پیرو ولایت فقیه و رهبری باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد و بیاد بیاورید چه سرو قامتانی به خون غلتیدند تا سربلندی و افتخار امروز بوجود امد
*کیهان:
بهنود: برای خاتمی هیچکس دم دستتر از هاشمی نبود
«خاتمی زیر فشار اصلاحطلبان بود. وقتی صحنه را نگاه کرد، دم دستتر از این به ذهنش نرسید که هاشمی بیاید.»
این مطلب را مسعود بهنود همکار سلطنتطلب شبکه بیبیسی در مصاحبه با کامبیز حسینی عنوان کرده است. وی در این مصاحبه که پس از اعلام نامزدی هاشمی و قبل از رد صلاحیت وی صورت گرفته، میگوید: آقای هاشمی به نظرم میرسد ریسک بزرگی کرده و کار غلطی انجام داده. به نظرم کار غلطی است آمدن او. اگر شما جمهوری اسلامی را یک مجموعهای از حسنها و عیبها تصور کنید، در عیبهای جمهوری اسلامی سهم هر کسی بیشتر از آقای هاشمی نیست. آقای هاشمی آن قدر سهم دارد در عیبهای جمهوری اسلامی که هیچ کس دیگری ندارد.
وی درباره ادعای تقلب در انتخابات سال 88 بدون آن که منظور خود از «معتمدین» را مشخص کند، مدعی شد: اینکه تقلب شده را که تصور میکنم ما نمیتوانیم دور بنشینیم و از دور قضاوت کنیم. بلکه یک طبعی وجود دارد که وقتی آدم خودش نمیتواند برود از نزدیک قضاوت کند، طبیعتاً اعتماد میکند به حرف معتمدین و کسانی که میشود به آنها اعتماد کرد. کسانی که میشود به آنها اعتماد کرد، در مجموع معتقد هستند که تقلب شده و ما هم ناچار مجبور هستیم این نظر را بپذیریم. (!!)
جوابیه دکتر روحانی و پاسخ کیهان؛به نظر شما آنها هم دروغگو و بیسواد بودند؟!
رئیس ستاد انتخاباتی آقای دکتر حسن روحانی در واکنش به خبر ویژه کیهان 8/3/92 با عنوان «از کدام افتخار سخن میگوئید؟!» جوابیهای فرستادهاند که فقط بخشی از آن به خبر ویژه کیهان مربوط است و بخشهای دیگر، اگرچه شامل موضوعاتی است که کیهان انگیزه فراوانی برای بحث درباره آن دارد ولی در شرایط کنونی از پرداختن به آن، اجتناب میکند.
مسئول ستاد آقای روحانی در جوابیه خود آورده است؛
«تاریخچهای که برخی آقایان از مذاکرات هستهای ایران نقل میکنند بسیار ناقص، مخدوش و حتی گمراهکننده است. آنها زمانی که به دوران تصدی دکتر حسن روحانی میپردازند از قطعنامههای شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی نام میبرند ولی فراموش میکنند به قطعنامههای تحریمی شورای امنیت بپردازند که از زمان حاکمیت دولت نهم و تغییر در مدیریت و رویکرد هستهای به طور سریالی و نردبانی علیه کشور صادر گردیده است.
آقایان همراه با کارشناسان جدید خود با اتخاذ سیاستهای به اصطلاح تهاجمی و با رویکردهای غیرمتعارف و نابخردانه در صحنه بینالمللی مسبب وضعیتی شدند که پرونده هستهای ایران به ناحق به شورای امنیت ارجاع شود و مردم بیگناه کشور در معرض شدیدترین تحریمهای بینالمللی و نیز یکجانبه قرار گیرند. این کارشناسان و دولتمردان جدید گفتند شورای امنیت بلوف است و هیچگاه برنامه هستهای ما را به شورای امنیت ارجاع نخواهند داد، وقتی که به شورای امنیت ارجاع شد گفتند قطعنامهای علیه ایران صادر نخواهد شد و وقتی قطعنامهها پی درپی صادر و تحریمها اعمال شد گفتند قطعنامهها کاغذ پارهای بیش نیستند.
شاید این نوانقلابیون نمیدانستند که با کشاندن پرونده هستهای ایران به شورای امنیت عملا به آرزوی دیرینه نومحافظهکاران آمریکایی جامه عمل پوشاندند. اصلا چرا این افراد انقلابیون نمیگویند در زمان تصدی چه کسی قطعنامههای تحریمی علیه ایران صادر شده است؟ و یا این که راه برونرفت از شورای امنیت و تحریمهای مخرب آن چگونه و کجاست؟»
کیهان: آقای حسن روحانی در برنامه گفتوگوی ویژه شبکه 2 ضمن دفاع از عملکرد 22 ماهه خود به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول تیم مذاکره کننده هستهای، این عملکرد را افتخارآمیز دانسته و از جمله گفته بود در آن دوران مانع ارسال پرونده هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل و صدور قطعنامه علیه ایران شده است.
