطه است که به صورت غفلت مشترک روحانیت و مردم، بر سر

فقیه آزاده شهید آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری فرود آمد.

نهضت مشروطه در اثر سهل‌‌انگاری گروهی از علمای دین، صاحبان و رهبران اصلی نهضت را حذف کرد و باعث منزوی شدن آنها شد. این بسیار

تلخ است که نهضتی را فقها و علمای بزرگ? چون شهیدمظلوم آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری و مرحوم آیت‌الله طباطبایی و شهید آیت‌الله بهبهانی و

جبهه علمای انقلابی به وجود آوردند و همان‌ها هم سخت‌ترین ضربه‌ها را خوردند و بدترین تخریب‌ و اهانت‌ها را تحمل کردند و در نهایت، نهضت به

دلیل هوشیاری دشمنان و غفلت و اختلاف دوستان، به دام خصم افتاد و دیگر بار استعمار و استبداد به کشور بازگشت و سایه شوم خود را بر

همه جا گسترد.

امام خمینی علاوه بر این نمونه از هشدار به علمای دین از جمله فقهای شورای نگهبان(10)، در نمونه‌ای دیگر (11) این گونه به عبرت از تاریخ

نهضت مشروطه فرامی‌خواند:

"ما باید از تاریخ عبرت ببریم و این تاریخ در زمان مشروطه این طور بود. در زمان مشروطه آنهایی که می‌خواستند ایران را نگذارند به یک سامانی

برسد و چماق استبداد تا آخر باقی بماند، بین افراد، دستجات، احزاب اختلاف انداختند، حتی آنهایی که آن وقت بودند می‌گفتند که در یک خانه

بین برادر با برادر، پدر و پسر اختلاف بود، یک دسته مستبد، یک دسته مشروطه. این اختلاف موجب شد که نتوانست مشروطه آن طوری که

علمای اسلام می‌خواستند تحقق پیدا بکند. بعد هم این اختلافات موجب شد که یک دسته از آن غربزده‌ها بریزند و به اسم مشروطه بگیرند

مقامات را و استبداد به صورت مشروطه بر این ملت تحمیل کنند و دیدید که چه شد. امروز همان روز است اگر ملت ایران بیدار نشود، اگر علماء

اسلام بیدار نباشند، غفلت کنند، اگر علمای قم، مدرسین قم، طلاب قم، علماء تهران، روحانیت مبارز تهران، علماء همه بلاد و روحانیون همة بلاد

و مردم بیدار نشوند، الآن دارند وضعی را، یعنی می‌خواهند وضعی را کار کنند که زمان مشروطه کردند، و بدانید گناهش به گردن همه ماست.(12)
- موضوع دوم در بیانات امام خمینی این است که مردم باید کاندیداها رابه طور دقیق شناسایی کنند و در این صورت است که از تکرار وقایع تلخ

تاریخ جلوگیری می‌شود. زیرا وقتی ندانند و نشناسند که چه کسانی به صورت کاندیدا در صحنه انتخابات حاضر شده‌اند و سابقه انقلابی آنها

چیست و از چه افکاری برخوردارند،چگونه می‌توانند آرای خود را متوجه آنها کنند و ذهن و وجدانی بیدار داشته باشند که به وظایف خویش عمل

کرده و سرنوشت خود و کشورشان را به خوبی و بنا بر معیاری‌های حق تعیین کرده‌اند.

از نگاه امام خمینی مشورت در اینجا نقش اساسی دارد، اما مشورت با چه کسانی؟ آیا با کسانی که خود آب را تیره می‌سازند تا ماهی مراد

را بگیرند؟ آیا مشورت باید با افرادی صورت گیرد که به دنبال اهداف سیاسی و جناحی هستند و برای دست‌یابی به آنها شخصیت صالحان و

وارستگان را لگدمال می‌کنند و آبرو و حیثیت آنان را به بازی می‌گیرند و کارنامه درخشان مبارزات و خدمات و مدیریت‌هایشان را نادیده می‌گیرند؟

طبیعی است که مشورت باید با اهل درد و دارای اندیشه‌های زلال و صاحبان انگیزه‌های پاک الهی و مقاصد والای سیاسی صورت پذیرد و در این

صورت است که مشورت به صورت سهیم شدن در عقلانیت خالص افراد سالم و صالح که به دور از نفسانیت می‌باشند، چهره ظاهر می‌سازد و

مؤثر و سازنده می‌شود.

- موضوع سوم در این بخش از رهنمودهای امام خمینی، هشدار به همه علما و مسئولان نظام و فقهای شورای نگهبان به مراقبت‌های لازم برای

در صحنه نگاه داشتن مردم است.

امام به صراحت اعلام می‌کنند که اگر مردم کنار بروند همه شکست می‌خوریم. در نگاه حضرت امام یکی از آثار حضور مردم در صحنه انتخابات این

است که آنان مانع دخالت قلدرها و اشرار در انتخابات می‌شوند. همچنین مردم مانع پیشتازی افراد نالایق می‌شوند، همان افرادی که انگیزه

خدمت به کشور ندارند و هدفشان دست‌یازی به اهرم‌های قدرت و تحقق منافع سیاسی و جناحی و مطامع اقتصادی سرشار و بیرون از تصور

است.

- موضوع چهارم در رهنمودهای امام خمینی، بسیار زیبا، متواضعانه، خالصانه و صادقانه است، این نوع سخنان صریح و یکرنگ و زلال، فقط از ژرفا و

اعماق دل چون اقیانوس او می‌تواند برخیزد و چون چشمه‌ساری در نهرهای حیات برتر و اصلح جاری شود.

 




تاریخ : یکشنبه 92/3/12 | 12:12 صبح | نویسنده : محمد hn | نظر

 




تاریخ : شنبه 92/3/4 | 11:2 عصر | نویسنده : محمد hn | نظر
<< مطالب جدیدترمطالب قدیمی‌تر >>