و کیهان در پاسخ آورده بود «باید از آقای روحانی پرسید، در حالی که تمامی فعالیتهای هستهای ایران را به حالت تعلیق درآورده بودید، چه بهانهای برای ارسال پرونده به شورای امنیت وجود داشت؟! و این چه افتخاری است که به آن اشاره میکنید؟!
در خبر ویژه کیهان به اعتراض آقای خاتمی رئیس جمهور وقت اشاره شده بود که از روند- مورد نظر آقای روحانی!- به شدت گلایه کرده و گفته بود «غرب با وجود بازرسیهای انجام شده -حتی از مراکز نظامی ما- و همکاری گستردهای که با آنها داشتهایم به عهد خود پایبند نبوده و برخلاف قولی که داده بودند پرونده ایران را از حالت فوقالعاده خارج نکردهاند» اکنون باید از آقای روحانی پرسید آیا به نظر شما آقای خاتمی هم «بیسواد» و «دروغگو» هستند؟!
در خبر کیهان به اعتراض مشابه آقای کمال خرازی وزیر وقت امور خارجه و نظر علیاکبر محتشمیپور هم استناد شده بود که با استدلال آقای روحانی آقایان خرازی و محتشمیپور هم در صف بیسوادها و دروغگوها قرار دارند!تعجبآور است آقای روحانی از اعتراف چندباره و صریح مقامات رسمی غرب- از جمله اعتراف جرج فریدمن مسئول شورای راهبردی استراتفور و مشهور به باشگاه کهنهکاران سیا- بیخبر هستند که چالش هستهای را بهانه میدانند و به صراحت اعلام میکنند غرب از پیشرفتهای حیرتآور ایران آنهم در حال ستیز با آمریکا نگران است و تحریمها برای پیشگیری از این پیشرفتها و ممانعت از الگو شدن ایران برای سایر کشورهاست.
چرا جناب روحانی اشاره نمیفرمایند که برخی از اعضای اصلی تیم مذاکره کننده تحت مدیریت ایشان امروزه به کدام کشور غربی فرار کردهاند؟! و چرا نظر معروف تونی بلر نخستوزیر وقت انگلیس را نادیده میگیرند که در مصاحبه با بیبیسی و در توضیح علت حمله به عراق گفته بود؛ «ما میوه حمله نظامی به عراق را در سعدآباد چیدیم»؟! باید خطاب به آقای روحانی گفت؛ مگر غیر از این است که به قول حضرت آقا، حاضر شده بودید فقط 5 سانتریفیوژ در اختیار داشته باشید ولی تروئیکای اروپایی- طرف مذاکره آن روزها- اجازه نمیداد! میدانید چرا؟! برای این که دوستان شما- و نه خود شما- به جای نشان دادن اقتدار، به غرب التماس میکردند. آیا التماس کردن به دشمن و آن هم بی نتیجه ماندن التماسها افتخارآفرین بوده است؟!
آقای روحانی! در معادلات بینالمللی امروز، سهم هرکس را به اندازه اقتدارش میدهند و نه چانهزنی و التماس.
و بالاخره جناب روحانی! به خاطر دارید بعد از مذاکرات بروکسل که تعلیق فعالیتهای هستهای کشورمان و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را در پی داشت، برای مدیر مسئول کیهان نقل کرده بودید که «وقتی به «جک استراو» وزیر خارجه انگلیس و یکی از سه عضو تروئیکای اروپایی گفتم؛ شاید برای نشان دادن حسن نیت، پروتکل الحاقی را داوطلبانه اجرا کنیم، جک استراو خندیده و گفته بود؛ آقای دکتر! این چه امتیازی است؟ نمایندگان مجلس شما طرح دو فوریتی تهیه کردهاند که براساس آن دولت را ملزم به پذیرش پروتکل الحاقی کنند»!
و شما چقدر از این بیهویتی- و به اعتقاد مدیر مسئول کیهان، وطنفروشی- آن عده از نمایندگان مجلس ششم نگران شده بودید و یا به خاطر دارید که وقتی یکی از نمایندگان مجلس ششم پشت تریبون رفت و اعلام کرد «ما 19 سال درباره فعالیت هستهای خود به غرب دروغ گفتهایم»! و با این اقدام نشانه دیگری از وطنفروشی خود را به نمایش گذاشت، حضرتعالی تا چه اندازه عصبانی شده بودید؟!
آقای روحانی! این قماش که امروزه دور شما جمع شدهاند همان قماش وطنفروش و بیهویت هستند. چرا از نتیجه کار آنها دفاع میکنید و با صراحت نمیگوئید که مدعیان اصلاحات در پدید آوردن آن شرایط تحمیلی نقش اصلی را داشتهاند؟!
همصدایی با دشمنان خارجنشین از داخل ستاد یک کاندیدا!
نفوذ عوامل دشمن در ستاد کاندیداهای انتخابات یکی از روشهای معمول دشمن برای ایجاد بیثباتی سیاسی است. در این انتخابات نیز از ستاد برخی کاندیداها صدای بیبیسی فارسی شنیده میشود. سخنگوی ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای اصلاحطلب در کنفرانس خبری خود سخنانی را بر زبان رانده که هم برای برخی کاندیداهای احراز صلاحیتنشده جای تامل دارد و هم برای عموم مردم که ببینند و بدانند این مدعیان اصلاحات چه خیالهایی در سر میپرورانند. این استاندار دولت اصلاحات در بخشی از صحبتها سعی دارد فضای حاکم بر جامعه را امنیتی جلوه دهد.
وی که خود سابقه کار اجرایی در کشور دارد با بیانصافی تمام، عدم احراز صلاحیت برخی برای رقابت در میدان ریاست جمهوری را سناریوی از پیش نوشتهشده دانسته و اینچنین میگوید: «متولیان امر انتخابات و مسؤولان سیاسی و امنیتی بنابر سناریویی که بر اساس آن کشور را اداره میکنند، با ردصلاحیت هاشمی فضای کشور را برای تحقق حماسه سیاسی، نهتنها آماده نکردند، بلکه آب سردی روی احساسات تحولخواهان و مردم کوچه و بازار ریختند و در فضای سیاسی، سردی و در فضای عمومی، بلاتکلیفی به وجود آوردند.
بر پایه این خبر، وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با طرح برخی مسائل تلاش کرده با القای هیجانات کاذب به جامعه و تهییج هواداران، جامعه را به سمت بیثباتی سیاسی پیش ببرد و میافزاید: البته موج امیدی که ایجاد شده بود قابل احیاست و در آینده نزدیک دوباره ایجاد خواهد شد.
نکتهای که قابل اغماض نیست و باید به آن توجه کرد مشابهت اظهارات وی با تحلیلگر شبکه سلطنتی بیبیسی فارسی است. «سعید ـ ب» طی مطلبی که در وبسایت این شبکه ماهوارهای منتشر شده تلاش کرده راهبرد و راهکار جدیدی را به عناصر جریان فتنه در داخل کشور منتقل کند. وی در راهبرد پیشنهادی خود قصد دارد در آستانه انتخابات، همچون سال 88 شبکه اراذل و اوباش را بازسازی کرده و به بازتولید اغتشاش و آشوب که در مقالهاش با نام مستعار «زیبای خفته» از آن یاد میکند، بپردازد.
او معتقد است، با اینکه بعد از عدم احراز صلاحیت برخی افراد ضربه مهلکی به ساختار شبکه دشمن در بازتولید فتنه وارد شد اما باید از فرصت باقیمانده تا انتخابات استفاده کرده و با ایجاد فضای دوقطبی و تداوم دادن آن، تا روز انتخابات به فضای احساسی و هیجانی دامن زد.
«سعید ـ ب» همچنین شرط موفقیت این راهبرد را حفظ فاصله این جریان با نظام میداند و بیان میکند، هدف این سناریو اصلا پیروزی در انتخابات نیست؛ هدف آن بیدار کردن زیبای خفته خودشان یعنی آرای خاموش است. بیدار کردن خفتهای که پایگاه اجتماعی ائتلاف است و چشمهای از ابهت آن را هنگام اسمنویسی آقای رفسنجانی دیدیم... آنها (اصلاحطلبان) برای بیدار کردن زیبای خفته باید خود را در مقایسه با چهره خشن اصولگرایان حاکم تعریف کنند. هرچه مرزها و فاصلهها میان 2طرف کمتر شود، تصویر محبوب تارتر و کدرتر خواهد شد. آنها برای موفقیت این سناریو باید فاصله با نظام و ماهیت دوقطبی اوضاع را حفظ کنند.
یعنی در عمل باید تا سرحد شرکت در انتخابات بروند ولی در آن شرکت نکنند. این هماهنگی بین جریان اصلاحطلب- فتنه و راهبرد مورد اشاره در بیبیسی نهتنها برای اولین بار نیست که اتفاق میافتد بلکه به نظر هم نمیرسد این هماهنگی در اظهارات به صورت اتفاقی باشد. همچنان که در ماههای گذشته تعدادی از خبرنگاران و روزنامهنگارانی که شاغل در روزنامههای زنجیرهای بوده و با رسانههای ضدانقلاب از جمله بیبیسی نیز همکاری میکردند، به جرم جاسوسی و خیانت به کشور دستگیر شدند.
رضایی بابرنامهترین کاندیدای اصولگرا
شنیده شد که در نظرسنجی اینترنتی بهارنیوز که طی 4 روز در سایت قرار داشت محسن رضایی به عنوان «بابرنامهتر و شایستهترین» کاندیدای اصولگرا انتخاب شد. در این نظرسنجی سوال شده بود: «کدام یک از کاندیداهای اصولگرا را بابرنامهتر و شایستهتر برای ریاستجمهوری میدانید؟» و 6 گزینه سعید جلیلی، غلامعلی حدادعادل، محسن رضایی، سیدمحمد غرضی، محمدباقر قالیباف و علیاکبر ولایتی برای انتخاب و نظر کاربران، ذکر شده بودند. در چهارمین روز مجموعا 20823 نظر برای سایت ارسال شد که محسن رضایی با 4/26 درصد بیشترین نظر مثبت را به دست آورد و پس از او قالیباف با 25 درصد در رده دوم قرار گرفت. محمد غرضی، جلیلی، ولایتی و حدادعادل به ترتیب در ردههای سوم تا ششم قرار گرفتند.
سایت جلیلی تکذیب کرد
شنیده شد که پایگاه اطلاعرسانی سعید جلیلی برخی شایعهها درباره وی را تکذیب کرد. رجا نیوز نوشت؛ «در مذاکرات قبل وقتی تهدید کردند اگر کوتاه نیایید به ایران حمله میکنیم، سعید جلیلی پای مصنوعی خود را درآورد، روی میز گذاشت و گفت: این پا را در جنگ قبلی دادم، پای دیگرم را هم در جنگ بعدی میدهم و سالن را ترک کرد.» این عبارت بارها در اینترنت بازنشر شده است. عبارتی که فقط یک نکته دارد و آن اینکه خلاف واقع است و صحت ندارد. در مذاکرات هستهای هیچ وقت چنین اتفاقی نیفتاده است.
*خراسان:
ابلاغیه جدید برای پرداخت یک نوع یارانه
بر اساس دستور جدیدی که از سوی یک مسئول ارشد دولتی به وزارت صنعت، معدن و تجارت، ابلاغ شده این وزارتخانه قرار است از محل اعتبارات تخصیصی نسبت به پرداخت یارانه نمایشگاهی به میزان 50 درصد هزینه های اجاره غرفه و غرفه سازی استاندارد متعارف، مطابق اسناد قرارداد منعقده با شرکت نمایشگاهی کشور هدف با تأیید سفارت جمهوری اسلامی ایران براساس معادل ریالی نرخ ارز مرجع سال به اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام کند.
*ابتکار:
روایت سقای بیریا از جلسات خصوصی احمدینژاد و مشایی
به گفته دبیر یکی از ستادهای طلاب حامی گفتمان انقلاب اسلامی حجتالاسلام سقای بیریا در جلسه با طلاب حامی گفتمان انقلاب خاطراتی از جلسات دو نفره احمدی نژاد و مشایی را مطرح کرد.امیر امیرگان با اشاره به جلسه اعضای این ستاد با حجتالاسلام سقای بیریا و خاطراتی که در این جلسه نقل شد گفت: کسانی که انحراف را در دولت به وجود آوردند عامل مشکلات هستند و لیدر حلقه انحراف جزو مسببان اصلی جدایی دولت و روحانیت است.
به گزارش فارس، وی افزود: حجتالاسلام سقای بیریا اضافه کرد که به عنوان مشاور امور روحانیت رئیس جمهور تلاش زیادی انجام داده است تا برخی موضعگیریها به وجود نیاید. وی ادامه داد: سقای بیریا همچنین ادامه داد که وقتی احمدینژاد با مشایی جلسه برگزار میکند حدود چهار یا پنج ساعت جلسات دو نفره ایشان طول میکشد و طی این مدت تمام تماسها و ارتباطات لغو میشود؛ بر اساس اخبار و مشاهداتی که داشتهایم احمدینژاد به شدت مورد تاثیر لیدر حلقه انحراف قرار دارد.
بازدید امروز: 57
بازدید دیروز: 5
کل بازدیدها: 134250